Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 14, 2013

Νεός οχετός λάσπης και ρυπαρών ψεμάτων από Der Spiegel για τη Χρυσή Αυγή....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Κάτι μας λέει ότι οι "γερμανοί" του De Spiegel το κρατουν ακόμη "μανιάτικο" που ο Νίκος Μιχαλολιάκος τους απαγόρεψε να πάρουν πλάνα από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος μετά τις πρώτες εκλογές του Μαΐου και δεν δέχθηκε να τους παραχωρήσει προσωπική συνέντευξη ενώ τον έχουν ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ δεδκάδες φορές
(Τα σχόλια μας στο ρεπορτάζ είναι σε παρένθεση)

«Εδώ και μήνες ακροδεξιοί προκαλούν φόβο και τρόμο στην Ελλάδα (σ.σ. Και όχι μόνο....). Όσο βαθύτερη η οικονομική κρίση, όσο πιο αυστηροί οι όροι λιτότητας των ευρωπαίων δανειστών, τόσο χειρότερο το κλίμα τρόμου στους δρόμους» γράφει το περιοδικό De Spiegel.

«Σημειώνονται επιθέσεις εις βάρος αλλοδαπών, διώκονται ομοφυλόφιλοι και ξυλοκοπούνται αριστεροί, υπήρξαν έως και νεκροί (σ.σ. Ποιοί.....;!). Σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας αλλοδαποί και μειονότητες δεν τολμούν να βγουν έξω τα βράδια (σ.σ. Αφού δεν κυκλοφορούν Έλληνες για να τους κλέψουν...). Δημοσιογράφοι και βουλευτές που στηλιτεύουν το φαινόμενο δέχονται απειλές ή ξυλοκοπούνται (σ.σ. Πού τέτοια τύχη....;!)» γράφει το περιοδικό Der Spiegel.

Αναφερόμενο στην.....
άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής το περιοδικό επισημαίνει ότι «πουθενά αλλού στην Ευρώπη νεοναζί και ακροδεξιοί δεν επωφελούνται τόσο από την οικονομική κρίση όσο στην Αθήνα».

Ενώ κατά το παρελθόν οι δηλώσεις του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου λοιδορούνταν, σήμερα πλέον, το κόμμα και οι οπαδοί του καθιστούν με τη δράση τους σοβαρή την κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας. «Σε μικρές ομάδες, πεζοί ή σε μοτοσικλέτες, επιτίθενται σε αλλοδαπούς και Αριστερούς και τους ξυλοκοπούν άγρια. Χρησιμοποιούν ρόπαλα, μαχαίρια, έως και πιστόλια (σ.σ. Νερο-πίστολα για την ακρίβεια για να ξεπλύνουν τη...βρωμιά)».

Οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, από κοινού με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες, συνεχίζει το περιοδικό, καταγγέλλουν τις επιθέσεις ως "συστηματικές, οργανωμένες και με ρατσιστικά κίνητρα", ενώ τονίζει ότι, όσο περνά ο καιρός, η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη.
«Στο μεταξύ, πολλά από τα θύματα δεν καταφεύγουν καν στην αστυνομία», αναφέρει το ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο για υψηλά ποσοστά που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή στις τελευταίες εκλογές σε εκλογικά κέντρα που ψήφιζαν αστυνομικοί. «Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ανοιχτή συνέργεια (της αστυνομίας) (σ.σ. Η υπηρεσία καταπολέμησης του ρατσισμού της ΕΛ.ΑΣ. άλλωστε για αυτό το λόγο συστήθηκε)» προσθέτει.
«"Η αστυνομία δεν είναι πια ανεξάρτητος μηχανισμός", δηλώνει ο Δημήτρης Κυριαζίδης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Κυριαζίδης υπήρξε ο ίδιος αστυνομικός και συνιδρυτής σωματείου αστυνομικών. Σήμερα ασκεί κριτική στις κρατικές ελλείψεις δίωξης παράνομων πράξεων κάνοντας λόγο για "κενό στη δημοκρατία"»(σ.σ.Προφανώς υπάρχει έλλειψη "δημοκρατίας" καθώς τα αστυνομικά τμήματα έχουν μετατραπεί σε σοβιέτ).

Επίσης ανατρέχει στην ένταση και στην καταστροφή πάγκων μικροπωλητών στη Ραφήνα από βουλευτές του κόμματος και υποστηρικτές του προ μηνών, στο χαστούκι του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη στην επίσης βουλευτή Λιάνα Κανέλη σε τηλεοπτική εκπομπή, στη σύλληψη της κόρης του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου ως μετέχουσα σε ομάδα μοτοσικλετιστών που κατηγορήθηκαν για προπηλακισμό μεταναστών καθώς επίσης και στην αποκάλυψη ότι ύποπτος για τη δολοφονία Πακιστανού στα Πετράλωνα στις αρχές του έτους είχε στην κατοχή του υλικό της Χρυσής Αυγής. «Ο βουλευτής Κυριαζίδης αποκαλεί το κόμμα "δολοφονική συμμορία"» αναφέρεται στο άρθρο.

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής πάντως, προστίθεται, λίγο ενοχλείται από τις κατηγορίες εις βάρος του κόμματος και αισθάνεται ενδυναμωμένη από την άνοδό του στις δημοσκοπήσεις, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην πρόσφατη συνάντηση του Μιχαλολιάκου με «δύο υποτιθέμενους γερμανούς δημοσιογράφους στο ελληνικό κοινοβούλιο» και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο των τριών. «Στην πραγματικότητα αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για γνωστούς νεοναζί, που ταξίδεψαν στην Ελλάδα ως επικεφαλής τριανταμελούς αντιπροσωπείας Γερμανών εξτρεμιστών» γράφει.
Το περιοδικό παραθέτει δηλώσεις και του εισαγγελέα πρωτοδικών Ν. Ορνεράκη, ο οποίος «από την 1η Δεκεμβρίου ερευνά κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας»(σ.σ. Να περιμένουμε και συλλήψεις λίγο πριν τις εκλογές...;).
 «"Το πρόβλημα είναι μεγάλο", δηλώνει ο Ορνεράκης. Μέχρι στιγμής ερευνά 30 υποθέσεις, τις οποίες δεν έχει από την αστυνομία, αλλά "από εφημερίδες" (σ.σ.Άψογα...Η έρευνα "για ακροδεξιές τρομοκρατικές οργανώσεις" βασίζεται σε ακροαριστερές-αναρχοκομμουνιστικές φυλλάδες). Παρά ταύτα: η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει 68 αστυνομικές μονάδες στη χώρα με αποστολή την αντιμετώπιση του ρατσισμού και των εγκλημάτων μίσους. Κάποτε... "Μέχρι τώρα όμως", δηλώνει ο εισαγγελέας, "δεν υπάρχει καν η νομική δυνατότητα να ερευνήσει κανείς και να ασκήσει δίωξη κατά ρατσιστικών δράσεων. (...) "Αυτό είναι κάτι που πρέπει επειγόντως να αλλάξει"». «Όπως και πολλά άλλα στη χώρα που δημιούργησε τη δημοκρατία», καταλήγει το ρεπορτάζ.
.iefimerida.gr

3 σχόλια:

  1. -"γερμανοί" του De Spiegel -


    Τα ειπες ΟΛΑ! Μαρτυριαρη!
    Γερμαναραδες ειναι!



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικα πρόκειται περι καθολικής θεμελιώδους και ολικής και εκ βάθρων διαστρέβλωσης και αντιστροφής της πραγματικότητας, μιλαμε για έναν οχετο της πιο θρασύτατης, υπανθρωπης, εβραϊκής και ερεβώδους δημοσιογραφισκικης ψευδολογίας , γιατι δεν ομιλούμε περι προπαγάνδας αλλα περι νηπιακών διαστρεβλώσεων καθε ίχνους αλήθειας.
    Σε τέτοιο βαθμο ώστε όπου "χρυσαυγιτες" να βλέπεις εισβολείς ετσι ώστε να εχεις μια ιδεα της πραγματικότητας στην Ελλάδα.
    Οι υπανθρωπες ορδες απο την Ασια και την Αφρική που εχουν λεηλατήσει όλην τη χωρα, και προξενούν 3 με 4 δολοφονίες είναι οι τρομοκρατημένες και τα θύματα παρουσιάζονται ως θήτες,
    Πάντως ο μέσος μαζανθρωπος που εχει στοιχειώδη αντίληψη της πραγματικότητας μπορεί να βγαλει γρήγορα συμπεράσματα για το κατα ποσον "αλήθεια¨" ειναι η προπαγάνδα των καθεστωτικών υπανθρωπων για τα "σατανικά εθνικιστικα καθεστώτα", τα συγκεκριμένα αρθρα παρουσιάζουν ενα και μοναδικό ενδιαφέρον χρησιμοποιήσεως τους ως "κλειδί" και ως γνώμονα ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, δηλαδη η πραγματικότητα με τα γραφόμενα ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΗ ως ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ???????......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών