Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18, 2013

Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΑΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΟΞΕΙΑ… ΧΡΥΣΑΥΓΙΑΣΗ – ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ»;

MAZAOUER2
Αποτελεί παράδοση για τις πολύ πλούσιες οικογένειες της χώρας, όταν έχουν έναν βαριά άρρωστο, σχεδόν ετοιμοθάνατο στους κόλπους τους, να φέρνουν τους καλύτερους γιατρούς του εξωτερικού μπας και τον σώσουν.
Έτσι κάνει και το σύστημα –οι άνθρωποι του οποίου προέρχονται ως γνωστόν από τις πλουσιότερες οικογένειες της χώρας- με την σάπια και καταρρέουσα μεταπολιτευτική δημοκρατία του, που είναι στα… τελευταία της. Καλούν ξένους «ειδικούς», να τους δώσουν τα… φώτα τους, μπας και συνεφέρουν το… λείψανο, που έχει προσβληθεί από οξεία… χρυσαυγίαση, έναν νέο ιό που προσβάλλει κάθε τι σάπιο!
Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, βρίσκεται στην Ελλάδα ο......
ξακουστός Μαρκ Μαζάουερ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και «ειδικός» στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος (και ανήκων στον «εκλεκτό» λαό αν κρίνουμε από τη… μύτη του – από τη μύτη πιάνεται…).
Ο «ειδικός», αφού έδωσε τις συμβουλές του σε περιορισμένο κοινό, σε διάλεξη στο Αμερικάνικο Κολέγιο (από το οποίο έχουν περάσει όλα τα επιφανή στελέχη του συστήματος, καθώς επίσης και τα τέκνα αυτών), αποφάσισε να τις… εκλαϊκεύσει (τις συμβουλές), μέσω του καθεστωτικού Βήματος της Κυριακής. Αναφέρει σχετικά η έντυπη ναυαρχίδα του καθεστωτισμού:
«Από τον Οκτώβριο του 2012 ακόμη, και πάλι μέσα από τις σελίδες του «Βήματος», προειδοποιούσε ότι το πολιτικό σύστημα έχει υποεκτιμήσει τη Χρυσή Αυγή και έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου επειδή η τελευταία «έχει εισαγάγει έναν βαθμό βίας στον δημόσιο βίο που είναι βαθιά ανησυχητικός». Λίγες ημέρες πριν έλθει και πάλι στην Αθήνα συνομίλησε με «Το Βήμα» για την ανησυχητική άνοδο και τη φυσιογνωμία της ελληνικής Ακροδεξιάς, την Ευρώπη και την Αριστερά». Ποιο είναι το… φάρμακο που πρότεινε ο «ειδικός» για την αντιμετώπιση της οξείας… χρυσαυγίασης; Ιδού: «Αυτή η μνήμη συνιστά και το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να αντιπαλέψουν σήμερα τα κινήματα της Ακροδεξιάς».
Εννοεί τη μνήμη του ναζισμού και του Β΄ Π.Π. Οπότε, ετοιμασθείτε για νέο γύρο… ναζιστολογίας. Δώσαμε, δώσαμε…
(ΥΓ): Καλά, δεν του εξήγησε κανείς του «ειδικού», ότι το φάρμακο είναι δοκιμασμένο και αποτυχημένο; Αχ, μ’ ετούτα και με τ’ άλλα, το χάνουμε το κορμί (της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας) πατριώτη!

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

  1. Αχ αυτή η ναζιστολογια! Κάτι παρόμοιο δε με την ειδωλολατρία!
    Μη τυχόν και πεις την απαγορευμένη λέξη λαθρομετανάστες,
    εγώ βεβαια λέω αφροασιατικές κατσαρίδες και αμέσως έγινες Ναζιστής,
    αν πάλι το παραδεχτείς ότι είσαι Ναζιστής, ωχ παναγία μου! Και τι δεν είσαι!?

    Αν πάλι μιλήσεις για μάρμαρα και αρχαία μεγαλεία, τότες είσαι ειδωλολάτρης!

    E ρε κακούργα κενωνία! Ποσο άτιμη είσαι! Αλλα αδιαφορώ!
    Άνευ φόβου και πάθους δηλώνω Ναζιστής και ιδεολογολάτρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάλαβα, έρχεται νέο κύμα χολιγουντιανής προπαγάνδας με "λίστες του Σίντλερ", μαθήματα στα σχολεία για το εβρα'ι'κό "ολοκαύτωμα" κλπ κλπ.

    Και φυσικά για όλα αυτά θα φταίει πάλι η κακιά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Τώρα βέβαια τι σχέση έχει η Γερμανία του 1933 με την Ελλάδα του 2013 και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν μας το λένε.

    Για τα ολοκαυτώματα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους μογγολότουρκους γιατί δεν λένε τίποτα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρκ Μαζάουερ δεν είναι τυχαίος, έχει εκπαιδευτεί να δράσει στην Ελλάδα, γι΄αυτό έχει μάθει ελληνικά και έχει αποκτήσει εξοχικό στην Τήνο, κοντα στον Σεραφείμ Φυντανίδη και Αλέκο Αλαβάνο. Η ΚΑΘΗΜΡΙΝΗ της Βλάχου τον πρόβαλε, όταν σαν ερευνητής σύχναζε στην Ελλάδα.

    Ο Μαζάουερ δεν είναι Βρετανός, όπως ψευδώς αναφέρουν, αλλά Εβραίος, που έτυχε να γενηθεί στην Αγγλία από Εβραίους γονείς που μετανάστευσαν εκεί επειδή υπάρχει εβραιοκρατία λόγω Ρόθσιλντ και κυριαρχία του ισραηλιτικού κεφαλαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόν έφεραν κι αυτόν ...... Μά γιατριά δέν υπάρχει .....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ?

    Κανονικά αυτη η κίνηση θα έπρεπε να αποβεί ζημιογόνα για το καθεστώς εαν ο μεσος κοπρομαζανθρωπος καταλάβαινε τι συμβαίνει με αυτην την σιχαμερή φαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών