Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 07, 2013

ΔΗΜΑΡ: "Ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια είναι ό,τι καλύτερο έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου"...

«Ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια είναι ό,τι καλύτερο έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου»..δηλώνουν στη ΔΗΜΑΡ !
 

 Οι Μάσκες έπεσαν στο Πασόκ και στη ΔΗΜΑΡ  Στηρίζουν πλέον ανοιχτά  τους λαθρομετανάστες κατά των Ελλήνων ... Πιέζουν τον Σαμαρά που θα κάνει σίγουρα πίσω !
 
Πρόκειται για τον νόμο περί ιθαγένειας, τον οποίο ο.... πρωθυπουργός θέλει άμεσα να αλλάξει επί το αυστηρότερο, εκμεταλλευόμενος και την έκθεση του ΣτΕ για τον νόμο Ραγκούση.


Οι  Βενιζέλος και Κουβέλης δεν προτίθενται να συναινέσουν  σε ριζικές αλλαγές στον ισχύοντα νόμο. Αυτό άλλωστε φάνηκε «καθαρά» (από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ) και από τα όσα έγραψε χθες ο εκπρόσωπος του κόμματος Ανδρ. Παπαδόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια είναι ό,τι καλύτερο έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου», έγραψε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», ο ίδιος ο Φ. Κουβέλης σε σύσκεψη στελεχών της ΔΗΜΑΡ κατέστησε σαφές ότι δεν προτίθεται να συναινέσει σε ένα νομοσχέδιο που θα έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τον νόμο Ραγκούση.(οι Αγάπες δεν κρύβονται )
Ανάλογη είναι και η στάση του Ευ. Βενιζέλου, ο οποίος και εξέφρασε την αντίθεσή του στον σχεδιασμό που προωθεί η κυβέρνηση και κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου....Ποιός δεν θυμάται την διαάταξη με το Γένος στην εγκλύκλιο όταν Υπουργός Εθνικής άμυνας που άνοιγε τον δρόμο για τους Αλλοδαπούς Αξιωματικούς στις Στρατιωτικές Σχολές ;)

3 σχόλια:

  1. ύστερα μου λένε κάποιοι (όχι εδώ φυσικά) οτι δεν έχουμε πράκτορες να μας κυβερνάνε... έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένατε κάτι διαφορετικό απ αυτά τά ..κόμματα ??
    Οί Εργολάβοι τής ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι στήν Ελλάδα . Επιλεγμένοι από τό συμβούλιο κατασκευής Πολιτικών τής N.S.A. (NATIONAL SECURITI AGENCY . Κατά Fort Mind ..Αμερική μεριά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έργο θα έχει τίτλο "οι αγαπητικοί των λαθροεποίκων". Ολα τα τσιρακια της νέας ταξεως υπέρ των εισβολέων. Πράγματι υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα, αλλά αποκλειστικώς και μόνον κατα των Ελλήνων. Ουστ ρε βρωμιαρηδες αναρχοαπλυτοι ανθελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών