Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2013

Εκφυλίζεται πλήρως η βρετανική νεολαία.. Πίνουν ούρα!!! σε ριάλιτι το οποίο βιντεοσκοπούν στην Ελλάδα...ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!

H παρακμή της βρετανικής νεολαίας σε όλο της το μεγαλείο. Σοκ στα τηλεοπτικά δρώμενα της Βρετανία μετά την χθεσινή προβολή από το Channel 4 του πρώτου μέρους από το ριάλιτι "What happens in Kavos" που δείχνει τι πραγματικά κάνουν οι νεαροί Βρετανοί παραθεριστές στον Κάβο της Κέρκυρας.
Όταν δεν....
πίνουν τα ούρα κάποιου άλλου (και ο οποίος στη συνέχεια ξερνάει μπροστά στην οθόνη), όταν δεν εφαρμόζουν σκυλίσια όργια (όλοι με όλους) δείχνουν παρέες αγοριών που πηγαίνουν σε μια κλινική για να εξεταστούν για αφροδίσια νοσήματα (με την κάμερα να κάνει close up στα πέη τους την στιγμή που η νοσοκόμα παίρνει τα δείγματα από την ουρήθρα). Όσο για τα αποτελέσματα: 1 στους 3 με χλαμύδια!
Δείτε το βίντεο για να αντιληφθείτε τι σημαίνει παρακμή.

Ο 22χρονος Ντάριλ, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να κοιμηθεί με κάποια, δηλώνει «Πρέπει να βρω εκείνο το κορίτσι που έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα, να την πλησιάσω σαν αρπακτικό και να την γ..ω»!
Τέλος, εντελώς σοκαριστικά ήταν τα πλάνα που έδειχναν την εγχείριση στο πέος του 25χρονου Ράιν ο οποίος τραυματίστηκε (σ.σ.του κόπηκε η ακροποσθία) μετά από μια βραδιά άγριου σεξ στην παραλία.
Tελικά μας έκαναν και ουροδόχο της Ευρώπης...

δείτε το βίντεο στο defence.net

2 σχόλια:

  1. Ας μάθουν οι σοδομισμένοι Σάξονες,ότι στην Χώρα αυτή υπάρχει και η τιμωρία του παλουκώματος. Σύντομα θα την γνωρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι θέλουν να καταντήσουν και την Ελληνική νεολαία, αλλά δεν θα τους περάσει.

    Τώρα υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και οι νέοι Έλληνες θα γίνονται Στρατιώτες του Έθνους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών