Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 06, 2013

Εκτελεστικός Διευθυντής της CHI: "Το μοναδικό πρόβλημα μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή"


Τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα στην προσέγγιση και συνεργασία Ελλάδος και Ισραήλ, υποδεικνύει σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία, ο εκτελεστικός διευθυντής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Πρωτοβουλία για την Ενίσχυση της Ιστορικής Συμμαχίας Ελλάδας - Ισραήλ» ή CHI (Circle for Hellas & Israel), Τσαρλς Μουρατίδης. Η οργάνωση έχει έδρα στο Σικάγο των ΗΠΑ και υποτίθεται πως εργάζεται για τη προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών, Ελλάδος και Ισραήλ. Και λέμε υποτίθεται, διότι όπως θα διαβάσετε παρακάτω, τόσο ο κύριος αυτός όσο και το μέσο το οποίο φιλοξενεί τις δηλώσεις του, φαίνεται να ενδιαφέρονται μάλλον για τα εβραϊκά συμφέροντα, παρά για εκείνα της Πατρίδος μας και του Ελληνικού Λαού.

Ο Τσαρλς Μουρατίδης θεωρεί ότι.....
η συγνώμη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου προς τον Ταγίπ Ερντογάν και η αναθέρμανση των τουρκοισραηλινών σχέσεων, δε δύναται να μεταβάλει το σημερινό επίπεδο των σχέσεων του κράτους του Ισραήλ με την Ελλάδα. Αντίθετα, ο παράγοντας εκείνος ο οποίος δυσχεραίνει την περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών, είναι η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. «Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό και μάλιστα έντονο πρόβλημα, σε φοβερά μεγάλο βαθμό. Οι Ισραηλινοί δεν βλέπουν τη Χρυσή Αυγή και τα ρατσιστικά κόμματα ως κάτι περιθωριακό. Γι' αυτούς είναι επέκταση της ιστορίας τους. Επέκταση του Ολοκαυτώματος», υποστηρίζει ο Μουρατίδης, συμπληρώνοντας πως το πρόβλημα Χρυσή Αυγή για το Ισραήλ, δεν αφορά μόνο τα ελληνικά σύνορα, αλλά αποκτά παγκόσμιες προεκτάσεις.
Ο φιλοσιωνιστής ομογενής μάλιστα, προτρέπει εμμέσως το Ελληνικό Κράτος να λάβει μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο ισραηλινός παράγοντας! Δε διστάζει δε, να εκφράσει την έντονη ανησυχία του για πιθανή διόγκωση του προβλήματος: «σίγουρα υπάρχει κίνδυνος, εφόσον υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρει μεγαλύτερη έκταση η αποδοχή αυτής της οργάνωσης στην ελληνική κοινωνία. Αν η Χρυσή Αυγή μπει πιο δυναμικά σε θέματα πολιτικής της χώρας, τότε θα υπάρξει πολύ σοβαρό θέμα στην προώθηση των σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ». Παρουσιαζόμενος μάλλον ως κήρυκας των ισραηλινών επιδιώξεων, παρά ως υποστηρικτής της Ελλάδος, επιχειρεί να εξηγήσει την δυσαρέσκεια των ισραηλινών. «Για τους Ισραηλινούς και γενικότερα για τους Εβραίους ο ρατσισμός και ο..............

συνέχεια στο site του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

4 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΣΑ ....ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ο αμερικανο-μουλος ειναι μια λινατσα και μιση.
    Αναθεμα αν ξερει να αρθρωση μια Ελληνικη λεξη.
    Απλως θαχη κανα μπακαλικο στο Σικαγο και περιμενει υποστηριξη των οβριων.
    Αλλα που ναξερε ο ρουφιανος τι εστι οβριος.


    Απορω γιατι δινετε βημα σ αυτους που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους!




    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψτε φάτσα βγάλτε συμπέρασμα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Εκτελεστικός Διευθυντής της CHI: "Το μοναδικό πρόβλημα μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή" "

    Μανία καταδίωξης
    Σύνδρομο Ελσίνκι
    Ψευδαίσθηση του μεγαλείου
    Καλπάζων Μεσιανικό σύνδρομο.

    Κατα τα άλλα η απέλαση των Ζουλού επιτρέπεται αποκλειστικά σε ακραιφνείς ρατσιστές της περιτομής.

    Αμ.. δεν σας τα'πανε καλά λιονταράκια μου ...

    Σωπάστε ... Σταματήστε να βρυχάσθε .. κάντε υσηχία διότι οι Δράκοντες επέστρεψαν στην γή για να επαναφέρουν την φυσιολογική τάξη πραγμάτων ... και να θανατώσουν την ανωμαλία.... της νέας Τάξεως Πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών