Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 02, 2013

Ν. Μιχαλολιάκος: «Αν ο Καμίνης τολμά, ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη»


Ν. Μιχαλολιάκος: «Αν ο Καμίνης τολμά, ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη»

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο protothema.gr
 
Για πολιτική συμπαιγνία με στόχο την εξασφάλιση εκ μέρους του Γιώργου Καμίνη του χρίσματος για τη δημαρχία εκτός από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ και από τη Νέα Δημοκρατία, κάνει λόγο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στο protothema.gr, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά τα πρωινά επεισόδια στον Δημήτρη Μαρκόπουλο. Με τη φράση «ο Καμίνης παρείχε υπηρεσίες στον Σαμαρά» και με καταγγελία περί «ωμής παραβίασης μιας καθ’ όλα νόμιμης συγκέντρωσης» ο κ. Μιχαλολιάκος εξαπολύει μύδρους και αναφέρει: «Κατά του Καμίνη δεν θα στραφεί νομικά η Χρυσή Αυγή, αλλά θα στραφεί ο λαός της Αθήνας τον οποίο έχει παραδώσει βορά στους λαθρομετανάστες. Αν τολμά ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη, χωρίς τους αστυνομικούς του».
«Η συγκέντρωσή μας ήταν καθ’ όλα νόμιμη καθώς είχαμε......
στείλει εξώδικη ενημέρωση, ενώ αναφέραμε ρητά πως επρόκειτο για πολιτικού χαρακτήρα συνάθροιση. Πρόκειται για ωμή παρέμβαση του Δημάρχου και της κυβέρνησης σε μια συγκέντρωσή μας. Πρόκειται για μια ωμή παραβίαση του Συντάγματος» τονίζει ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής και προσθέτει: «Στην Αθήνα εξελίχθηκε μια στρατιωτικού χαρακτήρα επιχείρηση με την ανοχή της κυβέρνησης ανάλογη με αυτή που είχε γίνει στη Λάρισα. Το μόνο που δεν είδαμε ήταν να σκάνε και τα λάστιχα των οχημάτων που μετέφεραν τα τρόφιμα. Μέχρι και τα κλειδιά του φορτηγού – ψυγείου κατάσχεσαν. Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών ήταν να μεταφέρουμε τα τρόφιμα και τη διανομή τους από το Σύνταγμα στα γραφεία μας στην οδό Δηλιγιάννη. Τι ήθελε δηλαδή ο Δήμαρχος Αθηναίων; Να μην δώσουμε 4.000 πακέτα βοήθειας στους συνέλληνες;».
Τα πυρά του πάντως ο κ. Μιχαλολιάκος τα στρέφει κυρίως κατά της ΝΔ. «Πρόκειται για τραγική πολιτική συμπεριφορά. Η ΝΔ εξελίσσεται σε ένα ανθελληνικό και λαθρολαγνικό κόμμα που στηρίζει τον ανύπαρκτο ως προς την ασφάλεια των Αθηναίων Καμίνη. Δυστυχώς η μεγάλη αυτή παράταξη έχει αποκοπεί από τον εθνικό χαρακτήρα της και με την στήριξη στον Καμίνη θα το πληρώσει», υποστηρίζει. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής σημειώνει επίσης πως «ο εκλεκτός των 30.000 αλλά και των λαθρομεταναστών που αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών πήγε κόντρα στους 450.000 Έλληνες που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή. Το χειρότερο όμως όλων είναι πως......................

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/n.-michaloliakos-an-o-kaminhs-tolma-as-bgei-kai-mia-fora-bolta-monos-tou-st#.UYKpHMqG5Mg#ixzz2S9wLSHMQ

2 σχόλια:

  1. Κάποτε χαιρόσουν να περπατάς στην νυχτερινή Αθήνα. Τώρα δεν τολμάμε να βγούμε ούτε έξω από τα σπίτια μας. Και πιό πολύ φταίς εσύ με τις ισλαμοφιλίες σου και αυτά που πας να κάνεις. Πως τολμάς βρε αλήτη καμίνη -που να ψηθής σε καμίνι, κακό χρόνο νάχεις- και μιλάς; Τολμάς ρε σκουπιδι να πάρεις την οικογένεια σου και να περπατήσεις έξω ακόμα και το πρωί; Φυσικά και δεν τολμάς και το ξέρεις πολύ καλά.. Αλλά είσαι τόσο σάπιος, πουλημένος και ανίκανος για το οτιδήποτε οπότε που να βρείς το θάρρος να παραδεχτείς τις μαλακίες σου. Πάρτους και στο σπιτι σου ρέ να σας πηδάνε οικογενειακώς αφού εχεις τετοιο έρωτα με τους λαθροισλαμοφασίστες .Και τολμάς κιόλας να θέλεις επανεκλογή ρεμάλι του κερατά. Αντε στα κομμάτια καλύτερα. Πηγαινε να κρυφτεις πίσω από κανένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι μη φας κανένα χαστούκι. Γιατι μόνο για χαστουκάκια είσαι μυξιάρικο απόβρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά του τα εχωσες αδελφέ ! Οι εκλογές του 14 έρχονται τότε να δείς καμίνια για του προδότες του έθνους .Ο δήμος των Αθηνών είναι πλέον της Χρυσής αυγής με δήμαρχο ?Μαντεψτε ποιόν. Αυτόν που πήραν σηκωτό !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών