Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 25, 2013

Εκατοντάδες μισθοφόροι ευρωπαίοι μουσουλμάνοι πολεμούν στη Συρία στο πλευρό των ισλαμιστών...Και μια ιστορία άθλιας-εμέτικης προπαγάνδας του Σιωνιστικού BBC εναντίον του Άσαντ

Ο επικεφαλής για την τρομοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Gilles de Kerchove, δήλωσε στο ΜΠι Μπι Σί, ότι οι Ευρωπαίοι έχουν ενταχθεί κατά εκατοντάδες στο πλευρό των ανταρτών της Συρίας, πολεμώντας κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Σύμφωνα με τον Κερχόβε, ο αριθμός των Ευρωπαίων είναι περίπου 500 και άλλοι ενδέχεται να κρύβονται στην ανωνυμία. Δεν δίστασε να εκφράσει την ανησυχία του για τη συμμετοχή αυτών στη συριακή σύγκρουση καθώς.....
ενστερνιζόμενοι το ριζοσπαστισμό, μπορεί να τεθούν στην υπηρεσία μαχητικών οργανώσεων για την πραγματοποίηση επιθέσεων μεγάλης κλίμακας.

Οι εθελοντές αυτοί είναι κατά πλειονότητα από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Γαλλία, σύμφωνα με καταλόγους που έχουν καταρτιστεί και καταρτίζονται από τις μυστικές υπηρεσίες.

«Δεν είναι όλοι τους ριζοσπάστες όταν αναχωρούν για τη Συρία, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, όλοι επιστρέφοντας θα έχουν ενστερνισθεί το θρησκευτικό ριζοσπαστισμό, αφού είναι μέρος της εκπαίδευσής τους», δήλωσε ο Κερχόβε στο βρετανικό ραδιόφωνο.
(echedoros-a.gr)


Εντωμεταξύ τα αργυροκίνητα σιωνιστικά ΜΜΕ της Δύσης κάνουν ότι μπορούν για να.....ψευδολογήσουν και να αποκρύψουν την αλήθεια από τους ευρωπαίους..

Τελευταίο παράδειγμα το ανεκδιήγητο ΒΒC που ανάρτησε φωτογραφία στο site του με υπέρτιτλο "οι σφαγές του ΑΣΑΝΤ..Τρόμος στις πόλεις και εκατοντάδες άμαχοι νεκροί".
φωτογραφία από το olympia.gr

Η φωτογραφία ήταν όμως από βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας από τους εβραίους

2 σχόλια:

  1. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ . ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ...ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΘΕΤΩ. ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ...ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥΣ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟΝ ...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών