Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 09, 2013

ΠΑΤΡΑ: Θρασύδειλη επίθεση παρακρατικής συμμορίας σε κατάστημα στελέχους της Χρυσής Αυγής


Χθες, οργανωμένη εγκληματική συμμορία αναρχικών εξήλθε από γνωστό παρακρατικό στέκι των Πατρών και επιτέθηκε σε κατάστημα στελέχους της Χρυσής Αυγής. Είναι η δεύτερη φορά που η εν λόγω επιχείρηση γίνεται στόχος αυτών των αλητών και μάλιστα σε ώρα αιχμής. Να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι την ώρα εκείνη οι περισσότεροι εκ των πελατών ήταν οικογενειάρχες με ανήλικα παιδιά.

Τα θρασύδειλα αποβράσματα με πέτρες και τσιμέντα διέλυσαν στην κυριολεξία το κατάστημα, καθώς και παρακείμενα αυτοκίνητα πολιτών και τράπηκαν σε φυγή και κλείστηκαν σε.....
παράνομη κατάληψη, ενώ η αστυνομία αρνήθηκε να προβεί σε συλλήψεις, παρ' όλο που έχουν τελεστεί δεκάδες αδικήματα. Αυτή είναι η ανοχή προς τις εγκληματικές οργανώσεις της άκρας αριστεράς και φυσικά υπόλογοι δεν είναι μόνο οι εγκληματίες, αλλά και οι επικεφαλής των αστυνομικών αρχών που παραβαίνουν το καθήκον τους, αρνούμενοι να συλλάβουν δράστες αυτόφωρων κακουργημάτων.

Διάφορα ξεφτιλισμένα παπαγαλάκια που παίρνουν γραμμή κατευθείαν από την ασφάλεια, διέδιδαν ψευδώς ότι σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών. Αυτό γίνεται με προφανή σκοπό να καλλιεργηθεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα και να τρομοκρατηθεί ο ελληνικός λαός. Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που σκοπεύουν να προβάλουν αυτό το θλιβερό γεγονός να πουν επιτέλους την αλήθεια και να πάψουν να διαδίδουν τα παραμύθια της κυβερνητικής προπαγάνδας.  

Καλούμε επίσης τις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να υποθάλπουν το παρακράτος της άκρας αριστεράς.
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών