Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2013

Οι Γερμανοί ισοπεδώνουν λαούς και η Deutsche Bank έχει "μαύρη τρύπα" 12 δισ. ευρώ

Ιδού ποιός επωφελείται της κρίσεως, και ποιός έχει συμφέρον να συνεχιστεί η κρίση. Η Γερμανία και το "αμαρτωλό" τραπεζικό της σύσημα, καθότι σοβαρά μέσα ενημέρωσης όπως οι Financial Times, αλλά και η αρχαιότερη τράπεζα του κόσμου η Banca Monte dei Paschi di Siena καταγγέλουν ότι η Deutsche Bank χειραγωγούσε τιμές πιστωτικών παραγώγων ώστε να αποκρύψει ζημιές της.
Δηλαδή δημιουργούσε "αεράτο" χρήμα, για να κρύψει τις ΑΛΗΘΙΝΟΤΑΤΕΣ ζημιές της. Και αυτοί οι απίστευτοι τύποι μας κάνουν μαθήματα ηθικής, ενώ μέσω της Siemens έχουν "λαδώσει" ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι γίνεται ξεκάθαρο γιατί επιχειρούν να καταστρέψουν τα τραπεζικά συστήματα των άλλων χωρών αρχής γενομένης με την Κύπρο, ώστε πείθοντας τους καταθέτες να....
φέρουν τα κεφάλαιά τους στις γερμανικές τράπεζες, να κλείσουν τις "τρύπες" που αυτές έχουν.
Η Bundesbank, η γερμανική κεντρική τράπεζα, ξεκινά έρευνα λόγω των ισχυρισμών ότι η Deutsche Bank, απέκρυψε απώλειες 12 δισεκατομμυρίων ευρώ κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, όπως αναφέρουν οι Financial Times σε δημοσίευμα τους.
Η Bundesbank ερευνά ισχυρισμούς ότι η Deutsche Bank έδωσε άλλες τιμές πιστωτικών παραγώγων ώστε να αποκρύψει ζημιές της.
Η Deutsche Bank, σχολιάζοντας το δημοσίευμα, δήλωσε πως οι κατηγορίες αυτές είναι παλιές και πως έχει γίνει ενδελεχής έρευνα και έχουν αποδειχτεί “εντελώς αβάσιμες”. “Επιπλέον,” υποστηρίζει η Deutsche Bank, “η έρευνα αποκάλυψε πως οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί προέρχονται από άτομα χωρίς κάποια θέση ευθύνης και που δεν έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες. Λειτουργούμε και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε στα πλαίσια των ρυθμιστικών αρχών πάνω σε αυτό και όλα τα ζητήματα”, καταλήγει η δήλωση της γερμανικής τράπεζας, στους Financial Times.
Η Nomura και η Deutsche Bank είναι υπεύθυνες για τα δύο παράγωγα, με τα οποία έκρυψε τις ζημιές της, ισχυρίζεται τώρα η παλαιότερη τράπεζα του κόσμου, η  Banca Monte dei Paschi di Siena.
Οι δύο τράπεζες ήταν όχι μόνο ενήμερες για την επιθυμία της Monte Paschi να κρύψει τις ζημιές της, αλλά έβγαλαν και κέρδη 180 εκατ. ευρώ από τα δύο παράγωγα που έκαναν κάτι τέτοιο δυνατό, αποκαλύπτει σε   έκθεση 74 σελίδων που έστειλε στους μετόχους της.
Η Monte Paschi ζητά, με αγωγή της, αποζημίωση από τις Nomura και Deutsche Bank, καθώς και από τα πρώην στελέχη της Antonio Vigni και Giuseppe Mussari.
Η Monte Paschi έκρυψε ζημιές έως 557 εκατ. ευρώ τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα η ιταλική κυβέρνηση να αναγκαστεί να τη διασώσει.
Σε συνδυασμό των παραπάνω προκύπτει ότι οι Γερμανοί έχουν κάθε συμφέρον να συνεχιστεί η κρίση και η εξαθλίωση του λαού μας αλλά και των υπολοίπων χωρών του Νότου. Είναι φανερό ότι αν δεν υπήρχαμε εμείς θα έπρεπε να μας "εφευρουν"
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. H "Deutsche" Bank, οι "Γερμανοί",η Γουολ Στριτ η Γκολντμαν Σαχς, ο ΑΚΕΡΜΑΝ... και τι κάνει Σαλομ Σαλομ στην συναγωγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών