Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 23, 2013

Η Διεθνής Αμνηστία εγκαλεί την Ελλάδα για τις συνθήκες κράτησεις των (λαθρο)μεταναστών και ζητά βελτιώσεις υποδοχής!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για όσους δεν το έχουν καταλάβει το παρακάτω κείμενο της Διεθνής Αμνηστίας που δημοσιεύεται σε αλβανικό μέσο "ενημέρωσης" με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο κατοχυρώνει ως ΝΟΜΙΜΗ την εισροή λαθρομεταναστών στην ελλαδική επικράτεια και ζητά-επιβάλλει να χειριστούν οι λαθρομετανάστες ως....πρόσφυγες αιτούντες άσυλο!!!
Το Υπ.Εξ., το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. και ο Πρωθυπουργός απλά...ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!

«Η Διεθνής Αμνηστία κάλεσε τις ελληνικές αρχές να διασφαλίσουν την ασφάλεια των αιτούντων άσυλο από χώρες που βρίσκονται σε κρίση και προσπαθούν να εισέλθουν στην Ελλάδα», γράφει η αλβανική Σέκουλι.
Η Οργάνωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρεται στην .....
υπόθεση των προσφύγων της Συρίας που έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να εισέλθουν στην Ευρώπη από το ελληνικό νησί της Λέσβου.
Η υπόθεση αυτή, λέει η Διεθνής Αμνηστία, υπογραμμίζει τον κίνδυνο που λαμβάνουν οι άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να ξεφύγουν τη σύγκρουση στη χώρα τους και να βρουν καταφύγιο στην Ευρώπη.
Η Λέσβος είναι ένα από τα κύρια σημεία για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που προσπαθούν να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την Ελλάδα.
Το Δεκέμβριο του περασμένου έτους, 21 άτομα, κυρίως από το Αφγανιστάν, πνίγηκαν στα ανοικτά των ακτών του νησιού, μετά την ανατροπή της βάρκας τους.
Η Αμνηστία ζητά από το ελληνικό κράτος να προσφέρει προστασία στους πρόσφυγες και όχι να τους εγκαταλείπει.
Η Οργάνωση, επίσης, ζητά από τις ελληνικές αρχές να λάβουν επείγοντα μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών της υποδοχής των ατόμων που φθάνουν στις ακτές της χώρας και να θέσει τέλος στην κράτηση των αιτούντων άσυλο.
Η Διεθνής Αμνηστία, προσθέτει ακόμη, ότι οι Σύριοι που φεύγουν από τη χώρα τους λόγω της σύγκρουσης και δεν έχουν να ανάλογα έγγραφα να μην απαγορεύεται η είσοδός τους και να μην γίνονται απελάσεις, αλλά οι αρχές να τους προστατεύσουν και να τους στεγάσουν, γράφει το δημοσίευμα
πηγή

4 σχόλια:

  1. Πάρτε τους στα σπίτια σας ρε καθαρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Διεθνής Αμνηστεία δημιουργηθηκε για να εξυπηρετεί νεοταξικούς σχεδιασμούς, στους οποίους περιλαμβάνεται η εισροή εγχρὠμων στα κράτη των Λευκών με σκοπό την αλλοίωση και καταστροφή της φυλετικής ποιότητος τους.
    Η Δ.Α είναι όργανο των μυστικών υπηρεσιών, των ελεγχομένων από τους Εβραίους κρατών, ΗΠΑ και Αγγλίας.
    Αυτή η οργάνωση πρέπει να θεωρείται στρατιωτικός στόχος. Επί τέλους οι στρατηγοί μας ας εκσυγχονιστούν και να συγγράψουν τα σχετικά εγχειρίδια... Περιμένουν από τον πράκτωρα των σιωνιστών Πάνο Παναγιωτόπουλο να τους προτείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διεθνής Αμνηστεία και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις,αει στα τσακιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τη στιγμή που δε τους παίρντουν στα σπίτια τους το λιγότερο που πρέπει να κάνει η Διεθνής Αμνηστεία είναι να πληρώσει για τη δημιουργία των χώρων και να πληρώνει για τη διατροφή επιστροφή και για την αυστηρή φύλαξη των λαθρομεταστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών