Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 11, 2013

Οι "σύντροφοι" του Διαμαντόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τι εστί αναρχισμός και άμεση δημοκρατία...Εμπρηστικοί μηχανισμοί σε σπίτια δημοσιογράφων

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ξεκαθαρίζουμε..Δεν έχουμε καμια διάθεση να υποστηρίξουμε τους δημοσιογράφους...
 
Άγνωστοι τοποθέτησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς που αποτελούνταν από γκαζάκια σε σπίτια γνωστών δημοσιογράφων σε Άλιμο, Αγία Παρασκευή, Λυκαβηττό, Πεντέλη και Μαρούσι.
Οι εμπρηστικοί μηχανισμοί μάλιστα αποτελούνταν ο καθένας από δύο γκαζάκια. Οι επιθέσεις έγιναν σε διάστημα μιας ώρας, από τις 03.40 μέχρι τις 04.45 τα ξημερώματα, ενώ σε.....
όλες τις περιπτώσεις σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές και κυρίως μαύρισμα τοίχων από τους καπνούς, εξωτερικά. Σε κάθε ένα από τα σπίτια μετέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε πυροσβέστες, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς οι πυρκαγιές ήταν μικρής έκτασης.
Αναλυτικά, το μπαράζ των επιθέσεων εξελίχθηκε ως εξής: Στις 03.40 στη συμβολή Μαρασλή και Δώρας Δ' Ιστρία 1 στο σπίτι του Γιώργου Οικονομέα- όπου τώρα μένουν τα παιδιά του-, στις 04.10 στην οδό Έαρος στην Αγία Παρασκευή στο σπίτι του Αντώνη Λιάρου, στις 04.15 στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στην Πεντέλη στο σπίτι του Αντώνη Σκυλλάκου και της συζύγου του Ευαγγελίας Μπαλτατζή.
Την ίδια ώρα, έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Ακακιών 52 στο Μαρούσι στο σπίτι του Χρήστου Κώνστα και στις 04.45 στην οδό Αισχύλου 23 στον Άλιμο στο σπίτι του Πέτρου Καρσιώτη.
Σε κάθε ένα από τα σπίτια μετέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε πυροσβέστες, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβουν λόγω του ότι οι πυρκαγιές ήταν μικρής έκτασης. Έρευνες για τις επιθέσεις γίνονται από την υποδιεύθυνση κρατικής Ασφάλειας Αττικής.
Στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής την οποία παρουσιάζει στο Mega ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομέας παραδέχθηκε ότι μια από τις επιθέσεις σημειώθηκε σε σπίτι όπου διέμενε παλαιότερα στο Λυκαβηττό.
«Το μόνο που με τρομοκρατεί πραγματικά είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι. Ότι μπορεί να αλλάξουν έτσι τον κόσμο ή ότι μπορεί να παίζουν τέτοια παιχνίδια», ανέφερε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Εμένα ούτε με φυλάνε ούτε και θέλω».

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

  1. ΜΑ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΗ! Η ΒΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ''ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ'' ΒΙΑ!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω απλα παρακολουθούμε το θεατρο του παραλόγου , οπου οι εβραιοκομμουνιστικες αγαπημένες κατσαρίδες του καθεστώτος εκθειάζονται, και προστατεύονται μετα μανιας και συστήματος απο το καθεστώς, ιδιως το μιντιακο, και άξαφνα η συμμορία αυτων των ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΩΝ αποφασίζει να βαλει εμπρηστικούς ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ στα τηλεοπτικά τους αδέρφια γιατι δεν παίρνουν προφανώς και απο οτι υπολογίζω, ΞΕΚΑΘΑΡΑ το μέρος των αναρχοσυμμοριτων των παρανομων κατα τα άλλα καταληψιών υπανθρωπων εβραιομπολσεβικων.
    Την ιδια στιγμή λοιπον που η μιντιακη σοβιετικη συμμορια εγκληματιών, υστεριαζει με μαιναδικη μανία εναντιον οποιασδήποτε δημόσιας πράξης της Χρυσης Αυγης, την ιδια ωρα που ο αναποδογυρισμος δυο πάγκων λαθρεμπορίου ,εισβολέων υπανθρώπων παρανόμων γινεται πρωτη ειδηση στα εβραιοκαναλα για 2 μηνες με δεκαδες εκπομπες αφιερωμένες στην "φασιστική απειλή και βια" με φορτισμένα πολιτικά και "ηθικολογικά" σχολια απο ολο τον μιντιακο εσμο, για την τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών με κινητρο προφανώς οτι δεν ζητωκραυγάζουν εμφανως και ολημερίς υπερ των καταληψιών ΒΑΚΙΛΩΝ γιατι άλλωστε εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσαν ετσι και αλλιως με άμεσο τροπο να το κάνουν, ειναι μετα βιας θεμα αξιο αναφοράς , και δεν χαίρει καμια ανάλυσης μείζονος και "βαθυστόχαστης" σημασίας, ουτε δακρύβρεχτων αφιερωμάτων για καποια "απειλή" και "εκνομια" ουτε για "εγκληματικες επιθέσεις απο συμμοριες" , κλπ κλπ, κατ'ουσιαν προσπαθούν εξορκίσουν την συγκεκριμένη είδηση με την απλη αναφορά της και με εναν τροπο συμπεριφοράς των "θυμάτων" δημοσιογραφισκων που προσιδιάζει σε "απολογία" προς τις εγκληματικές παρακρατικες κατσαριδες παρα για οτιδήποτε αλλο.

    ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ας προβω τωρα σε μια απλή ,αναγωγική αναλυση συγκρίνοντας δυο υποθετικές και εκ των πραγμάτων παράλληλες πραγματικότητες.
    Ειναι γνωστον οτι το καθεστώς "κρέμεται απο τα χείλη" των Χρυσαυγιτων για να βγαλει θεμα εκ του μη όντος ,να απομονώσει περιφραστικά συγκεκριμένες λεξεις και να εξαγάγει το γνησίως και κατα βουληση ,σοβιετικό "ορθοπολιτικο" συμπέρασμα , επακολουθομενο απο δεκαδες θύρες και παράθυρα αφορισμών ,σχολιασμών και μαρδοχαικων παραληρημάτων ολου του συστημικού ΕΣΜΟΥ.

    Φανταστείτε απλα να γινόταν ανάλογη κίνηση εναντιον εθνικιστών , και την αλλη μερα με καταφανέστατο τροπο να γινόντουσαν εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον οικιών, καθεστωτικών δημοσιογραφισκων, τι καταιγίδα, και τηλεοπτικη χαβουζο παλίρροια θα επακολουθούσε εναντιον της...
    Και τωρα σκεφτείτε οτι συγκεκριμένα μαρδοχαικα καρκινικά μορφώματα τοποθετούνται καταφανώς πλεον υπερ των συγκεκριμένων αποστηματικων "καταληψιών" που τοσα χρονια χαίρουν της καθεστωτικης ασυλίας.

    Νομιζω οτι τα σχόλια ειναι περιττά, αυτοί που πρεπει να κατανοήσουν κατανοούν, βλέποντας τι εννοεί το Μαοικο ΤΣΙΡΚΟ εν ελλαδι οταν ομιλεί περι "πολιτιστικών κέντρων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα του Πάιπερ...
    Δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών