Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2013

Νέο “πλήγμα”... Το ΠΑΣΟΚ δεν προσκάλεσε την Χρυσή Αυγή στο συνέδριο του!! Βίντεο!

Η πολυμέτωπη επίθεση του ΠΑκιστανικού Σοσιαληστρικού Κόμματος εναντίον της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται. Οι φωστήρες της Ιπποκράτους μετά τα παραληρήματα προέδρου, στελεχών ξένων ηγετών και προσκεκλημένων, πέτυχαν ακόμα ένα... καίριο επικοινωνιακό χτύπημα κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ποιο ήταν αυτό;
Δεν απέστειλαν σκοπίμως πρόσκληση για το... πολυαναμενόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στην Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, έκαναν διαχωρισμό κι απέστειλαν πρόσκληση σε όλο τα αποκόμματα του δημοκρατικά εκλεγμένου κλεπτοκρατικού τόξου πλην της Χρυσής Αυγής. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κίνηση σκόρπισε κατήφεια σε όλους τους Συναγωνιστές που τα έβαψαν... μαύρα. Καμία όρεξη δεν είχε αγαπητοί μετρ του ψεύδους και του σοσιαληστρισμού να παρευρεθεί οποιοδήποτε μέλος της Χρυσής Αυγής στο τελευταίο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (μετά το κόμμα κλείνει οριστικά) για να ακούσει τις χιλιοειπωμένες μπαρούφες ή να δει τα χαμογελαστά μούτρα του Τζέφρυ.
Επειδή δεν θα παρευρεθούμε λοιπόν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ, καθότι αποκλεισμένοι, σας αποστέλουμε το κάτωθι βίντεο αντί χαιρετισμού. Καλό λουκέτο!

πηγή

7 σχόλια:

  1. Αρχιζει η πλακα. Θα γελασουμε πολυ.
    Σαγιανιμ εν δρασει!

    ΟΙ "ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ" ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...!..

    Απίστευτο κι όμως αληθινό: Οι "παντοδύναμοι" Εβραίοι του "Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος" καταγγέλλουν τον αναρχοαριστερό γελωτοποιό Τζίμη Πανούση για την διαφημιστική του αφίσσα που έχει κολληθεί σε πολλές κολώνες της Αθήνας και δείχνει το Αστέρι του Δαβίδ σε συνδυασμό με την σβάστικα του Χίτλερ! Να δούμε, τώρα, αν οι ευαίσθητοι Αριστεροί που μιλούσαν για Ελευθερία του Λόγου στο θέμα του Θεάτρου Χυτήριο, θα βγούν και θα υποστηρίξουν τον Ανθέλληνα Πανούση, ή αν θα ταχθούν και πάλι με το μέρος των πατρώνων τους των Εβραίων...

    Αντιγράφουμε από την επίσημη Ιστοσελίδα του ΚΙΣΕ, όπου φαίνεται ότι οι Εβραίοι αποτάθηκαν Γ.Γ. Θρησκευμάτων Γ. Καλατζή για να κάνει "νταντά" τον Πανούση!...

    ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ / ANTISEMITIC POSTER IN THE STREETS OF ATHENS

    Αφίσα με έντονα αντισημιτικό περιεχόμενο έχει αναρτηθεί σε πολλά σημεία κεντρικών δρόμων της Αθήνας. Στην αφίσα, η οποία διαφημίζει μουσική παράσταση, αποτυπώνεται το Αστέρι του Δαυίδ -σύμβολο της εβραϊκής θρησκείας- περιπλεγμένο με τον αγκυλωτό σταυρό -σύμβολο του Ναζισμού.

    Το ΚΙΣΕ απευθύνθηκε με επιστολές του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη και τον γ.γ. Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζή, ζητώντας τις κατά την κρίση τους ενέργειες για το θέμα της επαίσχυντης αφίσας.

    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή του ΚΙΣΕ: «Η απεικόνιση επί της εν λόγω αφίσας προσβάλει βάναυσα τόσο την ίδια τη θρησκεία μας όσο και τη μνήμη των 6 εκατομμυρίων Εβραίων αδελφών μας θυμάτων του Ολοκαυτώματος».

    Παράλληλα το ΚΙΣΕ απευθύνθηκε και στους κυριότερους Δήμους όπου η εν λόγω αφίσα έχει αναρτηθεί, και συγκεκριμένα στους Δήμους Αθηναίων, Ψυχικού, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Π. Φαλήρου και Αλίμου, ζητώντας την απομάκρυνσή της από τις οδούς των Δήμων αυτών. Ήδη η ανταπόκριση ορισμένων Δήμων είναι θετική.

    Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2013

    Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοιες κινήσεις το διευθαρμένο ΜΠΑΤΣΟΚ ενισχύει χωρίς να το καταλαβαίνουν ακόμη περισσότερο την Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...24 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:53 μ.μ.

    Εκτός νόμου πρέπει να τεθεί το Πασόκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...24 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:54 μ.μ.

    Εκτός νόμου πρέπει να τεθεί το Πασόκ και όχι η Χρυσή Αυγή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥ.....Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΕΛΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πωπω τι πάθαμε, δεν μας κάλεσε ο Βαγγέλας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ !!!

    Γι'αυτό έχω μια φαγούρα στα τέτοια μου εδώ και κάτι μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα τέτοια μας όπως είπε και εθνοπροδωτης της Δη.μ.α.ρ. θα μας κόψη το νερό από τα' αυλάκι χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών