Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 14, 2013

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ANTINEWS

ANTINEWS
ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ETHNIKISMOS.NET

Αυτή η ιστοσελίδα έχει πολιτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα, αλλά μερικές φορές… ξεφεύγουμε –αν αξίζει τον κόπο. Για την ψυχαγωγία σας, λοιπόν, θα σας μεταφέρουμε χωρίς καμία περικοπή ένα κατεβατό του γνωστού Blog antinews, αγαπημένο του Φον Αντωνάκη και της «Ομάδας Αλήθειας» (που μόνο με την αλήθεια δεν έχει σχέση…) των υπογείων του Μαξίμου, με τίτλο το γνωστό σλόγκαν «Όπου κι αν πάω η Ελλάδα με πληγώνει». Το… σεντόνι μας μεταφέρει με παιδιάστικη αφέλεια την «κακή» εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό εξαιτίας της… Χρυσής Αυγής (κι όχι από την καλπάζουσα ανεργία, από τους μισθούς και τις.......
συντάξεις πείνας, από τα παιδάκια που λιποθυμάνε στα σχολεία επειδή έχουνε να φάνε 2 και 3 ημέρες, από τις οικογένειες που ζουν με κομμένο ρεύμα, από τον κοσμάκη που τουρτούριζε το χειμώνα από το κρύο, από τους ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους που σφάζονται από συμμορίες λαθρομεταναστών για μια χούφτα ευρώ, κ.τ.λ., κ.τ.λ.) και… αποκαλύπτει ότι πολλοί ξένοι θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα, αλλά… φοβούνται την Χρυσή Αυγή! Άρα, πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα, ώστε να εξαφανιστεί η Χρυσή Αυγή, για να μας… αγαπήσουν ξανά στο εξωτερικό. Πολλά είπαμε, σας αφήνουμε να γελάσετε με τα χάλια τους:
«Αν κάποιος είχε την τύχη να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό τον τελευταίο καιρό θα αντιλαμβανόταν απόλυτα αυτό που είπε πριν από μερικές ημέρες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. Σε συνέντευξή του τόνισε ότι: «όποιος ταξιδέψει στο εξωτερικό και συζητήσει με ξένους αξιωματούχους αισθάνεται, όντως, ντροπή για το γεγονός ότι στην Ελλάδα διαθέτει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση – και μάλιστα αριθμητικά σημαντική – ένα νεοναζιστικό κόμμα».
Εμείς, που είχαμε την τύχη να κάνουμε ταξίδι στο εξωτερικό θα συμπληρώναμε τον κ. Δένδια: «Δεν είναι μόνο οι ξένοι αξιωματούχοι που συζητούν για τη Χρυσή Αυγή και δείχνουν την περιφρόνησή τους για την Ελλάδα. Είναι και οι απλοί πολίτες που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και απορούν για τον ελληνικό λαό».
Για παράδειγμα στη Γαλλία η οποία θεωρητικά έχει το «πρόβλημα» του κόμματος του Λεπέν που το άφησε κληρονομιά στην κόρη του Μαρί Λεπέν. Οι Γάλλοι, λοιπόν, δεν μπορούν να χωνέψουν το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έχει τόσους βουλευτές στην ελληνική Βουλή. Σε καθημερινές συζητήσεις τους απορούν πώς στην Ελλάδα, τη χώρα της Δημοκρατίας, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το νεοναζιστικό κόμμα παίρνει πάνω από 10% και έχει περάσει στην ελληνική κοινωνία με τόσο εύκολο τρόπο.
Γάλλοι πολίτες αλλά και Έλληνες που ζουν στην χώρα αυτή λένε το εξής: Εμείς εδώ έχουμε τη Λεπέν η οποία, όμως, δεν έχει καμιά σχέση με τον πολιτικό λόγο και τις πράξεις της Χρυσής Αυγής. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Λεπέν είχε πει: «Είμαστε ένα πατριωτικό κόμμα που αγωνίζεται για την εθνική εμάς κυριαρχία. Δεν θέλουμε να αποφασίζουν για μας η Ευρώπη και οι ευρωπαίοι τεχνοκράτες. Είμαστε υπέρ του ελεύθερου προσδιορισμού του κάθε λαού, του γαλλικού εν προκειμένω, και θεωρούμε ότι η μετανάστευση είναι μια μάστιγα που χρησιμοποιείται από την οικονομική εξουσία για να επιτύχει μείωση των μισθών και ότι όταν είναι μαζική έχει ως συνέπεια την αλλοίωση της ταυτότητας των λαών. Επίσης, είμαστε υπέρ της λήψης σοβαρών μέτρων για την ασφάλεια και, κυρίως, υπέρ μιας Ευρώπης που θα αποτελείται από ελεύθερα έθνη».
Και για τη Χρυσή Αυγή είχε τονίσει: «Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με το κίνημα αυτό. Οι θέσεις και οι ενέργειές του μου φαίνονται πολύ εξτρεμιστικές και καταδικαστέες».
Αυτά λένε στη Γαλλία για τη Λεπέν η οποία εμφανίζεται στην τηλεόραση και τις ομιλίες της με τα συνολάκια της, τον κομψευμένο λόγο της, την προσεκτική θέση της για όλα τα θέματα. Για πολλά πράγματα μπορεί να διαφωνήσει κανείς με το κόμμα της Λεπέν. Ακροδεξιά μπορείς να την πεις, φοβική, ρατσίστρια ή ότι άλλο θες. Από την άλλη υπάρχουν πολλοί που την υποστηρίζουν, κυρίως σε ότι αφορά τις θέσεις της για τους ξένους. Το θέμα δεν είναι ποια είναι η Λεπέν αλλά τι λένε για τη Χρυσή Αυγή οι ξένοι. Βλέπουν κουμπούρια, μπραβιλίκια, τσαμπουκάδες, ξυλοδαρμούς, τάγματα εφόδου, προκλητική συμπεριφορά μέσα στη Βουλή. Βλέπουν έναν ακροδεξιό ακτιβισμό, όχι από ανθρώπους με πολιτική κουλτούρα αλλά από αμόρφωτους ανθρώπους της νύχτας που ασφυκτιούν στα κοστούμια που τους έχουν ράψει και θα ήθελαν πολύ να πάρουν τα όπλα.
Ανάλογη εικόνα για την Ελλάδα έχουν κι άλλοι λαοί. Αυστραλοί και Βρετανοί που κάνουν διακοπές ή ζουν στη Γαλλία έχουν μείνει έκπληκτοι με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή. «Γιατί η κυβέρνησή σας δεν κάνει τίποτε. Γιατί ο δημοκρατικός λαός ανέχεται ή και επικροτεί τέτοια φαινόμενα» αναρωτιούνται. Στην Αυστραλία, που έθρεψε εκατομμύρια Ελλήνων μεταναστών πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για το ρατσιστικό, νεοναζιστικό κόμμα που γιγαντώνεται στην Ελλάδα «τρώγοντας» και δυναμώνοντας από την οικονομική κρίση και την έξαρση της λαθρομετανάστευσης.
Αν πάει κανείς μια βόλτα, 3 και 4 ώρες δρόμο από το αεροδρόμιο της Αθήνας θα δει πώς βλέπουν οι ξένοι τη χώρα μας σε πολιτικό επίπεδο. Και θα πρέπει να προβληματιστεί για την εικόνα που έχουν χιλιάδες απλοί, καθημερινοί άνθρωποι για την Ελλάδα. Πολλοί από αυτούς έχουν μια εξιδανικευμένη άποψη για τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία. Άλλοι θα ήθελαν πολύ να κάνουν διακοπές στην πανέμορφη Ελλάδα αλλά βλέπουν αυτά που γίνονται και διστάζουν. Κι άλλοι εμφανίζονται τρομερά απορημένοι για όλους εμάς που αφήσαμε να γίνει ένα τόσο μεγάλο κακό στην κοινωνία.
Μπορεί στο μικρόκοσμό μας και στην καθημερινή μάχη για την επιβίωση να μη δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία για τη Χρυσή Αυγή. Να θεωρούμε ότι πρόκειται για μόδα που θα περάσει, για μια αντίδραση του κόσμου στην πολιτική σαπίλα ή την οικονομική καταβαράθρωση. Όποιος, όμως, ακούσει τους ξένους που δεν έχουν κανένα μίσος, αντίθετα αγαπούν την Ελλάδα, θα αντιληφθεί το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος.
Σίγουρα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα και κάποιος θα μπορούσε να πει «ας κοιτάξουν καλύτερα την καμπούρα τους». Αυτή είναι μια κοντόφθαλμη και αποπροσανατολιστική τακτική από μέρους μας. Αν κάνουμε κριτική στις απόψεις των ξένων αντί να κάνουμε αυτοκριτική εμείς και δεν κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα προβλήματα της κοινωνίας μας, τότε δε θα πρέπει να εκπλαγούμε αν μια μέρα ξυπνήσουμε και δούμε το φασισμό, όχι να κτυπά την πόρτα μας αλλά να έχει μπει και στο σπίτι μας”.».
(ΥΓ) 1: Εδώ δε μπορούν να το χωνέψουν οι καθεστωτικοί παπαγάλοι ότι «η Χρυσή Αυγή είναι μέσα στη βουλή με 18 βουλευτές», θα το χωνέψουν οι… Γάλλοι;
(ΥΓ) 2: Τι κρίμα που δεν είμαστε σαν την κομψευόμενη μαντάμ Λεπέν για να φοράμε κι εμείς… συνολάκια. Θα θέλατε καθεστωτικοί να μην είμαστε τόσο… μπανάλ και να σας φερόμαστε με «σεις και με το σας», αλλά τι κάνουμε; Είμαστε «αμόρφωτοι άνθρωποι της νύχτας» βλέπετε. Θα μας φάτε στη μάπα, θέλετε δε θέλετε!

4 σχόλια:

  1. http://www.4news.gr/%CF%80%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BB/

    δείτε τι σκατίλα στηρίζουν οι αντωνάκηδες, αλέξηδες και πασοκορημάδηδες...
    έχουν καταντήσει τον τόπο μας μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως θα πρέπει να απορούμε που αφήσαμε να γίνει τέτοιο μεγάλο κακο στην Ελληνική κοινωνία, ειναι δυνατόν να εχουμε επιτρέψει τόσα χρόνια να την λυμαίνονται ενα μάτσο μπολσεβικο-καπιταλιστες συμμορίτες που κατέστρεψαν ολην την πρωτογενή και δευτερογενή της παραγωγή, εινα δυνατόν να έχουμε αφήσει τα ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να χρεώσουν ταυτοχρόνως ξεπουλώντας ολες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του έθνους, για τις επόμενες 3 με 4 Ελληνικές γενιές, ειναι δυνατόν να έχουμε αφήσει την παιδεία μας στα χέρια των κτηνοβατών του εβραιομπολσεβικισμου, ειναι δυνατόν να έχουμε αφήσει να εισβάλουν εκατομμύρια αλλοφύλων υπανθρώπων εισβολέων απο Ασία και Αφρική κοντεύοντας να καταστεί το Ελληνικο γένος των 10 εκατομμυρίων μειονότητα στη ιδια του την χώρα, ειναι δυνατόν να έχουμε επιτρέψει τις πόλεις μας να έχουν μετατραπεί σε κεντρα αναρτήσεως αναρχοκομμουνιστικων εμεσματικων χολερόβλητων φυλλαδίων διεθνισμού και εκφυλισμού?
    Ειναι δυνατον να συνεχίζουμε να επιτρέπουμε στους κυανέρυθρους εβραιομπολσεβικους του καθεστώτος να υπάρχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εμπιστεύομαι τους ξένους και τις παραπάνω απόψεις τους για τη ΧΑ! Εάν ήταν σωστοί και "καθαροί", θα έπρεπε να απορούν και να γράφουν αντίστοιχα άρθρα και πριν τις εκλογές του 2012 δηλαδή πριν μπει η ΧΑ στη Βουλή, πως είναι δυνατό στη βουλή μιας ευρωπαϊκής χώρας να υπάρχουν ΦΑΝΑΤΙΚΑ σταλινικά απολειφάδια του κομμουνισμού με ακραίες τυραννικές απόψεις, τόσοι βουλευτές του ΚΚΕ, συριζαίοι κλπ, 20 και παραπάνω χρόνια μετά την πτώση του κομμουνισμού στη Σοβιετία (1990) και τουλάχιστον 15 χρόνια μετά την εξαφάνιση των σκληροπυρηνικών κομμουνιστικών κομμάτων από ολόκληρη την Ευρώπη ! Γι' αυτό το θέμα, θα έπρεπε ΠΡΩΤΑ να απορούν και να γράφουν ΑΠΟ ΤΟΤΕ πύρινα άρθρα κατά του ΚΚΕ κλπ, ώστε να τους δεχτώ σημερα ως καλόπιστους και για όσα λένε κατά της ΧΑ. Αλλά δεν το έκαναν, γιατί τους βολεύει ένα νεοταξίτικο απολύτως ελεγχόμενο σύστημα με το διεφθαρμένο και μεταλλαγμένο, ψεύτικο και νεοδιεθνιστικό "ελληνικό" ΚΚ, σαν κάλπικη αντιπολίτευση που να λειτουργεί σαν πόλος μάζωξης των αντιδρώντων Ελλήνων.... Αρα είναι οι ευρωπαίοι οι ΠΡΩΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και γράφω εις τους όρχεις μου τα τα όσα λένε κατά των Ελλήνων που ψηφίζουν ΧΑ, ως αντίδραση στις ψευτιές και λαμογιές τους αναφανδόν υπέρ του διεθνούς οικονομικού και πολιτικού εβραιοσιωνισμού στις χώρες που επιθυμούν να ελέγχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεγονός είναι ότι στήν προπαγάνδα κατά τής Χ.Α. οί περιούσιοι ρίχνουν χρήμα πολύ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών