Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 30, 2013

Γιουσουφάκι ο Μπουτάρης υμνεί τον Κεμάλ ακόμη μια φορά!

Τόσο προκλητικός όσο ποτέ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Άλλη όψη» ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε άνετο στυλ, συνδυασμένο με μια open mind υποκουλτούρα, ο κ Μπουτάρης αποκάλεσε τον Μουσταφά Κεμάλ σαν «μεγάλο ηγέτη», ξεχνώντας προφανώς πως πρόκειται για τον μεγάλο σφαγέα του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία.

«Άσχετα με οποιαδήποτε πολιτική πεποίθηση, εμείς δεν ανακατευόμαστε στο τι συμβαίνει στην Τουρκία, ο Κεμάλ εξακολουθεί και είναι ένας μεγάλος ηγέτης, για να μην πως....
από τους μεγαλύτερους του τουρκικού κράτους», ανέφερε ο δήμαρχος χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Ο Δήμαρχος όμως δεν σταμάτησε εκεί και συμπλήρωσε πως «δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τους Τούρκους». Κάτι ξέχασε όμως και μάλιστα σημαντικό. Ξέχασε πως οι Τούρκοι έχουν να χωρίσουν πολλά με το Έθνος μας αφού μόλις χθες ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, μίλησε περί «διχοτόμησης» της Κύπρου σε περίπτωση μη συνεκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων.

Κύριε Μπουτάρη εμείς θα σας κάνουμε ένα μικρό μάθημα ιστορίας μέσα σε λίγες λέξεις το οποίο εσείς και φυσικά αγνοείτε, αφού θέλετε να φαίνεστε ως ο πολυεθνικός δήμαρχος που δεν έχει να χωρίσει τίποτα και με κανέναν.

Ο Κεμάλ, λοιπόν κυρ δήμαρχε με τα τατού, σφάγιασε τουλάχιστον 600.000 Έλληνες και ξερίζωσε περίπου άλλο 1,5 εκατ. Οι νεότουρκοι του Κεμάλ προκάλεσαν μια Γενοκτονία για την οποία το πολιτικό σύστημα των «προοδευτικών» συνεχίζει να κάνει την «κότα». Μαζί με τους Αρμένιους, τα «μεμέτια» του Κεμάλ έσφαξαν τον Ποντιακό Ελληνισμό και αφάνισαν ο,τιδήποτε ελληνικό στις περιοχές της Καππαδοκίας.

Καλά κάνετε και θεωρείτε τον Κεμάλ λοιπόν μεγάλο ηγέτη, αλλά εμείς ΟΧΙ σεβόμενοι την ιστορία μας. Την πραγματική ιστορία μας όμως και όχι την εκδοχή της κυρίας Ρεπούση και του κυρίου Βερέμη, που προβάλει τον ισχυρισμό περί «συνωστισμού» και την οποία πιθανότατα ενστερνίζεστε.

Κύριε δήμαρχε εσάς μπορεί να μην σας πειράζει όταν η πλειοψηφία των κατοίκων στο δήμο που διοικείτε σας αποκαλεί «γιουσουφάκι», πειράζει όμως εμάς καθώς και όλο τον πολύπαθο τούτο λαό, που έχει περάσει τα πάνδεινα στο βάθος των αιώνων και πολύ περισσότερο από το ίνδαλμά σας, τον Μουσταφά Κεμάλ.

Δεν μπαίνουμε σε άλλες λεπτομέρειες όσον αφορά στις τουρκολαγνικές αντιλήψεις ή τις αναφορές περί των Σκοπίων και της κίβδηλης «Μακεδονίας» που χρησιμοποιήσατε ως επιχείρημα επειδή ζητήσατε την απόλυση δημοσιογράφου επειδή μίλησε για τη «Βόρειο Ήπειρο» από το δημοτικό ραδιόφωνο.

Εκτός από τους τεμενάδες στο κάδρο του Κεμάλ καλό θα είναι να διαβάσετε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας. Υπεγράφη στις 17 Μαΐου 1914 και μιλά περί της «Βορείας Ηπείρου». Επίσης, αν δεν γνωρίζετε για την εθνική ελληνική μειονότητα στην Αλβανία ή στο λεγόμενο «Βορειοηπειρωτικό ζήτημα» είναι καλύτερα να σκέφτεστε, ως δημόσιο πρόσωπο, τι λέτε διότι διαφορετικά εκτίθεστε.

Τουλάχιστον μιλήστε για κάτι που ξέρετε, όπως τα κρασιά, ή έστω για όσα γκρινιάζουν οι Θεσσαλονικείς, όπως η καθαριότητα, η εξυπηρέτηση των πολιτών, η απουσία του δήμου από την κοινωνία. Διαφορετικά συλλογιστείτε τον τραγικό Φιλωνίδη, ο οποίος διατύπωσε την αμίμητη φράση: «Κρείττον σιωπάν ή λαλείν μάτην»…

Αν δεν είναι αντιληπτό το μήνυμα, προσφέρεται και δωρεάν μετάφραση είτε στα νέα ελληνικά, είτε στα καθομιλούμενα τουρκικά… Bu nedir Ekselansları Belediye Başkanı mesajı anladı?

newsbomb.gr

5 σχόλια:

  1. Τον νεαρό και ελαφρομυαλο αθλητή που τόλμησε να σηκωσει την χείρα του κατα τον Ελληνορωμαικο τρόπο, το καθεστώς τον καταδίκασε, τον διέλυσε, τον έστειλε στα Τάρταρα και τον κατέστρεψε και κοινωνικά και επαγγελματικά αφου πρώτα τον "διέσυρε" σε ολα τα εβραιοκαναλα.
    Αυτην την καθεστωτική ομως κατσαρίδα, όπου εκθειάζει τον μεγαλύτερο σφαγέα και καταστροφέα του Ελληνισμού όπου και τον ξερίζωσε απο τις πανάρχαιες εστίες του, εναν ΤΟΥΡΚΟ Μογγολο μέλος ενος υπανθρωπινου έθνους εγκληματιών, πλιατσικολόγων πιθήκων που για αιωνες ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΖΕ, κατάσφαζε, βυσσοδομούσε και παιδομαζευε τον Ελληνισμό που ειχε σκλαβώσει.
    Και όμως αυτο το καρκίνωμα, αυτη η βρωμερή νυχτερίδα της Στέπας οχι απλα δεν εχει ακουμπηθει, οχι απλά δεν ομιλεί κανένα καθεστωτικό σκύβαλο και μίασμα εναντίον του αλλα παραμένει ανενόχλητος στην θεση του, άνευ ουδεμίας αντιδράσεως απο τους απογόνους των σφαγιασθέντων, κυκλοφορώντας χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, δημοσίως και αποδεικνύοντας οτι η ΚΟΠΡΟΜΑΖΑ ειναι μια άμορφη και ακέφαλη ισχύ της ιστορίας που εαν δεν εχει δόλιους καθοδηγητές και διοχετευτες της "οργής" της εαν δεν χαίρει ινστρουχτόρων και μιντιακων νοητικών επιβητορων, αδυνατεί να δει το οτιδήποτε άνευ κρίσεως και διακρίσεως ποσο μάλλον επικρίσεως.

    Ειναι και δικό μου αίσχος βέβαια που επιτρέπουμε αυτό το αίσχος να διαιωνίζεται και αυτον το τοξινωμενο ψυχοσωματικό ερείπιο να παραμένει στην θεση του ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ.

    Είναι το ιδιο καθεστώς που διαλύει και εξαπολύει μύδρους εναντίον οποιουδήποτε τολμήσει να ομιλήσει εθνοφυλετικως ,ποσο μάλλον φιλοΧιτλερικως, ωσάν λυσσασμένη ίαινα, έχοντας το θρασος να επικαλείται μάλιστα και "εθνικές μνήμες" την ιδια στιγμή που εχει παραδώσει το έθνος σε εκατομμύρια εισβολείς υπανθρωπους, την ιδια στιγμή που το ιδιο εχει ως διαμορφωτές ολα τα αποκυήματα του εθνοκτονου και αποκτηνωτικού εβραιομπολσεβικικο-καπιταλιστικου νοσήματος, που απαρνείται ηθικώς και πνευματικώς οτιδήποτε εθνοφυλετικο έχοντας επιβάλει κατα τον θεσμικό τρόπο νομοθεσίες απαγορεύσεως οιασδήποτε εθνοφυλετικα προσκείμενης συνειδήσεως, και την ιδια στιγμή που κωφεύει οταν πρόκειται περι απολήξεως της πυορροϊκής και μοσχοβρωμουσας η οποία εκθειάζει δημοσίως εις εκ των μεγαλυτέρων ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ εγκληματιών της ιστορίας.
    Προφανώς δεν εχουν ξεχάσει ουτε τον ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ Παρβους τον προμηθευτή οπλων του Κεμαλ, ουτε την προσφιλεστατη ιουδαιοσοβιετια του επίσης ΕΒΡΑΙΟΥ Λενιν ο οποίος υπήρξε απο τους βασικούς συμμάχους και συνδρομητές της Κεμαλικης Τουρκιάς.

    Καταλήγοντας, ειναι εμφανές οτι οι εθνοκτόνοι εγκληματίες αδυνατούν να ξεφύγουν (τουλάχιστον απο τους έχοντες ανθρώπινο γεωμετρικά εύτακτο νου) απο το ζητούμενο της "οργης" τους ως προς τις πολιτικως προσκείμενες εκφάνσεις, σαφώς και η γενεσιουργός αιτία της αυτής οργής δεν ειναι οποιοδήποτε "εθνικα" νοούμενο κίνητρο το οποιο τα ίδια αυτά βακιλοειδη νοσήματα εχουν καταστήσει κοινωνικοπολιτικό "έγκλημα" αλλα η ΟΣΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΑΣΜΑΤΟΣ το οποίο ανοίγει έμπροσθεν τους απο την ενίσχυση και την στερέωση της μοναδικής πραγματικα επικίνδυνης και θανάσιμης για την ύπαρξη τους ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΦΟΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ,ΚΟΤΑΞΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει άλλη μια κατάταξη από φυσιογνωμικής πλευράς. Θα στοιχημάτιζα ότι ο αριστερά είναι περιούσιος, όπως και ο δήμαρχος των Αθηναίων. Μπορεί να κάνω και λάθος και μπορεί να μην έχει σημασία. Εδώ βγάζουμε πρωθυπουργούς, στους δημάρχους θα κολλήσουμε; Για τον Κεμάλ, δεν έχω άποψη από τη φάτσα και μόνον.

      Διαγραφή
  3. Τι άλλο θα περιμέναμε απο τον αλκοολικό (Μ)που(σ)τάρη, το χανουμάκι της παγκοσμιοποιήσεως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...30 Μαρτίου 2013 στις 5:03 μ.μ.

    ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ! ΠΥΡ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών