Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 29, 2013

Δημοσκόπηση ALCO..Όλοι πέφτουν εκτός από τη Χρυσή Αυγή που εμφανίζει και τη μεγαλύτερη συσπείρωση!!

Νέα δημοσκόπηση δημοσιεύει σήμερα το site του Ευαγγελάτου, NewsIt, (και από τα πλέον σκληρά αντι-Εθνικιστικά site με συνεχή ροή λασπολόγησης εναντίον της Χρυσής Αυγής), στην οποία αποτυπώνεται ακόμη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή, δεν παραμένει μόνο 3η πολιτική δύναμη, αλλά και το μοναδικό κόμμα με αύξηση των ποσοστών της από τις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Τα ευρήματα όμως που αποτελούν και "καρφί στο μάτι" του συστήματος δεν είναι τόσο η πρόθεση ψήφου (επί των έγκυρων και μη) αλλά οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων από τα υπόλοιπα κόμματα και οι συσπειρώσεις των κομμάτων.

Το Εθνικιστικό Κίνημα εμφανίζεται πιο συμπαγές από κάθε άλλο πολιτικό φορέα, και ας προπαγανδίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ οι διάφοροι δημοσιολόγοι ότι το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" οφείλεται στην αγανάκτηση και την οργή και κάποια στιγμή θα.....χαθεί!

Αντιθέτως λοιπόν με τους ευσεβείς πόθους των καθεστωτικών ταγών, παντός κοινωνικοπολιτικού φάσματος, η Χρυσή Αυγή όχι απλά δεν...χάνεται αλλά οδηγεί στη συρρίκνωση και άλλα κόμματα λόγω.....
της απορροφητικότητας των ψηφοφόρων τους, καθώς είναι το μοναδικό κόμμα που αντλεί ψηφοφόρους από όλους!

Οι κάρτες που περιγράφουν τα παραπάνω είναι ενδεικτικές..

υ.γ.
Όσο για το γεγονός ότι κάποια νεά κόμματα εμφανίζονται να εκπροσωπούν το 3,4% του ελληνικού λαού, εμείς απλά να θυμίσουμε ότι η ίδια εταιρεία μετά τη δημιουργία του κόμματος της Μπακογιάννη της έδινε το ποσοστό 5,1%...
Τα συμπεράσαματα λοιπόν δικά σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών