Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 17, 2013

«ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΑΠΑΝΑΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ

boutaris
«Αντιφασιστικές» εκδηλώσεις επιχειρεί να θεσμοθετήσει στη Θεσσαλονίκη –υπό την αιγίδα του Δήμου- ο τουρκολάγνος και σιωνιστολάγνος Μπουτάρης, όπως είπε ο ίδιος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή τη συμμετοχή, για πρώτη φορά, αντιπροσωπείας του Δήμου, με επικεφαλής τον ίδιο, στην «πορεία των ζωντανών» από Αουσβιτς και Μπιρκενάου, που έγινε πριν από λίγο καιρό στη Γερμανία.
Μάλιστα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προβλήθηκε βίντεο από.....
την «πορεία των ζωντανών», παραγωγή της δημοτικής τηλεόρασης TV 100 (και δαπάνη των Θεσσαλονικέων, και αμέσως μετά ο γραφικός δήμαρχος πρότεινε να πάρουν τον χαρακτήρα θεσμού εκδηλώσεις «κατά της βίας και του ρατσισμού» στη Θεσσαλονίκη.
Η πρόταση Μπουτάρη έγινε ενθουσιωδώς δεκτή από τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής της οποίας πρότεινε να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη έκθεση που γίνεται στην Αθήνα για τη συμμετοχή των Ελλήνων Εβραίων στον «αντιφασιστικό αγώνα» και με την ευκαιρία εξέφρασε τα… παράπονά του για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.
Αφελής ερώτηση: αυτά άραγε είναι τα… μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης; Ή επειδή δεν κάνει έργο ο Μπουτάρης, το’ χει ρίξει στην… τρελή; Κι ως πότε τις τρέλες του θα τις πληρώνουν οι δημότες; 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών