Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 30, 2013

Αλβανικό κτήνος απήγαγε 13χρονη Ελληνίδα! "Στην πατρίδα μου αυτά συνηθίζονται"!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!
 
Ράπερ και dj δηλώνει ο 23χρονος Αλβανός που άρπαξε την 13χρονη Χριστίνα Κρασσά από το σπίτι της στα Σπάτα. Παράλληλα φαίνεται πως είναι λάτρης των μηχανών, αλλά των μεγάλων αγροτικών οχημάτων 4Χ4. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ο ίδιος έχει ανεβάσει στο προφίλ του..., μένει στο Παλαιό Τσιφλίκι στην Καβάλα , έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου 1990 και τον ενδιαφέρουν οι γυναίκες. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση αρκέστηκε στο 13χρονο κοριτσάκι…

Ακόμα αγνοούνται τα ίχνη της κοπέλας…

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε δασική περιοχή του Παγγαίου καθώς εκεί εντοπίστηκαν από την αστυνομία τα πιο πρόσφατα ίχνη της μικρής Χριστίνας.

Οι φωτογραφίες που έχει στο προφίλ του στο facebook:


πηγή

4 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ30 Μαΐου 2013 στις 10:06 μ.μ.

    Σε μια υγιή κοινωνία - όπως ήταν κάποτε η Ελληνική κοινωνία - θα ήταν αυτονόητο ότι οι συγγενείς του κοριτσιού θα έπαιρναν την κατάσταση στα χέρια τους και θα τακτοποιούσαν καταλλήλως το αλβανικό ανθρωποειδές.

    Τότε υπήρχε η αίσθηση της Τιμής, και όποιος προσέβαλλε τα κορίτσια της οικογένειας το πλήρωνε αναλόγως.

    Σήμερα, στην εκφυλισμένη νεοελληνική κοινωνία, κάθε αίσθημα Τιμής έχει χαθεί και απλώς θα συζητάμε στα τηλεπαράθυρα εάν είναι...ρατσιστικό να κυνηγάμε τον αλβανό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λές; αμ το άλλο; πόσο παρατημένο είχανε το παιδί που δεν καταλάβανε τίποτε; η αδερφή του κοριτσιού το γνώριζε και πάλι οι γονείς δεν ασχοληθήκαν παρά μόνο οταν ήταν πλέον αργά.

      Διαγραφή
  2. Αν ηταν κορη μου θα του εκοβα τα @ρχιδια, και μετα θα ειχαμε ολο τον καιρο να συζηταμε αν εκανα καλα, περι ρατσισμου και αλλες τετοιες μ@λ@κιες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΑΓΩΓΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΑΓΩΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ...ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΧΘΕΙ ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ Μ.Μ.Ε. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών