Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 01, 2013

Μνημονιακή αθλιότητα: Αποτελεσματικότερος υπουργός ο Στουρνάρας, σύμφωνα με το «Έθνος»!

Το γεγονός ότι η στρατευμένη δημοσιογραφία είναι το πολυτιμότερο γρανάζι του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος της διαφθοράς και της ασυδοσίας, υπήρξε πάγια και ξεκάθαρη θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, του χρεοκοπημένου σε όλα τα επίπεδα μεταπολιτευτικού Κράτους, πέραν της καθημερινής λασπολογίας απέναντι στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, φροντίζουν να επαινούν και τους υπεύθυνους της οικονομικής μας εξαθλίωσης, δημοσιεύοντας στημένες, αστείες δημοσκοπήσεις, με τις οποίες γελά όλη η Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτά, η καθεστωτική φυλλάδα «Έθνος», ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας,...
δημοσιεύοντας δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, για τους πλέον αποτελεσματικούς υπουργούς της τριμερούς συγκυβέρνησης. Θαυμάστε την αξιοπιστία της λιβελοφυλλάδας του καθεστώτος, η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…
 
Σύμφωνα λοιπόν με τη «δημοσκόπηση», αποτελεσματικότερος υπουργός εμφανίζεται ο Γιάννης Στουρνάρας, κερδίζοντας την προτίμηση του 30% των ερωτηθέντων. Προφανώς ο Ελληνικός Λαός είναι περιχαρής για την αισχρή φοροεπιδρομή του υπουργού στα ελληνικά νοικοκυριά, ενώ διόλου απίθανο είναι να δημοσιεύσει η εν λόγω εφημερίδα νέα «έγκυρη» δημοσκόπηση, στην οποία ο Λαός μας θα ζητά επιτακτικά την λήψη πρόσθετων φορολογικών μέτρων, για να σώσουμε το Καθεστώς των διεφθαρμένων.
 
Δεύτερος σε προτιμήσεις, με ποσοστό 19,5%, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Λογικό το εύρημα της δημοσκόπησης, καθώς δεν υφίσταται κλάδος της ελληνικής οικονομίας στον οποίο δεν ανθίζει η παραγωγή και δεν υπάρχει περιφέρεια της ελληνικής επικράτειας, στην οποία δεν καλπάζει η ανάπτυξη…

Τρίτος στην κατάταξη αποτελεσματικότητος, ο αρλεκίνος της Κατεχάκη, του οποίου το έργο είναι η καθημερινή κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η εγκληματικότητα αγγίζει πλέον μηδενικά επίπεδα, δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες είναι φαινόμενα άγνωστα για το μεταπολιτευτικό Καθεστώς, όπου βασιλεύει η τάξη και ο νόμος. Αλβανοί εγκληματίες δε δραπετεύουν από τις φυλακές- μοτέλ, ενώ αθώοι περαστικοί δε δολοφονούνται από τα καλάσνικοφ τους.
 
Στη δημοσκόπηση της κιτρινοφυλλάδας, ακολουθεί η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ την πεντάδα κλείνει(κρατήστε τα στομάχια σας!) ο υπουργός των Εξωτερικών, ο πολύς Δημήτρης Αβραμόπουλος! Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος πέμπτος σε αποτελεσματικότητα υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, διότι μόνο ένας Αβραμόπουλος θα κατόρθωνε να εξηγήσει στον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου, τη σημασία του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και θα ζητούσε με παραπονεμένο ύφος, ένα παραδοσιακό τουρκικό κομπολόι από το φίλο του Ταγίπ Ερντογάν. Είναι βέβαια απορίας άξιο, πως ο κύριος Αβραμόπουλος δε τοποθετείται υψηλότερα στη σχετική δημοσκόπηση, από τη στιγμή που κατέστησε σαφές στην τουρκική πλευρά πως είναι δικαίωμα της Ελλάδος η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου. Ήταν δε τόσο πειστικός απέναντι στους ασιάτες γείτονες, ώστε οι τελευταίοι λίγες μόλις μέρες μετά την επίσκεψη Αβραμόπουλου στην Κωνσταντινούπολη, προχώρησαν σε ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ, με την οποία δεν αναγνωρίζουν την ελληνική ΑΟΖ!

Αυτό είναι το επίπεδο της στρατευμένης δημοσιογραφίας των κρατικοδίαιτων διαμορφωτών της κοινής γνώμης. Αυτών οι οποίοι ανήγαγαν σε επάγγελμα την εξαπάτηση, επιχειρώντας να πείσουν τον Ελληνικό Λαό πως διανύει ένα νέο Χρυσό Αιώνα του Περικλέους, με μοναδική παραφωνία την ύπαρξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Το μόνο το οποίο δυνάμεθα να βροντοφωνάξουμε στο Λαό μας, είναι το εξής:
Ελληνικέ Λαέ, ιδού οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσής σου!
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

2 σχόλια:

  1. Ιουδαικό Μ.Μ.Ε. Ιουδαίους θά στηρίξει γιά τήν τό Ιουδαικό παίγνιο πού λαμβάνει χώρα στήν Ελλάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς στα βόρεια προάστια θα έγινε η «δημοσκόπηση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών