Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 31, 2013

ΚΙΣ ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ: ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ!

Ημερησία διαταγή προς τους… ναυτιλομένους του… συνταγματικού τόξου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, κόμμα Καμμένου και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), να αφήσουν στην άκρη τους ψευτο- εγωισμούς και τα βρουν μεταξύ τους ενώπιον του κοινού (για το ντόπιο και το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας) κινδύνου της Χρυσής Αυγής, εξέδωσε το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο). Ιδού:...


«Καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να υπερψηφίσουν ένα νόμο που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στη διάψευση του Ολοκαυτώματος. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας μας, υπάρχει ανάγκη για την αντιμετώπιση των ακραίων πρακτικών και ιδεολογιών.
 
Θεωρούμε ζωτικής σημασίας θέμα την ενίσχυση της Παιδείας μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που θα δώσουν στους νέους, κυρίως, τη γνώση και τη δύναμη της κρίσης ώστε να μην επιτρέψουν στην αυριανή κοινωνία να διολισθήσει στις ιδεολογίες εκείνες που έγραψαν τις μελανότερες και απεχθέστερες σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας στέλνοντας στο βιομηχανοποιημένο θάνατο αθώους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και 6.000.000 Εβραίους».

(ΥΓ): Σημαντική παρατήρηση: οι κύριοι του ΚΙΣ, δεν έχουνε πει ποτέ ούτε μία λέξη για τη γενοκτονία που υφίσταται τα τελευταία 65 χρόνια ο μαρτυρικός λαός της Παλαιστίνης. Ούτε καν όταν θύματα της σιωνιστικής μηχανής του θανάτου είναι μικρά παιδιά!

5 σχόλια:

  1. Καιρός είναι είναι να διαλυθεί το Κεντρικό Ισραηλιτικο Συμβούλιο αμέσως.
    Που ακούστηκε να λειτουργεί υπό την μορφήν ΝΠΔΔ μία ομάδα ανθρώπων ξενικής καταγωγής και εχθρικώς διακειμένων προς το Έθνος.
    Το ΚΙΣ υπάρχει και λειτουργεί υπερ του Ισραήλ.
    Κατασκοπεύει τους Έλληνες και προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες σε εχθρούς όπως οι Τούρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία φωτογραφία έβαλες Πασπαρτού. Γίνεται αμέσως κατανοητό γιατί είναι ο "εκλεκτός λαός του θεού".
    Τους βλέπεις και τους θαυμάζεις. Τέτοια ομορφιά, τέτοια αρμονία. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο των εβραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που εικονίζονται ανήκουν στους Ζηλωτές( Χασσιδ), οι γνωστοί τύποι με τα ...μαύρα.Ανήκουν στους Εσκενάζυ΄οι οποίοι ουδεμία φυλετική σχέση έχουν με τους πραγματικούς βιβλικούς Ιουδαίους.

    Όπως διακρίνεται στην φωτογραφία, όλοι έχουν καθαρώς λευκά βορειοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά εξ ολοκλήρου προσήλυτοι στον Ιουδαϊσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ...ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών