Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 15, 2013

Αγωγή του Γεωργιάδη στον Καμμένο για τα περί συμμετοχής του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ στη Χρυσή Αυγή...Η Χρυσή Αυγή να κάνει μήνυση και στους δύο

Ένα κωμικοτραγικό γεγονός έλαβε χώρα πριν από λίγες ώρες στη δημόσια πολιτική σκηνή της χώρας..
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ή αλλιώς μνημονιολάγνος, κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον του Πάνου Καμμένου καθώς ο τελευταίος είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή του ότι ο Γεωργιάδης υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής (εδώ).


Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει άμεσα τα μέτρα της για το παραπάνω περιστατικό καθώς αποτελεί δυσφήμιση και κατασυκοφάντηση του Εθνικιστικού Κινήματος και μόνο η υπόνοια ότι ....
υπήρξε καθ' οποιονδήποτε τρόπο συσχέτιση του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος με τον πατριδέμπορα, πρώην κολαούζο του ΛΑΟΣ.

Πέρα από την πλάκα, φυσικά και η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην παραπάνω ενδοοικογενειακή κόντρα των εγκάθετων του καθεστώτος, που λειτουργούν ως ανάχωμα στην έξαρση του Εθνικισμού, αλλά πρέπει να γίνει ευκρινές πως ουδέποτε η ΧΑ είχε σχέση με τέτοια ανθρωποειδή που ευαγγελίζονται τον Ελληνισμό και λειτουργούν ως..."εφιάλτες"


4 σχόλια:

  1. Αντώνη .. , διώχτον , θά σού χαλάσει καί τούς άλλους ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι ανθρωποειδή.
    Η επιτομή της ΒΡΩΜΙΑΣ και της γλοιώδους ελεεινότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως γνωστόν οι έννοιες "λόγος", "αλήθεια" και "τιμή" για τους πολιτικούς της αστικής δημοκρατίας έχουν την αξία κωλόχαρτου.

    Αύριο - μεθαύριο μπορεί να δούμε τους 2 συγκεκριμένους σαλτιμπάγκους να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται με την ίδια ευκολία που τώρα ανταλλάσουν μηνύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλιστα ..Τσακωθηκαν ο λουκουμας -αρχηγος του twitter-κομματος με τον μπουμπουκο... Ο ενας ειναι μελος της μεταπολιτευτικης και ο αλλος της μνημονιακης χαβουζας....

    Ουστ κοπροσκυλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών