Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2013

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές "συνιστώσες" η ΝΔ-Δεξία είναι....υπέρ-πολύτεκνη!!

Πόση ισχύ μπορεί να έχει ένα επιχείρημα της Νέας Δημοκρατίας περί "συνονθυλεύματος" ιδεολογικών τάσεων και απόψεων που απαρτίζουν την Αριστερά και πιο συγκεκριμένα τον ΣΥΡΙΖΑ όταν οι "δεξιούληδες" τείνουν να καταντήσουν μια ιδεολογική "λερναία ύδρα";

Πάμε να απαριθμήσουμε τις συνιστώσες της ΝΔ - Δεξιάς και μετά αναρωτηθείτε αν τελικά σας φαντάζουν πολλές οι του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Δημοκρατία - Συνιστώσες της "Δεξιάς":

- Ντόρα Μητσοτάκη πρώην ΔΗΣΥ
- Βορίδης/Γεωργιάδης (πρώην του ΛΑΟΣ)
- Ανεξάρτητοι βουλευτές τύπου Νικολόπουλου - Μαρκόπουλου που είναι πάντα έτοιμοι να επιστρέψουν στο...μαντρί

- Καμμένος/ΑΝ.ΕΛ. (που είναι από μόνοι τους βέβαια καταυλισμός αλλοπρόσαλλων ιδεολογημάτων - π.χ. Δημαράς - Μαριάς )
- Ανεξάρτητοι πολιτευτές τύπου....
Μανώλη(πρώην βουλευτής ΝΔ που θέλει να κάνει τη δική του...κίνηση)

- Τζήμερος με τη "δημιουργία ξανά"
- Μάνος/ Δράση
- Εθνικό Μέτωπο (οι "σκληροπυρηνικοί" του ΛΑΟΣ)
- ΛΑΟΣ/ Καρατζαφέρης

και εσχάτως
- Ροντούλης - Χρυσανθακόπουλος και λοιπά απολωλότα πρόβατα του πατριδέμπορα Καρατζαφέρη που δημιούργησαν, μαζί με (απο)καμμένους και "πατριώτες  του διαδικτύου" το "Πατριωτικό Κέντρο"

- Χρήστος Ζώης, με την "Ελλήνων Πρωτοβουλία"

- Παναγιώτης Ψωμιάδης

- Ευάγγελος Μπεξής, με τον πομπώδες τίτλο "Έλληνες Ενωμένοι Ποτέ Νικημένοι"

Η τακτική αυτή του "διαίρει και βασίλευε" που εφαρμόζεται χρόνια από τους επικυρίαρχους έχει αυτή την στιγμή 2 σημαντικές παραμέτρους:
- Αφενός, με τη βοήθεια των πάντα πρόθυμων ΜΜΕ, να εκτονώσει την οργή του κόσμου προβάλλοντάς του ορισμένους....αντιστασιακούς στην άκρως ανθελληνική πολιτική του καθεστώτος, ακόμη και αν δεν λένε τίποτα επί της ουσίας.

και
- Αφετέρου, να ανακόψει την άνοδο του πραγματικού Πατριωτικού Κόμματος που δεν είναι άλλο από την Χρυσή Αυγή, και αποτελεί φυσικά και τη μεγαλύτερη απειλή για το σάπιο συνονθύλευμα κομμάτων εκατέρωθεν του πολιτικού φάσματος (Αριστεράς - Δεξιάς).





5 σχόλια:

  1. οχου το λεω και το ξαναλεω. μην συγχεετε τον πατριωτισμο με την δεξια. οι δεξιοι ειναι ανεγκεφαλοι και πρσκυνηταρια. στους πρωην αριστερους ειν το καλο ψωμι. τους καραγκιοζηδες τισ κουραδομηχανες τους δεξιους τι να τους κανουμε. μονο για να ψηφιζουν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ...
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΚΟΔΗΜΑΡΑΝΕΛΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ , ΙΟΥΔΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό άρθρο. Την είχαμε ξεχάσει τη ΝΔ, με τα αναχώματα προς τη ΧΑ, με τον Κα(η)μένο να ουρλιάζει θυμωμένος από το βήμα της βουλής, κ.ά. Στις τελευταίες εκλογές συσπειρώθηκαν όμως, ξέχασαν τις διαφορές τους (ομοίως και στο σύριζα). Σύμφωνα και με την πρώτη παράμετρο που αναφέρατε, όλες αυτές οι συνιστώσες, έχουν και το παράπλευρο όφελος για το σύστημα γενικά, ότι το βοηθά να εισχωρήσει σε άλλους χώρους και στο τέλος κάποιος ενωτικός δήθεν ηγέτης ή απλώς η ανάγκη για να "σωθεί η χώρα" τους μαζεύει όλους μαζί σε μια κυβέρνηση. Η ξεφτίλα προφανώς δεν τους πειράζει. Έχουν και τα πρόστυχα τα ΜΜΕ με το μέρος τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ21 Μαρτίου 2013 στις 10:07 π.μ.

    Έχουν πλάκα όλοι αυτοί οι ελαφροδεξιούληδες "πατριώτες" της πλάκας.

    Τελειωμένοι και ανύπαρκτοι πουθενάδες του καναπέ , εντελώς ανύπαρκτοι στην κοινωνία και στους δρόμους, γραβατωμένοι αστούληδες γλείφτες της αριστεράς και της πολιτικής "ορθότητας".

    Τώρα όμως θυμούνται όλοι τον "πατριωτισμό" και φτιάχνουν ομάδες και κομματίδια με βαρύγδουπους τίτλους ( Π.Α.Τ.Ρ.Ι.ΔΑ , Ελλήνων πρωτοβουλία κλπ )...

    Όταν όμως η συζήτηση έρχεται στα ΣΟΒΑΡΑ θέματα - Φυλή, Σιωνισμός κλπ κλπ - τότε όλοι δείχνουν τον "δημοκρατικό", "αντιρατσιστικό" και "πολιτικώς ορθό" χαρακτήρα τους.

    Και φυσικά το πρώτο μέλημα όλων τους είναι να φωνάζουν πως ΔΕΝ έχουν καμιά σχέση με την "φασιστική" ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι γνήσιο Εθνικολα'ι'κό Κίνημα, είναι Κίνημα πεζοδρομίου, είναι Κίνημα Νεολαίας, και δεν την σταματούν πλέον αυτά τα γελοία αναχώματα του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ζώης των « Ελλήνων Πρωτοβουλία» μάλλον ανήκει στων εβραίων πρωτοβουλία. Κατ΄επανάληψιν έχει θεαθεί εδώ στη Λάρισα, να συνομιλεί με τον ραβίνο Ηλία Σαμπετάι. Δεν χάνει εβραιογιορτή, που να μην είναι παρών. Ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Τζανακούλης ονόμασε πλατεία σε Άννα Φρανκ και κάθε τόσο την στεφανώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών