Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 22, 2013

Η "δημοσιογραφία" της....Ελευθερο-τρομοκρατίας!!!

Δείτε πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης εφημερίδας, που προτιμούν τρομοκράτες και αναρχοαριστεροί, με αφορμή δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα αισθήματα των Ελλήνων σχετικά με την περίοδο της...Χούντας!





5 σχόλια:

  1. ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΤΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟΣ, ΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΡΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατα αυτόν τον τροπο το ΜΟΝΟΝ που καταδεικνύουν τα καθεστωτικά αυτα πυορροϊκά οιδήματα ειναι οτι τα ποσοστά αυτών που θεωρούν πως τα πραγματα προφανώς και υπήρξαν καλύτερα επι δικτατορίας εθνικοφρόνων(διοτι σήμερα υπάρχει δικτατορία εθνοκτονων διεθνιστών) ειναι πολυ μεγαλύτερα απο αυτα που δείχνουν η αφήνουν να φανούν, επισης αποδεικνύουν οτι η δημοκρατία τους νοείται με συγκεκριμένα μπολσεβικικως καταληπτά πρόσημα.
    Αποδεικνύει αυτη η βδελυρή κλίκα οτι πλεον εχει αποκοπεί τελειως απο την πραγματικότητα θεωρώντας πως η επιβεβλημενη εθνοδιαλυτικη εντροπία της οποιας αποτελούν δομικά υλικά στέκει ως ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ επι των κεφαλών των μαζανθρωπων τους οποίους τις θηλυκές και πρόσκαιρες συνειδήσεις τοσα χρονια δεν έπειθαν ουτε ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΖΟΝΤΑΝ αλλα εξαγόραζαν και κατεύναζαν θεωρώντας πως η θα μπορούσαν να μεταποιήσουν την καθεαυτή αποδομιτικοτητα των βιοφυσικό ψυχοσωματικό σκεδασμο τον εκφυλισμό και την παρακμή την νοσηρότητα και την ισοπέδωση την καθεαυτή ιδεολογικως-ιδεοληπτικως νοούμενη πολεμική έναντι οιουδήποτε ιδεώδους και παραδοσιακοτητας, θα μπορούσαν δηλαδή αυτήν προκρούστεια μπολσεβίκικη ισοπεδωτική αντιφυσικη και εντροπιακη νοσο της οποίας υπήρξαν πρωτεργάτες και μεθοδευτες να την μεταπποιησουν- παραποιήσουν σε "ιδεώδες" να καταστήσουν το νόσημα -το παράσιτο ως θέσφατον και το σώμα τον οργανισμό τον ξενιστή τους τΟ "σαπρον" και "νοσηρον" αυτης της διαδραστικοτητας, ο ξενιστής ομως δεν χρειάζεται το παρασιτο, αλλα το αντίθετο, και τωρα που το απόστημα σκάει, η νόσος προσπαθεί να μας πεισει οτι θα έπρεπε να μιας πιάσει "ρίγος".
    Τον λάκκο τον οποιον σκάβατε τοσα χρόνια για αυτό το εθνος τωρα φαινεται να τον έχετε υποστεί οι ίδιοι οι εβραιομπολσεβικο-καπιταλιστες, την ιδια στιγμή που ΚΑΤΑΥΓΑΖΕΤΕ περι μιας δημοκρατιας που θα πρεπει να επιβληθεί εκ των ανω και την ίδια στιγμη που ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΤΕ την "ανατριχίλα" της μιαρης σας περιορισμένης δημοσιογραφισκικης κυανερυθρης μπολσεβίκικης κλίκας, ως υποθετικά καθολικως αποδεκτή και ερμηνευσιμη.
    Η δικη μας "ανατριχίλα" ομως είναι αυτή της ικανοποίησης και της επίγνωσης οτι αυτή σας η ανατριχίλα ειναι απόρροια των τριγμών της καθεστωτικής σαπιλας επι της οποίας ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ και της οποιας τις αναταράξεις αντιλαμβάνεστε με τον εντονότερο και ανατριχιαστικοτερο τρόπο, ΕΣΕΙΣ.

    Μετα την "ανατριχιλα" ερχεται και ο επιθανατιος ρογχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4559.html#.UXUGF8qcB_s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοκρητιααααααααααααααα!
    Και σε ψαχνουνε οι "λομποσκοι" σου!


    'Ομαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    Υποδουλη απο εβραιους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουράστηκα. Κουράστηκα πια να τους ακούω να λένε τα ίδια και τα ίδια. Τους σιχαίνομαι όλους. Δεν μπορώ να ξεχάσω τι λέγανε πριν και τι κάνανε μετά. Ψεύτες όλοι τους, λαοπλάνοι, κλέφτες, εξουσιολάγνοι. Σας βαρέθηκα, σας σιχάθηκα, Ούτε να ακούσω δε θέλω για πολιτικούς. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσω αν συναντήσω κανένα από αυτά τα ρεμάλια. Είμαι νέος, πτυχιούχος και άνεργος. Δεν θα με νοιάξει καθόλου αν κάποια μέρα έρθει στρατιωτική κυβέρνηση. Δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου αν πάνε φυλακή ισόβια πολιτικοί που έκλεψαν και πρόδωσαν την χώρα. Θα χαρώ πολύ να κλείσουν μερικές παλιοφυλλάδες και ξενοελεγχόμενα κανάλια. Θέλω επιτέλους να τους δω να σαπιζουν στις φυλακές. Να πληρώσουν για ότι έκαναν. Μπορώ να ζήσω άνετα χωρίς την καθημερινή τους σαπίλα και την αποχαύνωση που μας επιβάλλουν. Θέλω να ζησω με ψηλά το κεφάλι. Να έχω δουλειά και να οραματίζομαι το μέλλον των παιδιών μου. Και αν τα τάνκς μου το εξασφαλίσουν, θα ειμαι από τους πρώτους που θα τα υποδεχτώ. Στο διάολο να πάτε πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Το αίμα των Ελληνων που χύνεται καθημερινά κρίμα στο λαιμό σας. Να ´στε καταραμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών