Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2013

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ το Εθνικιστικό Κίνημα...Δήμοσκόπηση της VPRC δίνει στη Χρυσή Αυγή μέχρι και 14,1%!!!

Δημοσκόπηση παρουσιάζει σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες ο ραδιοσταθμός "Στο Κόκκινο", που ανήκει "ψυχή τε και σώματι" στο ΣΥΡΙΖΑ" στην οποία καταγράφεται η εκτόξευση του Εθνικιστικού Κινήματος, σε πλήρη αντιδιαστολή βέβαια με την φίμωση και τον αφανισμό που του επιβάλλουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.


3η πολιτική δύναμη λοιπόν η Χρυσή Αυγή με μέσο σταθμικό όριο το 13%,και με εύρος έως και 14,1%..

Το πιο σημαντικό εύρημα όμως της έρευνας, που......
μπορεί να έχει "πειραχθεί" και λίγο χωρίς όμως να αναιρεί την ουσία του, είναι πως η Χρυσή Αυγή είναι το ΠΡΩΤΟ στην πεποίθηση του Έλληνα κόμμα στην προοπτική να λύσει το πρόβλημα "διαφθοράς στην Ελλάδα".

Τυχαίο είναι λοιπόν που συστηματικά αποσιωπούνται οι θέσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ το καθεστώς έχει ξεκινήσει έναν αέναο πόλεμο λάσπης και κατασυκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, με την υποβόσκουσα πάντα προπαγάνδα του "συνταγματικού τόξου" για να τεθεί "εκτός νόμου η ΧΑ"..;

Το "θηρίο" τρέμει αυτό που έρχεται... Τώρα όμως είναι αργά και το καταφύγιο του (αδαείς ψηφοφόροι πολίτες) έχει σφραγιστεί.
Τα υπόλοιπα στοιχεία μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Εκείνο το 7% του ΠΑΣΟΚ δεν πείθει.Σίγουρα πρέπει να είναι το μισό ενώ το υπόλοιπο αφαιρέθηκε από την Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουράστηκα. Κουράστηκα πια να τους ακούω να λένε τα ίδια και τα ίδια. Τους σιχαίνομαι όλους. Δεν μπορώ να ξεχάσω τι λέγανε πριν και τι κάνανε μετά. Ψεύτες όλοι τους, λαοπλάνοι, κλέφτες, εξουσιολάγνοι. Σας βαρέθηκα, σας σιχάθηκα, Ούτε να ακούσω δε θέλω για πολιτικούς. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσω αν συναντήσω κανένα από αυτά τα ρεμάλια. Είμαι νέος, πτυχιούχος και άνεργος. Δεν θα με νοιάξει καθόλου αν κάποια μέρα έρθει στρατιωτική κυβέρνηση. Δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου αν πάνε φυλακή ισόβια πολιτικοί που έκλεψαν και πρόδωσαν την χώρα. Θα χαρώ πολύ να κλείσουν μερικές παλιοφυλλάδες και ξενοελεγχόμενα κανάλια. Θέλω επιτέλους να τους δω να σαπιζουν στις φυλακές. Να πληρώσουν για ότι έκαναν. Μπορώ να ζήσω άνετα χωρίς την καθημερινή τους σαπίλα και την αποχαύνωση που μας επιβάλλουν. Θέλω να ζησω με ψηλά το κεφάλι. Να έχω δουλειά και να οραματίζομαι το μέλλον των παιδιών μου. Και αν τα τάνκς μου το εξασφαλίσουν, θα ειμαι από τους πρώτους που θα τα υποδεχτώ. Στο διάολο να πάτε πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Το αίμα των Ελληνων που χύνεται καθημερινά κρίμα στο λαιμό σας. Να ´στε καταραμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στό ποσοστό αυτό βάλτε καί ένα 6 % επιπλέον πού κόπηκε γία νά δωθεί ...πρίμ στό ΣΥΡΙΖΑ καί ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών