Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2013

Να κηρυχθεί άμεσα ο Απόλλων Σμύρνης (αθλητικός σύλλογος της προσφυγιάς) εκτός ΕΠΟ καθώς χρησιμοποιεί "ναζιστικά" σύμβολα

Αισθάνομαι την ανάγκη να ξεκαθαρίσω ότι η δεξιόστροφη σβάστικα έχει οργανική σύνδεση με την ιστορία του ξεριζωμένου συλλόγου του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πρώτο έμβλημα του συλλόγου από το 1894, ήταν οι τρεις δρομείς.  Το 1910 έμβλημα της ποδοσφαιρικής ομάδας γίνεται ο .......
αρχαιοελληνικός αγκυλωτός σταυρός, Τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια οι φανέλες της ομάδας γράφουν απλά ΓΣΑ (Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων).

Aργότερα υιοθετείται το σημερινό έμβλημα με την προτομή του θεού Απόλλωνα, εμπνευσμένο από το άγαλμα του Απόλλωνα Μουσηγέτη. Επιλέχθηκε για έμβλημα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα ως πανάρχαιο σύμβολο καλοτυχίας, δύναμης και επιτυχίας....

Διαβάστε και:

11 σχόλια:

  1. Αυτες οι αναρτήσεις γιατι γίνονται?
    Έγινε κατι που δεν το εχω αντιληφθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάϊπερ κανε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο "Κατίδης ναζιστικός χαιρετισμός"
      και θα καταλάβεις

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Επειδη δεν βλέπω καθολου εβραιοκουτι, απο οτι καταλαβαίνω πρεπει να εκανε κάποιος παιχτης καποιον χαιρετισμό(οπως ειδα και σε ανάρτηση σου) και να έγινε χαμος στα εβραιοκαναλα?
      Μηπως τον απέκλεισαν και απο διοργανώσεις κλπ?

      Διαγραφή
    3. Καταλαβα , έριξα μια ματια.
      Το θετικο της υποθέσεως ειναι οτι πιθανόν αυτο το παιδι το εκανε ισως και "για πλακα" και τελικα νομιζω οτι θα κερδίσουμε εναν εθνικιστη στο τέλος εαν οχι εναν εθνικοσοσιαλιστη.
      Πάντως είναι βεβαιον οτι τα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ της ανθρωποτητας και τα εγχώρια ανδρεικελα τους θα τον θαψουν πληρως, αθλητικως.
      "Έκτακτη συνέλευση" η ΕΠΟ για μια χειρονομία χειρος...ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ απο ΟΛΕΣ τις διοργανώσεις!!!
      Ελευθερια και δημοκρατια ειπαμε ετσι...
      Πάντως με αυτο τον τρόπο τα σιχαμερά ΜΙΑΣΜΑΤΑ το μονον που δείχνουν ειναι τον ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ τον υπανθρωπισμο και τον ΠΑΝΙΚΟ τους, οπως επισης δείχνουν το ΠΟΙΟΝ πραγματικά τρέμουν και θεωρούν χειρότερο εχθρο τους.

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΑ (μπροστά ελεχόμενοι απ αυτους , καί πίσω αυτοί .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΩΝ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ - ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο εδω συνεβει αυτο - εχουν βγει ολοι και τους βριζουν - ο Γονιδης ειπε "πιασε τα αρχιδια σου αγορι μου ρην αλλη φορα, κι εγω ετσι χαιρετω"

      Διαγραφή
  5. Διαχειριστη σε παρακαλω μην σβησεις το σχολιο μου. Εχει μεγαλη σημασια σε σχεση, με την αναρτηση σου.

    ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. Αναμφισβητητα οι οβριοι.

    German university fires professor for denying Holocaust

    March 15, 2013

    (JTA) -- The University of Aachen in Germany fired historian Vladimir Iliescu for claiming the Holocaust never happened in Romania.

    The institution “cancelled the teaching contract” of Iliescu “immediately after statements he made to the Romanian Academy became known,” a spokesperson for RWTH Aachen told JTA on Tuesday, adding that the university was “appalled” by his words.

    "In Romania there was persecution against Jews, 20,000 Jews died, but this is not a Holocaust," Iliescu said last month during an address organized by the Romanian Academy in Bucharest.

    The 87-year-old Iliescu was temporary professor of Ancient History at RWTH Aachen in 1985 and was appointed supernumerary professor in 1993.


    Ολο το αρθρο εδω:
    http://www.jta.org/news/article/2013/03/15/3122131/german-university-fires-professor-for-denying-holocaust



    Πατρικιος


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

    Σ.Α: Στιγμές απείρου εβραϊκού φασισμού ζεί η ανθρωπότητα την τελευταία 10ετία. Οι Εβραίοι εξαγόρασαν τους ηλίθιους, παραδόπιστους και ονειροπαρμένους "goyim" και τοποθέτησαν ανθρώπους τους σε όλα τα καίρια πόστα.
    Αποτέλεσμα; Οποιος τολμήσει να ασκήσει κριτική στους Εβραίους σε όλο το Δυτικό Κόσμο τον στέλνουν στο "πυρ το εξώτερο" με μια νεοτερίστικου τύπου "ιερά εξέταση".
    Αλλωστε στο Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ οι 4 στους 9 είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα. Απλά τα πράγματα!

    Η ΕΙΔΗΣΗ

    Η πρώην δημοσιογράφος του Λευκού Οίκου, η Ελεν Τόμας, αναγνώρισε οτι ακούμπησε ένα "νεύρο" με τις δηλώσεις τις σχετικά με το Ισραήλ (σ.σ: Είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες "να ξεκουμπηστούν όλοι οι Εβραίοι απο την Παλαιστίνη και να πάνε στην Γερμανία) που οδήγησαν στο να βγεί σε "πρόωρη σύνταξη"!

    Η Ελεν Τόμας είπε οτι "Δεν μπορείς να ασκήσεις κριτική στο Ισραήλ μέσα σε αυτή τη χώρα (ΗΠΑ) και να επιζήσεις".

    Ολο το αρθρο εδω:
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/10/blog-post_982.html

    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έδειξες τώρα...την ιστορική ομάδα του Απόλλωνος Σμύρνης των αρχών του 20ου αιώνος με σήμα τον αγκυλωτό σταυρό...ένα σύμβολο που έφερε στην τιμημένη φανέλλα του από το 1910 όταν ακόμα ήταν ομάδα της Σμύρνης...δυστυχώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αυτό το σύμβολο κατά τη διάρκεια του Β' ΠΠ...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών