Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2013

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στην επαίσχυντη προπαγάνδα περί "νεοναζι διασυνδέσεων της Χρυσής Αυγής"

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στο extra3...


Διαβάστε και την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του Εθνικιστικού κόμματος ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Λιάκο,τα αυτογκόλ σε αυτή την κρίσιμη καμπή τής μάχης Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕ-ΥΟ-ΝΤΑΙ.Τα αντανακλαστικά στην κάθε μορφή προπαγάνδας ενάντια στο κίνημα πρέπει να είναι ΑΜΕΣΑ και ΑΚΑΡΙΑΙΑ.Ενα θέμα που σερνόταν απο το πρώι,απαντήθηκε τα μεσάνυχτα με αποτέλεσμα στο μεσοδιάστημα τα μαρξιστικά βοθρολύματα να κάνουν πάρτυ στα sites και να περνάνε την αντιεθνικιστική τους προπαγάνδα.Επαναλαμβάνω,τώρα που τους έχουμε από κάτω και τους πατάμε σαν σκουλήκια,τέτοιες ολιγωρίες είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεος ρε παιδιά τι αυτογκολ ήταν αυτο;
    Μετά από μία επιτυχημένη συγκένρτωση στην Αθήνα να κάνετε τέτοιες ηλίθιες κινήσεις;Να φωτογραφίζεστε με άσχετους τύπους χωρίς καν να σκεφτείτε ότι το αριστεροκρατούμενο καθεστώς θα σας χτυπόυσε;
    Τι δουλειά είχαν αυτοί οι γερμαναράδες μαζί σας; Πως κάνατε την βλακεία να φωτογραφηθείτε μαζί τους;
    Τώρα ο Μπόμπολας χτυπάει ανελέητα,πιστεύω θα έχει επίπτωση στο ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,δεν γίνεται να φτύνουμε αίμα να σας στηρίζουμε και εσείς να βγαίνετε φωτογραφίες με διάφορους άσχετους "νεοναζί",δεν έχετε δικαίωμα να φτύνετε 1.000.000 κόσμο που σας ψηφίζει γιατί εμείς σας ανεβάσαμε αλλά και εμείς μπορούμε να σας κατεβάσουμε,ελπίζω να είναι το τελευταίο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το να έρθουν δυο Γερμανοί εθνικιστές για να τιμήσουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ Ήρωες των Ιμίων.

    Όμως οι δυο παραπάνω φίλοι έχουν δίκιο στο εξής :

    Έπρεπε ο Μιχαλολιάκος να έχει προβλέψει ότι τα κανάλια και ο μαρξιστικός υπόκοσμος θα πέσουν να τον φάνε.

    Σε μια εποχή όπου υπάρχει έντονη "αντιγερμανική" φορτιση της Ελληνικής κοινής γνώμης, είναι ΛΑΘΟΣ να φωτογραφίζεσαι μαζί με Γερμανούς, και μάλστα στην βουλή.

    Θα μπορούσε να τους δεχτεί στα γραφεία του κόμματος, να δώσει την συνέντευξη και να αποφύγει τις φωτογραφίες.

    Επαναλαμβάνω, μπορεί οι συγκεκριμένοι Γερμανοί να είναι καλοί και άγιοι, να συμπαθούν την Ελλάδα και προς τιμήν τους ήρθαν να τιμήσουν τους Ήρωες των Ιμίων.

    Όμως άντε τώρα Μιχαλολιάκο να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, όταν όλα τα ΜΜΕ βρήκαν πάτημα να σε λένε νεοναζί, γερμανοτσολιά, δωσίλογο κλπ κλπ.

    Ερασιτεχνικό λάθος τακτικής που θα μπορούσε να αποφευχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχοντας κάνει και το πρώτο σχόλιο σε αυτό το θέμα θα ήθελα να συμπληρώσω επίσης το εξής:

    Ηλία,επειδή ξέρω ότι παρακολουθείς το συγκεκριμένο ιστολόγιο,όταν σού παρουσιάζονται κάποιοι που δηλώνουν δημοσιογράφοι και θέλουν να σου πάρουν συνέντευξη,εσύ το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να τους ζητάς την δημοσιογραφική ταυτότητα που να πιστοποιεί την επαγγελματική τους ιδιότητα και όχι να τους ρωτάς ποια είναι η άποψη τους για τα ελληνοτουρκικά θέματα.Σου έδειξαν ταυτότητα και αν ναι τότε από ποιό μέσο ήταν οι συγκεκριμένοι δύο;Όχι τίποτε άλλο άλλα οι συγκεκριμένοι μάλλον βαράνε παράξενο ρόλο και λένε στο site τους ότι βουλευτής της Χ.Α πήγε στην Γερμανία και συνελήφθη απο τις υπηρεσίες του αεροδρομίου για ανάκριση.Eσύ λες το αντίθετο.Εμείς ποιόν να πιστέψουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ένα αντιγερμανικό κλίμα στην Ελλάδα στα ύψη να φωτογραφίζεσαι με Γερμανούς στην Ελληνική βουλή μόνο παιδάκια δημοτικού μπορούσαν να είχαν κάνει τέτοιο επικοινωνιακό λάθος.Είστε αδικαιολόγητοι αυτό έχω να πω.
    Μου αρέσει που είστε γεμάτοι περηφάνεια στις φωτογραφίες μαζί με τους Γερμανούς,μα καλά δεν ξέρατε ότι το MEGA θα σας ξεσκίσει με πολύ σοβαρές κατηγορίες αυτή την φορα;
    Σας παρακαλώ μην καταστρέφετε ότι χτίσατε 30 χρόνια τώρα, αμαρτία είναι και για εσάς και για εμάς που σας στηρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών