Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 10, 2013

Συνεχίζονται οι "δημοκρατικές" παρεμβάσεις των δημοκάφρων εναντίον της εκπομπής του Τράγκα..Σειρά παίρνουν ΣΚΑΙ fm - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΕΣΗΕΑ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάμε όλοι μαζί να φωνάξουμε...."ΖΗΤΩ η...δημοκρατία"
 
Ανακοίνωση δημοσιογράφων της "Καθημερινής"

«Εμείς οι εργαζόμενοι της Καθημερινής αποδοκιμάζουμε έντονα την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι» της 7ης Απριλίου 2013, στην οποία είχαν προσκληθεί τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δεν μας αφορούν ούτε οι λόγοι, ούτε τα κίνητρα που ο εν λόγω «συνάδελφος» αποφάσισε να δώσει βήμα και μάλιστα χωρίς αντίλογο σε τέσσερις φιλοναζιστές, νοσταλγούς του Χίτλερ, για να..... εκθέσουν τις επικίνδυνες για την δημοκρατία απόψεις τους. Επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι από ανάλογες πρακτικές μας χωρίζει άβυσσος στον τρόπο που δημοσιογραφικά σκεφτόμαστε και λειτουργούμε. Η συγκεκριμένη εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής, με τον ιδιαίτερα απροκάλυπτο χαρακτήρα της, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς ανάλογα φαινόμενα έχουν εμφανιστεί σε πολλά ΜΜΕ.»
 
Ανακοίνωση των εργαζομένων του ραδιοφώνου ΣΚΑΙ:

«Εμείς, οι δημοσιογράφοι στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εκπομπή της Κυριακής (7 Απριλίου 2013) με τίτλο “Ελεύθερος Σκοπευτής” και παρουσιαστή τον Γιώργο Τράγκα, δηλώνοντας στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και στους τηλεθεατές της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ότι βρισκόμαστε απέναντι με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής. Οι κραυγές φασισμού, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, οι οποίες με περισσή άνεση εκτοξεύτηκαν από τους 4(!) παράλληλους μονολόγους, αποτέλεσμα των προσκεκλημένων βουλευτών και στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», συνιστούν από την πλευρά του παρουσιαστή καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά πολύ περισσότερο θέτουν ζητήματα που αγγίζουν μέχρι τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών. Η προσπάθεια «δικαιολόγησης» των όσων πρεσβεύει και πράττει η Χρυσή Αυγή αποτελεί την πιο αισχρή και ύπουλη προπαγάνδα, επικίνδυνη για τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τη κοινωνία, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε μια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης. Το ρατσιστικό δηλητήριο που χύθηκε το βράδυ της Κυριακής από την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» απέχει έτη φωτός από την δημοσιογραφία που εμείς θέλουμε να υπηρετούμε, πόσο μάλλον στη σημερινή εποχή.»
 
Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
 
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποδοκιμάζει έντονα το πνεύμα, το περιεχόμενο και το ύφος της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα στον Τ/Σ «ΣΚΑΪ» την Κυριακή, 7 Απριλίου 2013. Στην εκπομπή είχαν κληθεί τέσσερις βουλευτές της «Χρυσής Αυγής», οι οποίοι για ώρες είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τις επικίνδυνες απόψεις τους και, μάλιστα, χωρίς αντίλογο.
Υπενθυμίζουμε ότι η προβολή θέσεων ρατσιστικού, φιλοναζιστικού και αντιδημοκρατικού περιεχομένου δεν είναι δημοσιογραφία. Δεν μπορεί να γίνεται μονόλογος με ανθρώπους, οι οποίοι είναι αρνητές του ολοκαυτώματος και εμφορούνται από φιλοναζιστικές απόψεις. Δεν αποτελεί «ενημέρωση του λαού» η παράθεση παρόμοιων απόψεων. Άλλωστε, σε πολλές χώρες η ύπαρξη τέτοιου είδους κομμάτων είναι εκτός νόμου.
Αντίθετα, η παρουσίαση της «Χρυσής Αυγής» με το πέπλο της «δημοσιογραφίας χωρίς προκαταλήψεις» δεν αποσκοπεί παρά στη νομιμοποίηση των θλιβερών απόψεων της και στην παρουσίαση της συγκεκριμένης οργάνωσης ως ενός ακόμη «δημοκρατικού κόμματος». Η παρουσία της «Χρυσής Αυγής» στο Κοινοβούλιο πρέπει να προκαλέσει την αφύπνιση κάθε δημοκράτη και αντιφασίστα.
Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει κάθε προσπάθεια νομιμοποίησης νεοναζιστικών αντιλήψεων και προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση όλου του δημοσιογραφικού κόσμου, ώστε να αντιμετωπιστεί το επικίνδυνο φαινόμενο του νεοναζισμού"

Ποιός είναι ο λόγος για αυτές τις κραυγές των ερπετοειδών.....;
Διαβάστε:

6 σχόλια:

  1. Σε λιγα χρονια θα ακούγονται τα ιδια μονον που στην θεση των "νεοναζιστικων απόψεων" θα υπάρχει "εβραιομπολσεβικικες, εθνοκτονες και διεθνιστικές απόψεις".
    Ας συνεχίσουν να προβάλουν με αυτον τον γλαφυρότατο τροπο το τι εστι δημοκρατία για τους εβραιομπολσεβικο-καπιταλιστες δημοσιογραφισκους.

    Οταν οι εθνικιστικές δυνάμεις καταλάβουν την εξουσία θα ειναι το ιδιο δημοκρατικές με τους εγκληματίες εβραιομπολσεβικους και εβραιοκαπιταλΗστες.
    Αλλωστε σε πολλές χωρες οι απόψεις τους είναι ηδη εκτος νομου...

    Οι κατσαρίδες το τελευταιο πραγμα που θα λερώσουν θα ειναι η μποτα που θα τους λιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ; ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΛΕΟΝ, ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ, ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΠΛΕΟΝ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΩ . ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ. ΝΑΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΜΠΙ. ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ . ΞΥΠΝΗΣΤΕ . ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΣΕ FACEBOOK , TWEET ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ BARBIE ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ . ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ . ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ SMARTSPY ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ CIA . ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ . ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθίστε μόμολα να σας πηδάει ο Αλαφούζος και να μη βγάζετε κίχ στις διαδοχικές μειώσεις μισθοδοσίας!
    Καθίστε και κάνετε τα παγώνια!
    Μόνο αμα εμφανιστεί κανάς εκπρόσωπος Ελληνικού κόμματος να βγάζετε καμιά ανακοίνωση, έτσι σας διδάξαν τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, αυτό απαιτούν οι πατρώνοι σας.
    Κάνατε ΚΑΙ τον δημοσιογραφικό χώρο μπουρδέλο, που κάνουν κουμάντο ανθέλληνες αριστεριστές.
    Αλλά τι λέω, ακόμα και στους τεχνικούς δεν αφήνετε να στεριώσει άλλος και ας είναι απο τους καλύτερους στην Ευρώπη.
    Μια ζωή αυτά κάνατε, δεν είναι δύσκολο λοιπόν να καταλάβουμε γιατί τα βυθίσατε τα καναλάκια...
    Νομίζετε οτι με τελεμάρκετινγκ θα ζήσουν για καιρό τα κωλοκάναλα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το "χωρίς αντίλογο" που λένε οι δημοσιοκάφροι είναι εξοργιστικό !

    Αφού ΕΣΕΙΣ ρε ΑΛΗΤΕΣ λέτε ότι δεν συζητάτε με τους "νεοναζί".

    Για ποιον "αντίλογο" μιλάτε λοιπόν ;;

    Άντε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που θα μας πείτε κιόλας τι θα ακούμε και τι όχι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών