Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013

ΚΚΕ: ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

KNAT
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Όπως είναι γνωστό, κατά την προχθεσινή επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο της Κρήτης, τα γνωστά μαρξιστικά απόβλητα έκαναν αντισυγκέντρωση (η οποία διαλύθηκε λόγω… βροχής). Εκείνο που δεν είναι γνωστό, είναι ότι το κάλεσμα για την παρακρατική αντισυγκέντρωση το έκανε το ΚΚΕ:
«Οι εργαζόμενοι το νιώθουν κάθε μέρα στο πετσί τους. Η .....
εκμετάλλευση μεγαλώνει, ο θυμός, η αγανάκτηση, η φτώχεια, η ανέχεια φουντώνουν. Η εργατική τάξη θα απομονώσει τους φασίστες που είναι γέννημα-θρέμμα του συστήματος, το οποίο τους χρειάζεται για να τσακιστεί το εργατικό – λαϊκό κίνημα. Άλλωστε η φασιστική τακτική τους της παραχάραξης της Ιστορίας και της πατριδοκαπηλίας τις προηγούμενες μέρες έδειξε το πρόσωπό της και στα παιδιά, ποτίζοντάς τα με το δηλητήριο του φασισμού. Δεν θα τους περάσει όμως. Η εργατική τάξη ενωμένη, οργανωμένη στα σωματεία και με στόχο ξεκάθαρο, την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, έχει τη δύναμη να τσακίσει τους φασίστες. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τον κρητικό λαό, να γυρίσουν την πλάτη, να απομονώσουν τα ναζιστικά αποβράσματα, τους πολιτικούς απογόνους του Μεταξά και τους νοσταλγούς του Χίτλερ. Είναι ανεπιθύμητοι στο νησί μας!»
Το ίδιο έγινε και την προηγούμενη βδομάδα στην Πάρο. Το ΚΚΕ έκανε το επίσημο κάλεσμα, προσφέροντας την πολιτική ομπρέλα, και οι… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (ΣΥΡΙΖΑ κ.α.) το ακολούθησαν.
Γιατί όμως το έως τώρα αμέτοχο σε αντισυγκεντρώσεις κόμμα των σπαγκοραμμένων του Περισσού (που πετάνε στο δρόμο τους εργαζόμενούς τους), μπήκε στο παιχνίδι; Οι εξηγήσεις είναι οι εξής:
1ον) Ακόμα και το ΚΚΕ χάνει ψήφους προς την Χρυσή Αυγή! Χάνει όχι βεβαίως τους πορωμένους μαρξιστές, αλλά φτωχούς και αποκλεισμένους αντισυστημικούς ψηφοφόρους που ψήφιζαν ΚΚΕ από αντίδραση, νομίζοντας πως πρόκειται για αντισυστημικό κόμμα.
2ον) Τώρα που.......................

συνέχεια στο ETHNIKISMOS.NET

5 σχόλια:

  1. Οι εβραιομπολσεβικοι υπήρξαν πάντοτε η ενδεικνυόμενη απο το ιδιο το εβραιοκαπιταλιστικο σύστημα "μορφή αντίδρασης προς το σύστημα".
    Πρόκειται περί ενός νοσήματος, περι μιας ψυχοσωματικής εβραϊκής ραβινικής νόσου η οποία δημιουργήθηκε ακριβώς γιαυτον τον λόγο και ακριβώς με αυτην την ιδιοσυστασία και τα μορφολογικά και συμπτωματικά χαρακτηριστικά, δηλαδή αυτα της ασθένειας του νοσήματος.
    Η δράση του διεθνιστικου εβραιοκαπιταλισμου ως φυσικο αντίκρισμα θα δημιουργούσε αντίδραση, εκ των πραγματων εθνική αντίδραση προ της εθνοκτόνου και αποκτηνωτικής δράσεως, ο μιαρός Ισραηλ ομως δεν μπορούσε παρα να εκμαυλίσει την ενστικτώδη σύζευξη των ενστίκτων του έθνους, να παραποιήσει εκ θεμελίων την έννοια της κοινωνικότητας καθιστώντας την ακόμα και αυτην, αποδομητικη και σκεδαστικη ετσι ώστε η εξ αυτού διοχετευμένη προς τον εβραιομαρξισμο αντίδραση της κοινότητος να καθίσταται ακμοα περισσότερο νιχιλιστικη προκρούστεια, ισοπεδωτική και νοσηρή απο την δράση.
    Εαν ο εβραιοκαπιταλισμος ειναι το ξύλινο στέλεχος του καθεστωτικού δόρατος ο εβραιομπολσεβικισμος ειναι η αιχμή του.
    Αυτο το δικέφαλο κτηνος οπου το σώμα του είναι καπιταλιστικό και το "πνεύμα" μαρξιστικό, δεν μπορεί παρα να εξοντωθεί ωσάν την Χίμαιρα της εποχής μας απο τον εθνοφυλετικο μας Βελλεροφόντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ρόλος του ΚΚΕ ήταν πάντα βρώμικος από ιδρύσεως του...
    Ήταν το κόμμα που ιδρύθηκε από εβραίους για να προκαλεί ταραχές στην ελληνική κοινωνία στα χρόνια του μεσοπολέμου...ήταν το κόμμα που αιματοκύλησε την Ελλάδα που μόλις έβγαινε από τα δύσκολα χρόνια της κατοχής...ήταν το κόμμα που χρησιμοποιήθηκε από τις μεταπολεμικές κυβερνήσεις για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των αφεντικών τους ως ο "κακός μπαμπούλας" εναντίον των φιλήσυχων Ελλήνων που πάντοτε το απεχθάνονταν...
    Ήταν το κόμμα που χρησιμοποιήθηκε από το μεταπολιτευτικό σύστημα για να εγκλωβίσει τους εργάτες και τα φτωχά λαϊκά στρώματα και να τους αποτρέπει από το να διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα τους...ήταν το κόμμα που κατεβαίνοντας πρώτο σε πορείες και διαδηλώσεις απέτρεπε τον κόσμο που ήθελε πραγματικά να διαδηλώσει κατά της άθλιας μεταπολιτευτικής εξουσίας από το να συμμετέχει σε αυτές...
    Ένα χρήσιμο όργανο του εκάστοτε συστήματος ήταν, ελαφρώς παροπλισμένο τον τελευταίο καιρό καθότι με την άνοδο του Σύριζα δεν είχε πλέον χρησιμότητα, που τώρα φαίνεται να επαναχρησιμοποιείται για τους λόγους πλέον που εκθέτει το συγκεκριμένο άρθρο...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά και μπράβο στη ΧΑ και στους συναγωνιστές που μας άνοιξαν τα μάτια και είδαμε επιτέλους την αλήθεια. Όμως υπάρχει ένα δευτερεύον θέμα στρατηγικής για τη ΧΑ και αυτό είναι: Ο ελληνικός λαός έφτυσε το ΚΚΕ στις περασμένες εκλογές, όμως κόλλησε στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι βασικά το ΚΚΕ στο μεδούλι, αν βγάλεις δηλ. τα προσχήματα διαφοροποίησής του (και διορθώστε με αν κάνω λάθος). Ίσως θα έπρεπε να εξετάσουμε το προφίλ των Ελλήνων ψηφοφόρων που κολλάνε στον ΣΥΡΙΖΑ και να δούμε αν υπάρχει δυνατότητα να τους αφυπνήσουμε με την κατάλληλη επικοινωνία. Οι περισσότεροι είναι εκ μεταγραφής αμετανόητοι ΠΑΣΟΚΟΙ αλλά όχι όλοι. Με τη διάλυση της μέσης τάξης, όλοι είναι εν δυνάμει υποστηρικτές της ΧΑ αλλά και του βασικού αντιπάλου, του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει και αμέριστη βοήθεια από τα πρόστυχα ΜΜΕ. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

      Διαγραφή
  3. Ειδικά στήν Κρήτη , πού ή εβραικές οργανώσεις ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ βλέπουν νά κερδίζει ή Χρυσή Αυγή κάθε μέρα πού περνάει όλο καί περισσότερο κόσμο , έχουν χάσει τόν ύπνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ.Σ. Διορθώνω . πού οί εβραικές , αντί γιά ή εβραικές

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών