Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2013

Όμηροι του τουρκικού προξενείου τα κόμματα της συγκυβέρνησης


Όμηροι του τουρκικού προξενείου τα κόμματα της συγκυβέρνησης

Τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης στο κοινοβούλιο είναι ενδεικτικά πολλών πραγμάτων. Είναι γνωστή η στάση των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απέναντι στον Αχμέτ Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ. Για πρώτη, ομολογουμένως, φορά στα χρονικά της Βουλής, κάποιος μουσουλμάνος Βουλευτής αντιμετωπίστηκε όπως του αρμόζει για την αντεθνική του δράση. Δηλαδή, ως συνειδητοποιημένου πράκτορα της Άγκυρας. Τόσοι και τόσοι «πατριώτες» Βουλευτές πέρασαν από το.....
1974 μέχρι πρότινος και κανείς τους δεν «διάβηκε τον Ρουβικώνα», προκειμένου να μιλήσει στους εκλεκτούς, τόσο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή όσο και των ξεπουλημένων μεταπολιτευτικών κομμάτων, όπως το εθνικό καθήκον προτάσσει.
Έπρεπε να εισέλθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Κοινοβούλιο για να ακουστούν, επιτέλους, εθνικά υπερήφανες φωνές, χωρίς υποτυπώδεις καθωσπρεπισμούς και λεκτικές ευγένειες. Ιδιαίτερη, όμως, σημασία έχουν οι αντιδράσεις των κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) στα οποία ανήκουν οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές. Ανεξάρτητα από την γενικότερη άποψη που μπορεί να υπάρχει για την τροπολογία, η οποία ήταν να ψηφιστεί, εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο τούρκος πρόξενος έδωσε οδηγία στους συγκεκριμένους βουλευτές να απειλήσουν τα κόμματα τους ότι αν δεν καταψηφιστεί η τροπολογία, όλες οι ψήφοι της μειονότητας θα πάνε αλλού! Για να δείτε το εξευτελισμό της Ελληνικής (;) πολιτικής ηγεσίας, ο Σαμαράς απέσυρε την τροπολογία, προκειμένου να επανέλθει σε τροποποιήσεις σε συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για λόγους τους οποίους έχει εξηγήσει, έδωσε απλώς το παρόν στην όλη συζήτηση, δεν μπορούμε όμως παρά να καταγγείλουμε την διφορούμενη στάση της ΝΔ, η οποία είναι όμηρος στις επιθυμίες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και μαζί παίρνουν τις αντεθνικές και αντιλαϊκές αποφάσεις τους. Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν (αυτός που φωτογραφήθηκε με την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης) είχε διαμηνύσει στην Ιπποκράτους ότι εάν η τροπολογία περάσει θα αποχωρήσει από το κόμμα! Το χειρότερο είναι ότι και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, ήσαν σύμφωνοι με τον Χατζηοσμάν, καθώς είχαν γίνει αποδέκτες μηνυμάτων των εκπροσώπων της μουσουλμανικής μειονότητας ότι δεν θα τους ξαναψηφίσουν! Η ψήφος, δηλαδή, πάνω από το εθνικό συμφέρον… Η ίδια ψηφοθηρική λογική και στη ΔΗΜΑΡ.
Και όμως, τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΔΗΜΑΡ ακούμε κατά καιρούς καταιγισμούς λάσπης, συκοφαντιών και καταδικαστικών ανακοινώσεων σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ποιοι, αυτοί που κινούνται στους ρυθμούς που τους υπαγορεύει το τουρκικό προξενείο δια μέσω των οργάνων του. Μαθήματα Πατριωτισμού, λοιπόν, όπως και πολλά άλλα επίσης, δεν δεχόμαστε από τους πολιτικούς εκπροσώπους ενός καθεστώτος το οποίο πλέον δεν κρατά ούτε τα προσχήματα στην εκδήλωση του ανθελληνισμού του. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενάντια στη φθηνή λογική της ψηφοθηρίας, θα αντισταθεί στην επιχειρούμενη τουρκοποίηση της Ελληνικής Θράκης και αντιμετωπίσει τους πράκτορες της τουρκίας στη Χώρα μας σκληρά και αμείλικτα, αποδίδοντας τις ευθύνες που τους αναλογούν και λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών