Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 02, 2013

ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ: "ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ"...!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι λαοί της Ευρώπης αφυπνίζονται. Ο σιωνισμός στήνει κόμματα αναχώματα για να αναχαιτίσει τον εθνικισμό. Όμως η φλόγα φαίνεται ότι έχει ανάψει και φέρνει το μήνυμα της Ευρώπης των Εθνών!

Την ώρα που ο ηγέτης της Κεντροαριστεράς Πιέρ Λουίτζι Μπερσάνι αρνείται να συνεργαστεί με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και απειλεί ότι το ίδιο θα συμβεί και μετά από νέα προσφυγή στις κάλπες, η «Λα Ρεπούμπλικα» δημοσιεύει σχόλια για τον απρόβλεπτο Μπέπε Γκρίλο.

Η ιταλική εφημερίδα προβάλλει δήλωση του απρόβλεπτου Ιταλού πολιτικού ηγέτη σύμφωνα με την οποία...
«εάν δεν ήταν αυτός, τότε το φαινόμενο νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής θα είχε κατακλύσει και την Ιταλία».

Στη συνέχεια η εφημερίδα La Repubblica αναλύει ένα περίεργο πολιτικό φλερτ που έχει ανακύψει την τελευταία περίοδο, όπου η ακροδεξιά ηγέτης της Γαλλίας (επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου), Μαρί Λεπέν, επιχειρεί με όλους τους τρόπους να υιοθετήσει τη διάθεση των «Γκριλίνι», δηλαδή των οπαδών και ψηφοφόρων του Γκρίλο.

Κατά την εφημερίδα, η Λεπέν προσπαθεί να απαλλοτριώσει τον ευρωσκεπτικισμό του κινήματος των πέντε αστέρων καθώς και τις θέσεις του έναντι του ευρώ προκειμένου να δείξει ότι η γαλλική ακροδεξιά συμμαχεί με τις συστημικές ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Ωστόσο, ο προσεκτικός παρατηρητής στην Ιταλία και τη Γαλλία γνωρίζει ότι οι πολιτικές ρίζες του Μπέπε Γκρίλο βρίσκονται στην Αριστερά και στον Ενρίκο Μπερλινγκουέρ, τον ηγέτη του κομμουνιστικού κόμματος Ιταλίας στη δεκαετία του 70 και πως οι ψηφοφόροι μπορεί να μη διαθέτουν πολιτικό πρόσημο, αριστερό ή δεξιό, αλλά αρθρώνουν λόγο που απέχει παρασάγκας από τον ρατσισμό και τη ξενοφοβία που εκφέρει η πολιτική θέση της Μαρί Λεπέν.zougla.gr

πηγή

7 σχόλια:

  1. Επίσης ακούω πως οι "Ολλανδοι" νομιμοποιούν το κόμμα των παιδεραστών...Martijn.

    Ο αιώνιος εχθρός εξαπολύει και τις τελευταίες εφεδρείες της νόσου της παρακμής και του εκφυλισμού μου διέχεε για δεκαετίες τωρα στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες, ολα πλέον ειναι ανάστροφα,το ήθος είναι κατακριτέο, η τιμή ειναι "ανύπαρκτη" "ακραία" και φασιστική, το καθήκον υπάρχει μόνον όσον αφορά τις φορολογικές "υποχρεώσεις" των κοπρομαζανθρωπων προς "ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ" των γαμψομυτηδων τοκογλύφων, η πειθαρχεία ειναι έννοια "ξεπερασμένη" και απολυταρχικως εκπηγαζομενη και κατακριτέα, η φυλετική συνειδητοτητα ειναι εκτός νόμου και "ηθικώς" επιβεβλημένου αλλα και θεσμικού, ο ιερός θεσμός του γάμου και της οικογενείας εχει εξισωθεί με τις πάσης φύσεως ανωμαλίες απο την κτηνοβασία την ομοφυλοφιλία μέχρι και την παιδεραστία, η οντολογικη θεώρηση της εθνοκοτητος ειναι αδιανόητη, η μουσική και η τεχνη θα μπορούσε κάλλιστα να νοηθεί κατα τον ιδιο τρόπο με εναν τυχαίο αποκύημα κοπρογυφτισμου.
    ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ, το κάλος ειναι πλέον "αίσχος" και το αίσχος ειναι αυτονόητη πραγματικότητα, το έγκλημα ειναι "πλουραλισμός" και η εθνοκτονια αυτονόητη "ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ της σύγχρονης κοινωνίας" και ελάχιστοι παραμένουν ορθοί μεταξύ των ερειπίων τα οποία τους περιβάλλουν.
    ΕΥΡΩΠΗ ΞΥΠΝΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΝΊΓΕΙ.
    Είτε αυτο είτε η ολοκληρωτική εξαφάνιση το χάος, το χασμα του αιωνίου ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ επι του οποίου θα κάθεται ο αιώνιος ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΣ, οπως τον είχε ορίσει ο μεγαλύτερος των Ευρωπαίων ηγετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είναι άραγε ο μεγαλύτερος των Ευρωπαίων ηγετών; Ποιός είχε την ανδρεία του Λεωνίδα, την διορατικότητα του Παυσανία, την εξυπνάδα του Θεμιστοκλή, την παιδεία του Αλέξανδρου, το μεγαλείο του Περικλή; Όποιος και να είναι, πρέπει να είναι ΕΛΛΗΝΑΣ. Η Ευρώπη είναι Ελληνική και όχι Γερμανική ήπειρος.

      Διαγραφή
    2. Ὠραῖο κείμενο Joachimpeiper. Μὲ ῥεαλιστικοὺς παραλληλισμούς, μὲ ἔντονο πάθος ποὺ ἀποπνέει συνειδητότητα καὶ ὀντολογία καὶ ὄχι ἰδεοληψία, μὲ στυγνὴ ἀναφορὰ στὴν ἀλήθεια τῆς σαπίλας καὶ τὴν ἀνάγκη τοῦ πολέμου...

      Διαγραφή
  2. Μάλλον δεν τους είπε κανένας οτι ο Γκρίλο απλά θα είναι το σκαλάκι όπως ο κολωτούμπας καρατζαφέρ εδώ.
    Στις επόμενες που θα τον έχουν πάρει πρέφα, βλέπω διψήφια ποσοστά στο casa pound

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ Ο ...ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ Ο ΓΚΡΙΛΟ....ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ....Η FORZA NUOVA ΠΗΡΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ....ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΚΡΙΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΝΟΔΟΥ...ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν τον λέμε καρατζαφέρη, δεν ενοούμε την πολιτική, αλλά το ότι τελικά θα αυτουπονομευθεί.
      Τα ίδια έκανε και ο χοντρούλης και τώρα παρακαλάει τη Βάνα Μπάρμπα.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών