Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2013

Άθλια αντεθνική θέση κρατικοδίαιτης δημοσιογράφου της ΝΕΤ: "Ιθαγένεια σε όλους τους αλλοδαπούς που γεννιούνται στην Ελλάδα"

Τους "χάλασε" κατά τα άλλα τους καθεστωτικούς κονδυλοβόθρους που τους αποκάλεσε ο Ν. Μιχαλολιάκος "ρυπαροφόρους"....

Διαβάστε τι έγραψε η κρατικοδίαιτη, παρουσιάστρια της ΝΕΤ στο facebook με αφορμή το θέμα της απόδοσης ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ (ανοίχτε κανένα λεξικό ρε "ταγοί"....) στους αλλοδαπούς:

"θέλουμε παιδιά μεταναστών: • Ενσωματωμένα στην πολιτική μας κοινότητα και όχι.....
περιχαρακωμένα στις εθνικές τους ομάδες • Με ταυτότητα, κυριολεκτικά και μεταφορικά: με δελτίο ταυτότητας αλλά και ορατά στη δημόσια σφαίρα και όχι παιδιά από το πουθενά • Να νιώθουν ότι δικαιούνται να ανήκουν στο ελληνικό έθνος. Διότι, πολλά από αυτά, άλλο έθνος δεν ξέρουν. • Να νιώθουν ασφάλεια στην Ελλάδα"

Τα σχόλια περιττεύουν..

Για τη συγκεκριμένη "κυρία" μπορείτε να διαβάσετε τα αφιερώματά μας

Προκλητικά υβριστική η κρατικοδίαιτη Μαριλένα Κατσίμη της κρατικής ΝΕΤ - Αποκάλεσε στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" τους Χρυσαυγίτες, σατανιστές! 

 

Προκλητικός ο προστατευόμενος της Αριστεράς κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος της ΝΕΤ, Αρβανίτης, καλεί τους Έλληνες σε "αντιφασιστική πορεία" και στοχοποιεί ΑΜΕΣΑ τη Χρυσή Αυγή!




5 σχόλια:

  1. Ἐγώ προτείνω τό ἐξῆς: Ὅποιος γεννηθεῖ στό σπίτι αὐτῆς τῆς κυρίας, νά δικαιοῦται μέρος τῆς περιουσίας της. Τό δέχεται;
    Δυστυχῶς ἡ ἀριστεροκρατούμενη καί ἀντ-κοινωνική τηλεόραση αὐτά προοωθεῖ. Κάρφος στό μάτι τους εἶναι ἡ "Ἐθνική κοινωνία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι, Η Κατσίμη δεν τα λέει απο μόνη της. Μην ξεχνάμε τον σύζυγο της Δημήτρη Χριστόπουλο της « ελληνικής επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ΜΚΟ χρματοδοτούμενη από Σόρος και λοιπά σιωνιστικά καθάρματα. Ο Χριστόπουλος ήταν ο λογογράφος του Αλαβάνου, γι΄αυτό ακούγαμε τόσα εθνομηδενιστικά να εκτοξεύονται από το στόμα του.
    Αυτά τα κομμουνιστικά καθάρματα πρέπει να τα έχουμε υπ΄όψιν, ώστε να τιμωρηθούν για την προδοσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ2 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:16 μ.μ.

    "θέλουμε παιδιά μεταναστών: • Ενσωματωμένα στην πολιτική μας κοινότητα και όχι.....

    Αυτά κυρία μου "ο Θεός να σε κάνει κυρία" να τα πεις στους χιλιάδες Έλληνες που δεν μπορούν να ζεστάνουν και να ταϊσουν τα παιδιά τους.
    Εγώ και φαντάζομαι χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θέλω στο σχολείο το παιδί μου να είναι με παιδιά ΛΑΘΡΟμεταναστών. Θέλω να μάθει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και εάν δεν την μάθει στο σχολείο θα του τη μάθω εγώ όπως και κάνω στον γιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λεσ μωρη πληρωμενη απο τον ιδρωτα του λαου τα ελληνοπουλα δεν εχουν να φανε να ζεσταθουν κοιτασ που τα παρεχεισ ολα εσυ στην οικογενεια σου απο του μισθωτου και του συνταξιουχου τον ιδρωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα αυτό τους τσούζει, αφού δεν τους ψηφίζουν οι Έλληνες να τους ψηφίζουν οι αλλοδαποί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών