Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2013

Ένταση και προσπάθεια προσαγωγής μελών της Χρυσής Αυγής στο λιμάνι της Πάρου από τρεις διμοιρίες ΜΑΤ


Ένταση και προσπάθεια προσαγωγής μελών της Χρυσής Αυγής στο λιμάνι της Πάρου από τρεις διμοιρίες ΜΑΤ

Επιχείρησαν να προσαγάγουν και... βουλευτή - 100% παράνομες ενέργειες σχεδιασμένες από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η ξεφτιλισμένη συγκυβέρνηση του Σαμαρά, με μασώνους να διοικούν το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, που παίρνει γραμμή από την αριστερά του μνημονίου (ΔΗΜ.ΑΡ.) ξαναχτύπησε. Σήμερα το πρωί και ενώ η.....
αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής (δηλαδή οι βουλευτές Λαγός, Μίχος, Παναγιώταρος και η συνοδεία τους) αποχωρούσε από την Πάρο, συνέβησαν γεγονότα θλιβερά και 100% παράνομα. Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ εμφανίστηκαν στο λιμάνι και αποπειράθηκαν να κυκλώσουν την αντιπροσωπεία μας και να κάνουν προσαγωγές. Όταν παρενέβη ο συναγωνιστής Μίχος έφτασαν στο σημείο να κινηθούν εναντίον του, παρά τη βουλευτική του ιδιότητα. Απόλυτη ευθύνη για τις παραπάνω παράνομες πράξεις φέρει ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης αξιωματικός των ΜΑΤ, καθώς και αξιωματικός της κρατικής ασφάλειας που λάμβανε απευθείας εντολές από το αρχηγείο. Επρόκειτο για σχεδιασμένη ενέργεια από την ηγεσία της αστυνομίας, η οποία είναι απολύτως υπόλογη για τα γεγονότα αυτά.
Χθες το βράδυ και ενώ είχαν σταλεί στην Πάρο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα (3 διμοιρίες ΜΑΤ), όχι μόνο δεν ελέγχθηκε η παράνομη αντισυγκέντρωση οπλισμένων αριστεριστών. Η αστυνομία έφερε τη συμμορία αυτή των εγκληματιών στο σημείο που γινόταν η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για να τη διαλύσουν! Και αφού δεν τους βγήκε ο τσαμπουκάς, περίμεναν να φύγουν οι Χρυσαυγίτες και αργά το βράδυ έσπασαν το κατάστημα που μας φιλοξένησε! Για τις πράξεις αυτές δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή, παρ' όλο που οι δράστες είναι πασίγνωστοι στο νησί. Αντ' αυτού έγιναν παράνομες απόπειρες προσαγωγής μελών μας που δεν είχαν διαπράξει κανένα αδίκημα, ακόμη και βουλευτών!  Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής ήδη εξετάζει τα γεγονότα και θα κατατεθούν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.


2 σχόλια:

  1. O θλιβερός πρακτορίσκος των σιωνιστών Δένδιας έχει υπερβεί πλέον τα εσκαμμένα.
    Να γνωρίζει καλώς ο σύγχρονος Νενέκος, ότι η κολοκοτρωνέικη επιταγή « φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνυμένους» ηχεί σαν αιώνιο πρόσταγμα για τους Έλληνες μαχητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γιατί τα λέτε αυτά για τον Δένδια μας; Ο άνθρωπος απλά έχει πολλούς φίλους που είναι Μασόνοι. Είναι κακό αυτό;

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών