Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2013

Πασόκους και Συριζαίους καλεί για συνεργασία ο Καμμένος

Η παρατεταμένη χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατά καιρούς κατηγορηθεί για πολλά πράγματα, αν και ως νέο κοινωνικό φαινόμενο δεν υπάρχουν οι απαραίτητες έρευνες για να αποδείξουν ή να καταρρίψουν τέτοιους ισχυρισμούς. Το σίγουρο είναι ότι ένα απτό παράδειγμα για την στήριξη των όποιων αιτιάσεων εναντίον διαδικτύου είναι οι δηλώσεις του προέδρου του κόμματος του Facebook (ούτε τηλεκόμμα δεν κατάφερε να στήσει…), Πάνου Καμμένου, ο οποίος προέβη σε πραγματικά τραγελαφικές δηλώσεις στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Ένα από τα πολιτικά ανέκδοτα του παρελθόντος, από αυτά που μόνο μέσα στο διαδίκτυο έχουν καταφέρει να επιβιώσουν, είναι το λεγόμενο «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» και η «πατριωτική αριστερά». Ο Καμμένος που ως γνωστόν χαράσσει πολιτική μέσω του Facebook μάλλον είδε τα προαναφερθέντα ανέκδοτα και τα… πίστεψε… Έτσι έκανε κάλεσμα δια μέσω της τηλεόρασης...
προς το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, αυτούς που πιστεύουν στο σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου» και στην «πατριωτική αριστερά», προκειμένου να ενωθούν μαζί με το κόμμα του. Πάλι καλά από το συνονθύλευμα «πατριωτών» από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γλίτωσε ευτυχώς η Χρυσή Αυγή, αφού ο Καμμένος δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με ένα νεοναζιστικό κόμμα, που βρίσκεται εκτός κοινοβουλευτικού τόξου».
 
Το κόμμα Καμμένου βρισκόμενο σε πλήρη διάλυση αναζητεί συμμαχίες μεταξύ φαντασμάτων, όπως το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» και η «πατριωτική αριστερά», γεγονός αναμενόμενο αφού πολλά από τα στελέχη του και τους βουλευτές του ήδη εγκατέλειψαν το πρόχειρο προεκλογικό ανάχωμα που τέθηκε ενάντια στην Χρυσή Αυγή από την Νέα Δημοκρατία και επιστρέψαν ήδη εκεί από όπου ήλθαν.

πηγή

5 σχόλια:

  1. ΖΗΤΗΤΑΙ
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΟ . Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκανε σωστή την παροιμία "Πήγε στον γύφτο για προζύμι",ακολουθώντας το παράδειγμα του σιωνιστή Ιερώνυμου. Όμοιος Ομοίω ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΛΕΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών