Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2013

Λαγνεία Σύριζα για ρομά... να τους πάρει σπίτι του ο Τσίπρας


Το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Τατούλη για την απόφασή του να ζητήσει να διαλυθούν οι καταυλισμοί των ρομά στην Πελοπόννησο. Η ανακοίνωση του ακροαριστερού κόμματος αναφέρει πως ‘’ο Τατούλης ξεπέρασε και τη Χρυσή Αυγή, υιοθετώντας τις ναζιστικές αντιλήψεις περί συλλογικής ευθύνης’’. Μετά την λαθρολαγνεία, φαίνεται πως....
το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υιοθετεί και τη ρομα-λαγνεία. Φαίνεται πως οι μαρξιστές, τροτσιστές κ.ο.κ. της Κουμουνδούρου, αγνοούν επιδεικτικά την πραγματικότητα που γνωρίζει όλος ο Ελληνικός Λαός. Το γεγονός δηλαδή, ότι οι καταυλισμοί των ρομά, αποτελούν κέντρα παρανομίας και εγκληματικότητος, σε όποιο σημείο της ελληνικής επικράτειας κι αν βρίσκονται. Για τα περί ‘’συλλογικής ευθύνης’’, που αναφέρει η ανακοίνωση των ακροαριστερών νεοπασόκων, αρκεί να ανατρέξει κανείς σε περιπτώσεις που η αστυνομία αναζήτησε υπόπτους τέλεσης εγκλημάτων  εντός καταυλισμών και τις βίαιες αντιδράσεις που αντιμετώπισε από το σύνολο των ρομά, στη προσπάθειά της αυτή.
Ξεπερνώντας κάθε όριο λογικής, ο Σύριζα έχει καταστεί ο υπερασπιστής κάθε είδους παρανομίας που τελείται στην ελληνική επικράτεια, αρχής γενομένης από τους αναρχικούς γόνους των στελεχών, τους λαθραίους εισβολείς που αλωνίζουν στην Πατρίδα μας, τις κατά φαντασίαν ‘’διωκόμενες μειονότητες’’ και τέλος τους ρομά. Αν τόσο πολύ ενδιαφέρονται για την ανθρωπιστική πτυχή του ζητήματος, ας ζητήσουν οι ακροαριστεροί ‘’ανθρωπιστές’’, την εγκατάσταση των ρομά στη γειτονιά του κυρίου Τσίπρα! Διότι το να πουλούν τζάμπα ανθρωπισμό, επιδιώκοντας να καταστήσουν την Πατρίδα μας, έναν τεράστιο καταυλισμό ρομά, έρχεται σε αντίθεση με τη θέληση του ίδιου του Ελληνικού Λαού. Επιτέλους, αντί να υιοθετούν τις εκθέσεις των κατά τ’ άλλα πολέμιών τους, αμερικανών και σιωνιστών, ας βγουν οι ‘’σύντροφοι’’ στις τοπικές κοινωνίες για να νιώσουν τα καθημερινά προβλήματα του Λαού μας.
Για το έτερο σκέλος της ανακοίνωσης, στο οποίο κατηγορείται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πως ξεπέρασε την Χρυσή Αυγή, κάθε συζήτηση θα ήταν αστεία. Είναι πάντως διασκεδαστικό, να κατηγορείται για υιοθέτηση ‘’ναζιστικών’’ αντιλήψεων, ένας πολιτικός ο οποίος εκκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία από το ΕΚΚΕ και την άκρα αριστερά, υπηρέτησε τη Νέα Δημοκρατία και κατέληξε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ…
Καθίσταται σαφές, πως ο ‘’συνασπισμός των ανθελλήνων’’ έχει χάσει πάσα επαφή με την πραγματικότητα. Άλλος ένας λόγος, για να τους θέσει ο Ελληνικός Λαός στο περιθώριο της κοινωνίας!
Αποδεικνύεται -εν τέλει- στην πράξη, πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική πολιτική δύναμη η οποία δύναται να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ευημερία του Ελληνικού Λαού, την μοναδική πολιτική δύναμη η οποία θέλει και μπορεί ξεβρωμίσει τον τόπο!

πηγή

3 σχόλια:

  1. Τι ρομα και βρωμα
    ΓΥΦΤΟΙ λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην περίπτωση των ΓΥΦΤΩΝ, το σύνθημα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ αποκτά την πιο κυριολεκτική σημασία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουν να βρωμίσουν το Ηρωϊκό έθνος των Ελληνο-ρωμαίωνν με τους, Αλβανόγυφτους,τους τουρκόγυφτους, τους βουλγαρόγυφτους ,που εισέβαλαν κατά κύματα με τα άλλα λουλούδια του ισλάμ, στο ξέφραγο αμπέλι της Χώρας.Φυσικά με την ευγενική χορηγία του ασκούντος την Προεδρία Αλβανοεβραίου και του γκαβού σαγματοποιού, ξετσίπωτου, δόλιου αρχιψεύτη κσι ξευτίλισμένου υποκειμένου.
    Αλλά και με την θερμή υποδοχή, προστασία και ασφαλιστική και νομική κάλυψη και φιλοξενία, του σιωνιστικού αναρχοαριστεροφασισμού. Σαν στο σπίτι σας ισλαμοφονιάδες κσι βρωμόγυφτοι,φάτε κλέψτε,ληστέψτε σκοτώστε,καταστρέψτε περιουσίες και κάντε ότι θέλετε.Εμείς κάνουμε κουμάντο. Οι Μασόνοι,οι σιωνιστές,οι οπαδοί του σατανά. Φτιάχνουμε και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και δεν σας κουνάει κανείς. ΄Αλλωστε συνεταιράκια είμαστε ,στην κλεψιά στην ληστεία στο ψεύδος στην αρπαγή,στην απάτη,στην κομπίνα στην καταστροφή περιουσιών και στην δολοφονία των Ελλήνων. ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΕΛΛΗΝΑ 40 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΞΙΖΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ; ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ 'ΠΩ !! ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών