Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά


Αντίστοιχο περιστατικό είχαμε και στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα
 
Ισχυρός εκρηκτικός-εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη προ μισής ώρας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Η είσοδος καταστράφηκε και η έκρηξη προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό των γραφείων και σε ολόκληρο τον όροφο του κτιρίου. Σημειώστε ότι.....
σε διαμέρισμα του ίδιου ορόφου υπάρχουν μόνιμα διαμένοντες κάτοικοι.
Οχήματα και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας επιχειρούν αυτή τη στιγμή στο σημείο και η φωτιά έχει κατασβεστεί. Είναι το δεύτερο γραφείο της Χρυσής Αυγής στην Αττική που καταστρέφεται το τελευταίο διάστημα, μετά τη βομβιστική επίθεση στην Τ.Ο. Ασπροπύργου.
Στελέχη του Κινήματος βρίσκονται στο σημείο για την καταγραφή των ζημιών, η πρόσβαση όμως στο χώρο των γραφείων είναι αδύνατη. Ας σημειωθεί ότι η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Πειραιώς βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και σε απόσταση αναπνοής από την Αστυνομική Διεύθυνση απέναντι από το δημοτικό θέατρο. Η τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε σε ώρα αιχμής, σε ώρα λειτουργίας φροντιστηρίου με ανήλικους μαθητές και δεκάδων γραφείων στους ορόφους του κτιρίου.
πηγή

13 σχόλια:

  1. Θα κάνω απλά αντιγραφή του σχολίου μου από την είδηση για την τρομοκρατική επίθεση στη Λάρισα...

    Όταν δεν μπορείς με επιχειρήματα να καταπολεμήσεις μία ιδέα καταφεύγεις στις βόμβες και τα γκαζάκια...
    Βέβαια αν σκοτωθεί και κανένας περαστικός από τα γκαζάκια ουδόλως ενδιαφέρει...δολοφόνοι είναι αυτοί που τις βάζουν οπότε να σκοτώσουν κόσμο θέλουν...
    Όσο για τα υπόλοιπα κόμματα που δεν καταδικάζουν τις βομβιστικές ενέργειες κατά της Χρυσής Αυγής εγώ θα ανησυχούσα εάν το έκαναν...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγουρα μονοι τους την εβαλαν οι χρυσαυγητες.Δεν σας πιστευουμε αγαπητοι χρυσαυγητες.Ξερουμε τι βρωμικα μυαλα εχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι απλά άρρωστος...

      Διαγραφή
    2. ε ναί, σίγουρα.. τι να λέμε τώρα... τόσα χρόνια όλα τα γκαζάκια, τις μολότωφ, τις βόμβες, τις επιθέσεις με δυναμίτιδα, γενικά ρε παιδί μου... όλα αυτά τα έκανε η ΧΑ.
      είσαστε εντελώς αποχαυνωμένοι εσείς οι αριστεροί, ο αυτισμός σας σπάει κόκκαλα.
      τις ίδιες μαλακίες λέγατε και για τα παιδάκια που το παίζανε ληστές, τα ίδια είπατε και για την μαρφίν και γενικά την ίδια τρελίτσα πουλάτε πάντα.
      μη σας κάνει εντύπωση λοιπόν που ο κόσμος κάποτε θα σας καταλάβαινε και θα σας έγραφε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

      απλά τραγικοί.
      περαστικά σας, ερχόμαστε και τρέμει η γή απο το βήμα μας, όχι απο τα κλανογκαζάκια σας.

      Διαγραφή
    3. Έβαλαν ιντερνετ και στο Δρομοκαΐτειο,ε;

      Διαγραφή
    4. ΝΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ

      ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ 3 ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΒΟΥΓΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!!

      ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΤΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΓΚΥΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

      ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ 1,2 ΚΙΛΩΝ ΚΟΚΑΙΝΗΣ.ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.

      Υ.Γ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΛΗΣΤΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,
      ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ 84 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ.

      ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.

      Διαγραφή
  3. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΧΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΛΑΚΙΕΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ.ΟΠΟΙΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:52 τελικα ποσα κιλα μαλακας εισαι?
    Ρε κομμουνι αντε πηγαινε για μπανιο η βρωμα σου εφτασε μεχρι εδω....

    ΟΥΣΤ! ΒΡΩΜΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλήρης αδυναμία των αναρχοκομμουνιστών να σταματήσουν την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν αγγίζουν πλέον τους Έλληνες, και καταφεύγουν πάλι στα γκαζάκια.

    Πόσο μονότονοι, πόσο προβλέψιμοι !

    Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας εκνευρίζουν ακόμα περισσότερο, και να μας κάνουν ακόμα πιο ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥΣ όταν θα πάρουμε την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά τούς αποτυχημένους εκφοβισμούς από Βενιζέλο-Δένδια πρός τή ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ καί μετά τήν επίθεση στήν ιστοσελίδα της από τούς Μαρξιστόnymous , τή σκυτάλη πήραν οί εξίσου αποτυχημένοι ιδεολογικά αναρχομαρξιστές(πλούσιοι πιθανότατα ομογάλακτοι τού Ρωμανού),γιά νά πείσουν τό καθεστώς,πώς μπορεί νά βασίζεται σέ αυτούς γιά τίς "βρώμικες" δουλειές του.Σύντροφοι δυστηχώς γιά εσάς καί τούς Καπιταλιστές εργοδότες σας,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ.ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά (Καραΐσκου 111) και πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ - ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΛΠ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με ποιον τσακωθηκε ρε παιδια παλι ο Ηλιας εχθες; τον αποκαλεσαι τρελο.... κ κατα τυχη το βραδυ βαλανε γκαζακια στα γραφεια..... τυχαιο δε νομιζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών