Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2013

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ... ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...!

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΣΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ .....
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ 1974 -ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΜΑ- ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...


Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ:

Το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκε ότι η Τουρκία έστειλε ρηματική διακοίνωση στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, σε απάντηση της ελληνικής ρηματικής διακοίνωσης της 20ης Φεβρουαρίου 2013.

Η τουρκική ρηματική διακοίνωση, όπως εξάλλου αναμενόταν, επαναλαμβάνει τις γνωστές απόψεις της, και αντικρούει τις ελληνικές θέσεις, όπως έχουν διατυπωθεί στο κείμενο που εστάλη στο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

Αμφισβητεί το δικαίωμα των ελληνικών νησιών σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, κατά παράβαση του άρθρου 121 της Σύμβασης του Δικαίου της Θάλασσας, το οποίο σύμφωνα με τη διεθνή νομολογία έχει εθιμικό, άρα υποχρεωτικό, χαρακτήρα που δεσμεύει όλες τις χώρες της Διεθνούς Κοινότητας.

Η ελληνική κυβέρνηση, σε συνέχεια και των πρόσφατων ενεργειών της, θα διασφαλίσει όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, όπως αυτά απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο.
πηγή

διαβάστε και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών