Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 05, 2013

Ποιοι φοβούνται την αύξηση στρατιωτικής θητείας;

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία σχετικά με την αύξηση της στρατιωτικής θητείας λόγω των μεγάλων ελλείψεων στην επάνδρωση των μαχίμων μονάδων. Η έλλειψη σοβαρότητας που υπάρχει στη λήψη αποφάσεων  γενικώς, και έφερε την χώρα σε οικτρή κατάσταση σε όλα τα επίπεδα, έχει θύμα της και τις Ένοπλες Δυνάμεις με δεδομένο ότι τα πάντα περιστρέφονται αναλόγως του πολιτικού κόστους που θα έχει η συγκεκριμένη απόφαση.

Από ιστοσελίδα που πραγματεύεται στρατιωτικά θέματα, αλιεύσαμε ένα άρθρο, γραμμένο από στρατιωτικό μάλιστα, που .....
παραθέτει τα επιχειρήματα του εναντίον τόσο της αύξησης της θητείας αλλά και της υποχρεωτικής στράτευσης στα 18 έτη. Από την ανάγνωση των επιχειρημάτων γίνεται αντιληπτό ότι το μόνο που δεν ενδιαφέρει τον συντάκτη είναι το όφελος που θα έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις με τη δημιουργία ενός πραγματικά μαχίμου εφέδρου στρατιώτου. Με ένα πλήθος ανακριβειών και μια φρασεολογία που παραπέμπει σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, ανησυχεί για τις ακαδημαϊκές σπουδές των νέων που θα μετατεθούν λόγω στράτευσης, την ανισότητα που θα υπάρξει σε σχέση με το γυναικείο φύλλο, την καθολική άρνηση των νεολαιών των…. κομμάτων , τις δυσχέρειες στην προσαρμογή στην στρατιωτική ζωή σε τόσο νεαρή ηλικία, την απώλεια στρατευσίμων μεγαλύτερης ηλικίας που αποτελούν εχέγγυο (;) για την προστασία των δικαιωμάτων όλων μας. Ανησυχεί ο φερόμενος ως ‘’στρατιωτικός’’ ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα στερηθούν διάφορες ειδικότητες όπως γιατρούς, πολιτικούς μηχανικούς και ηλεκτρολόγους. Για το τέλος αφήνει τα καλύτερα, όπου παρουσιάζει τους 18 χρόνους ως άτομα με μειωμένη αντίληψη, μειωμένη κριτική και εξαιρετικά επιρρεπείς στα ατυχήματα, καθώς επίσης ότι θα αποτελέσουν ελεγχόμενη κοινωνική ομάδα που θα εκτελεί άνευ αντιλογίας τις διαταγές που θα λαμβάνουν. Κάτι φοβίζει τον γράφοντα, και ο φόβος αυτός είναι διάχυτος στο κείμενο.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις απολαμβάνουν την  μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. Τον θεωρεί ένα υγιή, κατά το μέτρο, οργανισμό που βασίζεται στο θεμελιώδες τρίπτυχο του Ελληνισμού  "Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια". Αυτό φοβίζει τον........................


συνέχεια

1 σχόλιο:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...5 Ιανουαρίου 2013 στις 6:45 μ.μ.

    ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!
    ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών