Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2013

Ο Κομμουνιστικός "παράδεισος" που ορέγονται οι "σύντροφοι" των ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ..Η Κούβα άνοιξε τα σύνορα και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΟΔΟΤΑΤΗΘΗΚΑΝ άνθρωποι για να εγκαταλείψουν τη χώρα!!!!!

Χθες ήρθη ο περιορισμός στη χορήγηση θεωρήσεων εξόδου από την Κούβα. Οι Κουβανοί από την πρώτη ημέρα του νέου καθεστώτος στα τελωνεία, σχημάτισαν τεράστιες ουρές μπροστά από τα γραφεία των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των γραφείων μετανάστευσης.
 
Το κομμουνιστικό κόμμα της Κούβας είχε δημοσιεύσει από τον περασμένο Οκτώβριο ότι.....
από την 13η Ιανουαρίου 2013 θα ισχύσει η ελεύθερη διακίνηση των πολιτών προς και από την Κούβα.

Ωστόσο, επειδή μπορεί να προκύψει μεγάλη διαρροή ‘εγκεφάλων’ προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε ορισμένες επαγγελματικές ομάδες ισχύουν ακόμη ορισμένοι περιορισμοί.

Προβλέπεται χιλιάδες Κουβανοί ότι θα εγκαταλείψουν τη χώρα, γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.
πηγή

2 σχόλια:

  1. Έχετε προκατάληψη με τους αριστερούς.Απλά βαρέθηκαν τόσα χρόνια στον παράδεισο και σου λένε οι άνθρωποι, δεν πάμε καμιά βόλτα να δούμε τι γίνεται και στην κόλαση; Κακό είναι δηλαδή; Θυμάστε τους Πολωνούς τους Ρουμάνους,του Αλβανούς που ήρθαν να πάρουν μυρωδιά κολάσεως και δεν θέλουν να φύγουν με τίποτα οι άνθρωποι. Και όχι μόνο αυτό,ζητάνε αγοράζουν και κανένα εξοχικό για τον δριμύ χειμώνα και κανένα κομμάτι κολάσεως με το στανιό. Και μας δίνουν οι άνθρωποι, ως αντάλλαγμα, τον παράδεισό τους, μαζί με τον αρχηγό τους και τον καινούργιο δημοκράτη οραματιστή Τσέ-Τσίπρα,τον συνομήλικο του Χόντζα κ. Γλέζο,τον συνομήλικο του Κάστρο Θεοδωράκη κ.λ.π.Είστε αχάριστοι ρε...δεν τρώγεστε να πούμε με τίποτα,παλιοφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικα αυτο ηταν κοινό φαινόμενο σε ολους τους εβραιοκομμουνιστικους "παραδείσους" ανα την ιστορια.
    Ιδιως κατα την περιοδο της Σοβιετιας, δια της βιας και των όπλων κρατούσαν τους πολιτες τους τα σοβιετικα καθεστωτα υψώνοντας τείχη για να μην ξεφύγουν απο τον επίγειο αυτον "παραδεισο" .
    Χαρακτηριστικό ειναι οτι ακομα και στα σαπια εβραιοκαπιταλιστικα καθεστώτα, ποτε δεν παρατηρήθηκε το δυτικό μπλοκ να μεταναστεύει μαζικως στους σοβιετικούς αυτους "παραδείσους" για να "σωθει" ,αλλα παρατηρήθηκε μαζικα το αντιθετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών