Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2013

Συνέντευξη της Ελένης Ζαρούλια: "Δε θα σωπάσουμε.."


Αποκλειστική συνέντευξη της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια στο Εθνικισμός.net: “Δεν θα σωπάσουμε”

Με αφορμή την πρωτοφανή στα χρονικά προσπάθεια αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από το Συμβούλιο της Ευρώπης, πήραμε συνέντευξη από την βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κ. Ελένη Ζαρούλια. Μια συνέντευξη που επεκτάθηκε και σε άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα, πολιτικά αλλά και προσωπικά, και σας παρουσιάζουμε αμέσως:
 
Πως σχολιάζετε την προσπάθεια αποκλεισμού σας από το Συμβούλιο της Ευρώπης;
Η προσπάθεια αποκλεισμού μας από ένα ευρωπαϊκό κοινοβουλευτικό όργανο, στο οποίο έχουμε δικαίωμα να είμαστε παρόντες, έπεσε στο κενό. Αυτό είναι μια μικρή νίκη. Δεν μπορούν έτσι απλά να μας κάνουν να σωπάσουμε, και δεν θα σωπάσουμε ό,τι κι αν κάνουν.
 
Με ποιο σκοπό το κάνουν; Τόσο πολύ ενοχλεί η Χρυσή Αυγή;

Το ότι ενοχλεί είναι βέβαιο. Όλοι αυτοί οι κομισάριοι έχουν συνηθίσει να τους λένε μόνο «ναι». Υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία θεωρούν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν. Αισθάνονται μια βεβαιότητα, μια ασφάλεια μέσα στο status quo που έχουν δημιουργήσει. Δεν περίμεναν λοιπόν ότι μια φωνή διαφορετική θα είχε πρόσβαση στις αίθουσες όπου αποφασίζονται κεκλεισμένων των θυρών όσα δίνουν σχήμα στο μέλλον της Ευρώπης και των λαών της. Η παρουσία της Χρυσής Αυγής βεβαίως τους ενοχλεί.
 
Τα νήματα του αποκλεισμού σας κινεί μια βουλευτίνα της Ιταλίας, με όνομα… μη ιταλικό. Χθες, δημοσιεύσαμε μια φωτογραφία της, από δημόσια εκδήλωση, στην οποία ανεμίζει με υπερηφάνεια τη σημαία ενός άλλου κράτους, μη ευρωπαϊκού (του Ισραήλ). Το τελευταίο της βιβλίο έχει τίτλο «Εμείς είμαστε Ισραηλινοί». Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα;
Διαβάστε όλη την συνέντευξη στο Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών