Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 18, 2013

Εμετική ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ...Ζητά οι τραυματισθέντες λαθρομετανάστες στη Μανωλάδα να πάρουν άδεια παραμονής/άσυλο και στη συνέχεια...."ιθαγένεια";!

Σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δυστυχώς το κόμμα του νόμου-εκτρώματος της απόδοσης ιθαγένειας του (ΣΑ)-Ραγκούση έχει πατήματα πάνω σε αυτά που λέει καθώς η θλιβερή ελαφροδεξία του Κ. Καραμανλή και του τότε υπουργού Παυλόπουλου ("Ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που επιλέγουυν την Ελλάδα...") έχει ψηφίσει το νόμο 3386/05 (στο άρθρο 44 παρ 1 στ. β και ε) που δίνει το δικαίωμα σε άδεια διαμονής σε αυτούς που είναι θύματα εργατικών ατυχημάτων και θύματα εγκληματικών πράξεων ακόμα και αν πριν δεν είχαν χαρτιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κλεπτο-ΠΑΣΟΚ:
Το περιστατικό  ακραίας βίας στη Νέα Μανωλάδα πρέπει να.....
κινητοποιήσει τις αρμόδιες αρχές άμεσα.
Σε μια εποχή έξαρσης του ρατσισμού το περιστατικό αυτό έχει σχέση και με την έλλειψη ελέγχου των συνθηκών εργασίας ελλήνων και αλλοδαπών ιδιαίτερα στο χώρο της αγροτικής παραγωγής.
Από τα μεροκάματα της ντροπής του 2008 φτάσαμε σήμερα στους απλήρωτους εργαζόμενους και στη χρήση όπλων με τον κίνδυνο να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.
Η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί άμεσα και να γίνει γνωστό πόσα εργόσημα πληρώθηκαν σε εργάτες γης στην περιοχή.
Η απασχόληση αλλοδαπών πολιτών που δεν έχουν χαρτιά, εφόσον αποδειχτεί κάτι τέτοιο, γίνεται με ευθύνη των εργοδοτών και δεν αποτελεί άλλοθι, σύμφωνα με το νόμο, για τη μη καταβολή δεδουλευμένων  και πολύ περισσότερο για την άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας.

Η καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων εργαζομένων λόγω της καταγωγής τους συνιστά σε κάθε περίπτωση ρατσιστική ενέργεια και πρέπει να αντιμετωπιστεί και ως τέτοια

6 σχόλια:

  1. Λογικό είναι να τους θέλει το πασόκ, αφού βγάζουν τα άντερα τους απο το λαθρεμπόριο...
    Εκεί θέλουν ξεφτύλισμα οι πασόκοι και οι συριζαίοι, όλη μέρα να τους λέμε σκλαβέμπορους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ18 Απριλίου 2013 στις 9:31 μ.μ.

    Και μη μου πει κανείς ότι τους πυροβόλησαν Εθνικιστές γιατί ένας Εθνικιστής δεν θα είχε στην δουλειά του αυτούς τους άπλυτους και λαθραίους , αλλά αυτοί όλοι που τους αγαπάνε και τους θέλουν και λένε όλες τις παπάρες τώρα αποκαλύπτονται ότι δεν θέλουν εργάτες αλλά δούλους και δεν τους βλέπουν σαν ανθρώπους αλλά σαν ζώα που μόλις σηκώσουν κεφάλι τους πυροβολούν. Ακόμα δεν άκουσα να ονοματίζουν τους ανθρώπους που πυροβόλησαν γιατί είμαι σίγουρος ότι τους ξέρουν αλλά κοιτούν πως να τα κουκουλώσουν.
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ18 Απριλίου 2013 στις 9:34 μ.μ.

    Και κάτι ακόμα : Εδώ και 3 χρόνια έχει εκατοντάδες Έλληνες που είναι απλήρωτοι και άλλους τόσους που έχασαν πάνω από 20.000 € δεδουλευμένα δεν άκουσα ποτέ κανένα κόμμα να λέει κάτι.
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ... ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ Ν.Δ. ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ...... ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ !! ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ......!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΑ ΣΑΝ ...ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΕΙΔΗ , Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τους νοιάζει ούτε για τον εργαζόμενο, ούτε για τον επαγγελματία ούτε για κανέναν, τη στιγμή που αυτός είναι Έλληνας! Και κάθε μέρα, αν προσέξεις βγαίνουν νόμοι, διατάγματα, οδηγίες κλπ κλπ, κάθε μέρα σφίγγουν τη μέγγενη στο κεφάλι των Ελλήνων! Και όλοι καίγονται για όλους τους άλλους ΕΚΤΟΣ από τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ, ενω-μένο δυνα-τό. Φτου σας ξεφτίλες ανθέλληνες Ισλαμοπασόκοι. Φτου μου κι εμένα που σας ψήφισα κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών