Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2013

Αναρχοκομμουνιστές καίνε Ελληνικές Σημαίες στα σχολεία!!

Συνεχίζουν τη δράση τους τα κόκκινα «Τάγματα Εφόδου», ακόμα και στα… Νηπιαγωγεία. Όπως, λοιπόν, κατήγγειλε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου αναρχοκομμουνιστές εισέβαλαν μέσα στη νύχτα στον προαύλιο χώρο του 23ου Νηπιαγωγείου του Περιστερίου, και ξέσπασαν την ανθελληνική μανία τους σε μια ελληνική σημαία, την οποία κατέβασαν με τα βρωμόχερά τους και την έκαψαν. Ο καιρός της...... τρομοκρατίας τους τελείωσε, οι μαθητές και η νεολαία τους έχουν γυρίσει την πλάτη, το μόνο που τους μένει είναι να κάνουν νυχτερινές επιδρομές σαν τους κλέφτες και να βανδαλίζουν. Είναι κατάπτυστοι και καταγέλαστοι! Η πίστη της νεολαίας μας στην ιδέα του έθνους, να γίνει η φωτιά που θα τους κάψει! 

3 σχόλια:

  1. Μπορεί οι αναρχοσυμμορίτες να καίνε τις σημαίες σαν τους κλέφτες μες τη νύχτα αλλά η καρδιά της νεολαίας είναι αυτή που φλέγεται από ελληνικό πάθος πλέον...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τους κάψουμε σαν τους γύφτους όποιους δούμε να καίνε σημαίες και δεν θα καλέσουμε ΟΥΤΕ τις αρχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΕ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΑΛΒΑΝΟΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ.ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών