Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 28, 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των Αφγανών δραπετών της Κορίνθου!



Όπως είναι γνωστό, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, τρεις (αχάριστοι…) Αφγανοί λαθρομετανάστες δραπέτευσαν από το υπερλούξ Dendias Hotel της Κορίνθου. Και βρέθηκε πολιτικό κόμμα (του… συνταγματικού τόξου κατά τον Φον Αντωνάκη και τη μνημονιακή τρελοπαρέα του), που τάχθηκε… υπέρ της απόδρασης!!! Πρόκειται για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-Βίλα Αμαλία-Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, βεβαίως-βεβαίως. Ιδού το σχετικό κείμενο συμπαράστασης στους Αφγανούς δραπέτες, από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:


Απέδρασαν από το κολαστήριο της Κορίνθου τρεις μετανάστες
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών Αφγανών, οι οποίοι απέδρασαν από το κέντρο κράτησης μεταναστών της πόλης. Οι τρεις απέδρασαν αργά τη νύχτα της Παρασκευής, αφού αναρριχήθηκαν σε κολώνα, υπερπήδησαν την περίφραξη και εξαφανίστηκαν. Σημειώνεται πως το κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο έχει πολλαπλά κατακριθεί για τις συνθήκες κράτησης εκατοντάδων μεταναστών-θυμάτων του «Ξένιου Δία», που κρατούνται, με τις νέες διατάξεις, έως και 12 ή και 18 μήνες για «παράνομη είσοδο στη χώρα».

Αναμενόμενο! Μην ξεχνάτε πως προ διμήνου περίπου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποστηρίξει την απόδραση του διαβόητου κακοποιού Βλαστού. Στους Αφγανούς θα κώλωνε; 


ethnikismos.net 

2 σχόλια:

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι μονο αφηστε τους να τα λενε, αλλα και διαδωστε το οσο πιο πολυ μπορειτε...
    Αυτοι θελουν να πεθανουν η να φυγουν οι Ελλληνες και να μεινουν μονοι τους με τους λαθρομεταναστες για λαθραια πισωγλεντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών