Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 05, 2013

Πλήρης εκφυλισμός.. Νόμιμο το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία! (αυτός είναι ο...νεοτερισμός μαζάνθρωπε)


Νόμιμο το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία!

Αλλά οι εβραίοι καίγονται να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Μία απόφαση όνειδος για αυτό που ονομάζεται ευρωπαϊκός πολιτισμός βγήκε από τα δικαστήρια της Ολλανδίας. Σύμφωνα με αυτή το περιβόητο «κόμμα των παιδεραστών», μία οργάνωση δηλαδή που ως πρόγραμμα της έχει την «νομιμοποίηση των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων και παιδιών», κέρδισε το «δικαίωμα του στην ελεύθερη έκφραση», όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα του ελλαδικού ηλεκτρονικού τύπου.
Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι δεν ....
πραγματοποιήθηκε ουδεμία ανακοίνωση από τους «δημοκράτες» του «συνταγματικού τόξου», ούτε καν από το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, του κ. Λόντερ, πραγματοποιήθηκε έστω μια… εκδηλωσούλα με καλεσμένο τον Σαμαρά, προκειμένου να διατρανωθεί η αντίθεση της δημοκρατίας στους παιδεραστές. Φαίνεται ότι ξόδεψαν όλη την «δημοκρατικότητα» τους στην Χρυσή Αυγή και στις κραυγές για να τεθεί εκτός νόμου.
Ούτε οι «ανθρωπιστές» της αριστεράς βγήκαν να καταδικάσουν την εν λόγω απόφαση και να κάνουν συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις για να κηρυχθεί παράνομη η εν λόγω οργάνωση. Φαίνεται ότι αφού δεν ενεπλέκονται συμφέροντα εργολάβων που θέλουν φθηνό εργατικό προσωπικό, δεν συγκινείται η αριστερά της «προόδου» και οι υπόλοιπες παραφυάδες του μαρξισμού.
Γιατί άραγε; Μήπως επειδή το κόμμα των παιδεραστών δεν συγκρούεται με τα συμφέροντα καναλαρχών, εργολάβων, πολιτικάντηδων και διεθνών επικυρίαρχων; Ή μήπως επειδή η «δημοκρατικότητα» τους επιβάλλει την «ελευθερία της έκφρασης» για όλους πλην της Χρυσής Αυγής;
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Το θεμα το εχω ηδη σχολιάσει.
    Παντως όπως εύστοχα αναφέρει ο Πασπαρτου, ο ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ, πλέον μπορει να βλέπει το καθεστώς να αποκλείει παντελώς νεαρα ατομα και αθλητές επειδή χαιρετούν κατα τον Ευρωπαϊκό εθνικο τροπο, αλλα να "νομιμοποιεί" τους ανώμαλους τους παιδεραστές και τους φορεις τους.
    Αυτο θα πει πρόοδος για αυτα τα ΟΙΔΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών