Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 10, 2013

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ! ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ;

ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ!

Την ίδια ώρα που ο δοτός (μη εκλεγμένος από το λαό, διορισμένος…) υπουργός Δικαιοσύνης Ρουπακιώτης ασχολείται αποκλειστικά με τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο για να κάνει το κέφι των διεθνών σιωνιστών και να πατάξει την Χρυσή Αυγή, στον τομέα ευθύνης του (λέμε τώρα…) συμβαίνουν σημεία και τέρατα.
Έτσι, προ ολίγου έγινε γνωστό πως στις φυλακές Γρεβενών, έγινε...
άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων, με αποτέλεσμα ένας κρατούμενος αραβικής καταγωγής να πέσει νεκρός, ενώ δύο ακόμη κρατούμενοι τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με το GrevenaMedia οι τραυματίες μεταφέρονται αυτή τη στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ενώ δυνάμεις της αστυνομίας Γρεβενών βρίσκονται ήδη έξω από τις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες είχαν διαδραματιστεί εντός των συγκεκριμένων φυλακών ανάλογα επεισόδια που είχαν σαν συνέπεια τον τραυματισμό επτά κρατουμένων.

Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ να διώξει τον υπουργό των αποδράσεων και του χάους στις φυλακές της χώρας! Αρκετά αυτή η ξεφτίλα!

πηγή

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ.ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ονομα!αυτα τα σκουληκια ειναι μεσα ισοβια!να αλληλοεξοντωθουν και ετσι να επιστρεψουν στον φυσικο τους χωρο τα υπολοιπα σκουληκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών