Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 18, 2013

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΜΕ… ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

PANTZAS3
Γράφει ο Αντίοχος

Το πραγματικό πρόσωπο του… «αντισυστημικού» ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε στη βουλή ο σταλινικός κομισάριος Δραγασάκης! Ο οποίος θεώρησε… υβριστική τη φράση «Ο mister Alexis που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και περιμένει να ξυπνήσει πρωθυπουργός» και αφού δημιούργησε ολόκληρο επεισόδιο εφήρμοσε (για πρώτη φορά μετά το 1974!) το άρθρο 80 του κανονισμού της βουλής και απέβαλλε τον βουλευτή από την αίθουσα (ο βουλευτής αποχώρησε μαζί με τους υπολοίπους βουλευτές του κινήματος). Μάλιστα, νωρίτερα, σ’ ένα ξέσπασμα σταλινικού μεγαλείου, ως νέος Βιζίνσκι (ο αρχιεισαγγελέας του Στάλιν), φώναξε τον.....
φρούραρχο της βουλής (δηλαδή τον «μπάτσο- γουρούνι- δολοφόνο», όπως κραυγάζουν και οι συνιστώσες…) για να βγάλει έξω δια της βίας τον εθνικιστή βουλευτή.
Δικαίως, λοιπόν, τα θλιβερά παπαγαλάκια των μεγάλων αφεντικών των ΜΜΕ, ειδικά το παπαγαλάκι του Μπόμπολα στο mega, τον επαίνεσαν διότι «λειτούργησε ως εκπρόσωπος όλων των κομμάτων του συνταγματικού τόξου».
Πρόκειται για το απόλυτο ξεβράκωμα της δήθεν «αντισυστημικότητας» του αμερικανοκομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ, που είναι φανερό ότι λειτουργεί πλέον ως μακρύ χέρι του συστήματος, στη βουλή και στο λαό, συντασσόμενο απολύτως με το μαύρο, κατάμαυρο μνημονιακό μέτωπο των δοσιλόγων, τους οποίους φιλοδοξεί να διαδεχθεί για να συνεχίσει το «έργο» τους.
Τούτο σημαίνει, ότι όσοι ψηφοφόροι –μη μαρξιστές και πρώην πασόκοι κλεφταράδες- ψήφισαν αυτό το.........................

συνέχεια στο ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών