Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 02, 2013

Νέα πρόκληση από τους γυφτοσκοπιανούς: Ο Μέγας Αλέξανδρος στην Eurovision

Παρουσιάζουν Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στο τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα τους στο διαγωνισμό της Eurovision.


Η προπαγάνδα και το θράσος των σκοπιανών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Όπου βρεθούν και όπου σταθούν καπηλεύονται την Ιστορία και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Οι σκοπιανοί μετά την τελευταία πρόκληση με,......
την πιστωτική κάρτα που έχει την προσωπογραφία του Μ.Αλεξάνδρου προχωρούν ακόμα ένα βήμα και επεκτείνουν την προπαγάνδα τους στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Το κομμάτι που παρουσίασαν ονομάζεται «Imperija», δηλαδή «Αυτοκρατορία», και το ερμηνεύουν δύο σκοπιανοί, ένας άντρας και μια γυναίκα ενώ συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ, όπου φαίνεται ξεκάθαρα το άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου να φιγουράρει σε κεντρική πλατεία των σκοπίων. Το ρεφρέν του τραγουδιού αναφέρει ‘’Αυτοκρατορία, αυτοκρατορία, Γη είναι ένα Βασίλειο Μουσική, Αυτοκρατορία, αυτοκρατορία, η ισχυρότερη δύναμη στη Γη’’ ενώ την ίδια στιγμή στο βίντεο κλιπ εμφανίζεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κάνοντας εμφανές το προπαγανδιστικό μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσω του διαγωνισμού αφού το συγκεκριμένο κομμάτι θα προβληθεί σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Το ΥΠΕΞ φυσικά σε όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ανύπαρκτο. Η τραγική συγκυβέρνηση κοιτάει μόνο να πως θα ικανοποιήσει τα ξένα συμφέροντα των τοκογλύφων αδιαφορώντας για τις συνεχείς προκλήσεις των σκοπιανών.

Να γνωρίζουν πολύ καλά όλοι όσοι επιβουλεύονται την Ιστορία μας πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα αγωνιστεί μέσα και έξω από τη Βουλή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική. 

πηγή

2 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...2 Μαρτίου 2013 στις 10:05 μ.μ.

    Η προπαγάνδα των σκοπιανών δεν έχει όρια. Έχουν ξεπράσει κάθε όριο οι γυφτο-σκοπιανοί και χαίρονται κιόλας. Αλλά η μακεδονία ήταν είναι και θα είναι ελληνική τώρα και πάντα.
    "Ἔστιν οὖν Ἑλλάς καί ἡ Μακεδονία (Μέγας Ἀλέξανδρος)".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...2 Μαρτίου 2013 στις 10:06 μ.μ.

      Σόρρυ!!! "Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο..." ήθελα να γράψω.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών