Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 04, 2013

Σύγκρυο έχει πιάσει τους ανθέλληνες...."Ανοιχτό Πανεπιστήμιο" ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.( Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων) 

 "Την Παρασκευή 1η Μαρτίου, πληθώρα εκδηλώσεων έλαβε χώρα στα γραφεία της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων. Παρευρέθηκαν στελέχη των υπό ίδρυση συνδικαλιστικών κινήσεων της Χρυσής Αυγής στους επιστημονικούς κλάδους των Ιατρών, των Εκπαιδευτικών και των Μηχανικών. Ανακοινώσαμε στους συναγωνιστές μας ότι η Κ.Ε.Δ θα τους συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο, πλέον της αυτονόητης νομικής συνδρομής, στο ξεκίνημα των συνδικαλιστικών τους κινήσεων. Συζητήθηκαν επιπλέον θέματα συντονισμού και οργάνωσης και έγινε εκτενής αναφορά από.....
τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ Θανάση Χατζηβασιλείου και από τους εκπροσώπους της υπό ίδρυση Κίνησης Εθνικιστών Εκπαιδευτικών στο ενδεχόμενο λειτουργίας ενός "Ανοιχτού Εθνικιστικού Πανεπιστημίου" με σκοπό την παρουσίαση τόσο στους επαγγελματικούς μας κλάδους όσο και στο ευρύ κοινό των Εθνικών, πολιτικών και κοινωνικών θεμάτων που αφορούν όλους μας, μέσα από την Εθνικιστική θεώρηση. Στην ως άνω συζήτηση παρευρέθηκε, απηύθυνε χαιρετισμό και συμμετείχε ο βουλευτής Α'Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος."

4 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ5 Μαρτίου 2013 στις 12:28 π.μ.

    Χτυπήστε το διεφθαρμένο και ανθελληνικό μεταπολιτευτικό σύστημα με κάθε μέσο !

    Πολεμήστε το εθνοκτόνο σύστημα παντού, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας, στις κοινωνικές συναναστροφές !

    Διαδώστε τον Εθνικισμό παντού, βάλτε γερά θεμέλια, χτίστε ρίζες μέσα στην κοινωνία !

    Χτυπήστε τους παντού, πολεμήστε τους παντού, μέχρι να επικρατήσουμε, μέχρι να τσακιστούν, μέχρι να απαλλάξουμε το Έθνος μας από τα αστικά και μαρξιστικά παράσιτα !

    Πολεμήστε τους, χτυπήστε τους, για να σωθεί το Έθνος των Ελλήνων από την εξαφάνιση !

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οφέλιμη ιδέα. Καθηγητές εθνικιστές υπάρχουν για να στελεχώσουν μια τέτοια προσπάθεια. Τα ελληνικά πανεπιστήμια τα έχουν μετατρέψει σε φυτώρια νεοταξιτών και αριστερών που μεταδίδουν στους φοιτητές μια και μόνον ιδεολογία, τον ανθελληνισμό. Με πρόσχημα τη διεθνοποίηση των ΑΕΙ ο νέος νόμος πλαίσιο κάνει ύπουλα χώρο για να έλθει και να φοιτήσει η επόμενη γενιά των αλλοδαπών. Ήδη μερικές σχολές έχουν γεμίσει από αλλοδαπούς φοιτητές που μπαίνουν από το παράθυρο. Πάγιο αίτημα των φοιτητών αυτών είναι η διδασκαλία να γίνεται στα Αγγλικά, τη γλώσσα της παγκοσμιοποίησης και υπάρχουν πρόθυμοι καθηγητάδες που μεριμνούν εδώ και χρόνια να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους. Για τον Έλληνα τον φοιτητή δεν νοιάζονται και τον ωθούν να φύγει στο εξωτερικό. Και αν είσαι καθηγητής και τολμήσεις να πεις τα αυτονόνητα, τα λογικά και τα δίκαια για τον Έλληνα, σε ξέσκισαν τα τάγματα εφόδου των αναρχοάπλυτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών