Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2013

Η επιστολή εθνικής ντροπής του Ελευθέριου Βενιζέλου πρότεινε τον Κεμάλ Ατατούρκ (!) για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης

Η επιστολή του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Σουηδική Ακαδημία με την οποία πρότεινε τον Κεμάλ Ατατούρκ (!) για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 78 χρόνια από την αποστολή μιάς Εθνικά κατάπτυστης επιστολής ενός εκ των διατελεσάντων αρχηγών του Ελληνικού κράτους που προσέβαλλε τον Ελληνισμό, που ποδοπάτησε δι΄αυτής τα αριστεία Ηρώων - νεκρών και επιζώντων - γυναικοπαίδων που εβιάσθησαν, που υπέστησαν θάνατο μαρτυρικό κατά το "νόμο" του Λυντς, που....
οδηγήθηκαν στις ατελεύτητες πορείες θανάτου στα ενδότερα της Μικρασιατικής γης,που έδωσαν για μια ιδέα Εθνική,υψηλοφρόνων ιδανικών ακόμη και την έσχατη ρανίδα του αίματός τους, ξεψυχώντας μαρτυρικά χωρίς να μπορέσει ούτε η μάνα τους να τους νεκροφιλήσει. Τα κορμιά των νεκρών σπαρμένα σε ολόκληρη τη Μικρά Ασία παραμένουν ακόμη άταφα, βορρά των αρπακτικών ορνέων. Στην Ελλάδα οι εξουθενωμένοι πρόσφυγες, ρακένδυτοι, πεινώντες, χωρίς οικογένειες, εστίες διαμονής στεγάζονται σε γήπεδα, σε θέατρα, αυλές εκκλησιών, σε δημόσια κτήρια, σε παράγκες, σε σκηνές, σε χαμόσπιτα και σε καλύβες που βρίσκονταν σε εγκαταλελειμμένα χωριά, σε οικισμούς αμιγώς προσφυγικούς και με συνθήκες διαβίωσης άθλιες. Χωρίς έργα υποδοχής, ούτε δίκτυα ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού και αποχέτευσης, ενώ μεταδίδονται εύκολα επιδημικές ασθένειες όπως ο τύφος, η γρίπη, η ελονοσία, η φυματίωση, η ευλογιά. Οι Έλληνες πρόσφεραν ατομικά ή οργανωμένα με τη διενέργεια εράνων, την οργάνωση πρόχειρων συσσιτίων, τη διανομή ψωμιού, την παροχή ρουχισμού, φαρμάκων κ.α.
Η Ελλάδα τότε υποχρεώθηκε να δανειστεί από τα οικονομικά λόμπυ 10.000.000 λίρες Αγγλίας και να προσφύγει σε συνεχείς εξωτερικούς δανεισμούς με καταθλιπτικούς για την οικονομία όρους και σκανδαλώδεις ρήτρες, ώστε να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς τις καταιγιστικές ανάγκες που ήταν απότοκος μιάς Εθνικής και ανθρωπιστικής καταστροφής με 50.000 νεκρούς και 75.000 τραυματίες στρατιώτες και περισσότερους από 1.500.000 Έλληνες εκπατρισμένους από τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Σε αυτό το κλίμα ο Ελ.Βενιζέλος αποστέλλει την ακόλουθη επιστολή στη Σοηδική Ακαδημία Επιστημών, αφήνοντας άφωνους ακόμη και τους Σουηδούς παραλήπτες της!
"Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 1934
Κύριε Πρόεδρε,
Για περίπου επτά αιώνες ολόκληρη η Μέση Ανατολή και................

συνέχεια

6 σχόλια:

  1. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος κατάγεται από Ισπανοεβραϊκή οικογένεια
    και το όνομα τους ήταν Beniz Eli, που σημαίνει ο γιος του Eli.
    Aν εσκεμμένα οδήγησε τον Ελληνισμό στην μικρασιατική καταστροφή, δεν γνωρίζω.
    Ο Ατατούρκ έχει και αυτός ρίζες εβραϊκές, βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα,
    αν δεν είστε Κριτικοί και υπερήφανοι για τον ... Εθνάρχη σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτός όσο και το βρωμόσκυλο ο Κεμάλ ήταν Ντονμέδες. Ποιός παρακίνησε τον Βen-zelon να κάνει την Μικρασιατική εκστρατεία; Ο εβραϊκής καταγωγής Άγγλος πρωθυπουργός και ο αυστριακός κατασκευαστής των όπλων Βίκερς (τα Οποία ουδέποτε δούλεψαν σε Ελληνικά χέρια).Ποιός στήριξε τον άλλο Ντονμέ συμπατριώτη του σκατόψυχου Βen zelon,στοκίνημα τον Νεοτούρκων,Κεμάλ; Η "φίλη μας" τώρα,Ρωσία με αμέτρητους Κοζάκους και εξοπλισμό, ο Πρόεδρος της Αμερικής η Αγγλία σε διπλό ταμπλώ και Γενικά όλη η Δύση. Ποιός Διαλύει 4ο χρόνια την Ελλάδα; Μα φυσικά όλοι οι οπαδοί και συγγενείς του σκατόψυχου. Βλέπετε το βασίλειο πάει σόϊ. Τώρα εμείς είχαμε την εντύπωση όλα αυτά τα χρόνια ότι ψηφίζαμε. Μόνο Έλληνες δεν κυβερνούσαν την χώρα από το 1974 και εντεύθεν. Τότε είχαμε την Μικρασιατική καταστροφή,τώρα έχουμε την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδος. Αν δεν ακουστούν ριπές πολυβόλων στου Γουδί μην περιμένετε σωτηρία από άνθρωπο αλλά μ'όνον απ' τον Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέλληνα Λεωνίδα, θα πω δυο κουβέντες που πιθανόν θα σε πικράνουν, αλλα, πίστεψε με, από αγάπη για την πατρίδα και μονο το κάνω. Λες να περιμένουμε σωτηρια από τον θεό, για μένα ο χριστιανισμός είναι η ταφόπλακα του Ελληνισμού!

      Οι εβραιοχριστιανοί έφεραν τον τούρκο, αυτοί κατέστρεψαν τον πολύτιμο μας, γκρέμισαν μνημεία, γλυπτά, έκλεισαν ακαδημίες και Ολυμπιάδα, έσφαξαν εκτ Έλληνες, πυρπόλησαν βιβλιοθήκες κλπ κλπ.
      Ακόμη και σήμερα κάθε μέρα ψέλνονται στις εκκλησίες αφοριστικά τροπάρια κατά των Ελλήνων!

      Οι πρόγονοι μας είχαν θεούς Έλληνες! Εμείς σήμερα προσκυνάμε τους δυνάστες μας!
      Συγγνώμη αν σε πλήγωσα και πρόσβαλα την πιστη σου, αλλα νομίζω εμείς οι Εθνικιστές, θα πρέπει να είμαστε και Εθνικοί Έλληνες.

      Διαγραφή
  3. Κοιτάξτε, εγώ προσωπικά δεν ξέρω εάν ο Βενιζέλος ήταν εβρα'ι'κής καταγωγής ή όχι.

    Σίγουρα είναι κατάπτυστη αυτή η επιστολή όπου προτείνει τον Κεμάλ για ...Νόμπελ Ειρήνης !!!

    Αλλά και η "αντιβενιζελική" παράταξη τα ίδια σκατά ήταν.

    Μην ξεχνάτε ότι οι "βασιλόφρονες" αντιβενιζελικοί συνεργάστηκαν με το ΚΚΕ στις εκλογές του 1920 και ζήτησαν τις ψήφους των Τούρκων και των Εβραίων της Μακεδονίας για να ρίξουν τον Βενιζέλο.

    Τα ίδια σκατά λοιπόν ήταν και οι βενιζελικοί και οι αντιβενιζελικοί.

    Κάτι ανάλογο με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ των ημερών μας.

    Από τους βενιζελικούς θα ξεχωρίσω μόνο τον Νικόλαο Πλαστήρα, τον θρυλικό Μαύρο Καβαλάρη, ο οποίος έσπειρε τσεκούρι και φωτιά στους μογγολότουρκους.

    Αυτός ήταν ο μόνος αγνός Έλλην Πατριώτης που έστειλε τους προδότες στο Γουδί.

    Στο τέλος τον πρόδωσε κι αυτόν ο Βενιζέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΟΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 3250 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ, ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΤΟ 1974 ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟΝ 2ο; Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΚΙΑ ΑΥΤΟΣ ΣΙΩΝΙΑΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΝΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΣΑΜΑΡΕΪΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΟΡΒΟΡΟΥ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,ΓΙΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών