Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 16, 2013

ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ – ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ…

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο αγροτικός πληθυσμός είναι ο πυλώνας του έθνους, καθώς τροφοδοτεί τα αστικά κέντρα με τρόφιμα και ανθρώπινο δυναμικό. Γι' αυτό και οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να τον εξοντώσουν. Ανθέλληνες βάλτε το καλά στο μυαλό σας: ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ποιος τη χάρη μας! Έρχεται η… ανάπτυξη (στο δρόμο είναι…), όπου να’ ναι η Ελλάδα βγαίνει σεργιάνι στις αγορές (για… κονσομασιόν), έρχεται χρήμα από τον τουρισμό καθώς περιμένουμε 17 εκατομμύρια τουρίστες (που θα τους βάλουμε όλους αυτούς, χωράνε άραγε στα ξενοδοχεία μας;), τέλος τα βάσανα και οι αγωνίες. Ο… λαοπρόβλητος πρωθυπουργός μας τα καταφέρνει μια χαρά. Ε, δεν πρέπει να βάλουμε λίγο πλάτη κι εμείς οι… προνομιούχοι; Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι φωστήρες της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης κι αποφάσισαν να...
βάλουν κι έναν φόρο στα αγροτεμάχια. Ο νέος φόρος δε θα γίνεται με βάση την αξία των αγροτεμαχίων, αλλά την επιφάνειά τους, που σημαίνει πως θα πληρώνουμε στην εφορία για τα αγροτεμάχια μας με το στρέμμα. Έτσι, όπως φαίνεται, η κυβέρνηση κατέληξε στην απόφαση να φορολογηθούν από 8 έως 10 ευρώ το στρέμμα, με προσδοκώμενα κέρδη 750 εκατομμύρια ευρώ, για αρχή. Αργότερα, θα αυγατίσουν το φόρο, όπως άλλωστε συμβαίνει τόσον καιρό και με τους άλλους φόρους.

Παρ’ ότι ο νέος φόρος είναι προαποφασισμένος (από πολύ καιρό…) κι έχει βουίξει ο τόπος, η συγκυβέρνηση… διαψεύδει. Αλλά πως διαψεύδει; Δε λέει ότι ο φόρος δεν πρόκειται να επιβληθεί, αλλά ότι «δεν έχει ληφθεί καμιά απόφαση…». Προφανώς, δεν έχει καλλιεργηθεί ακόμα το κατάλληλο κλίμα από τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ, ώστε να το σερβίρουν στον ελληνικό λαό ως… αναπόφευκτο, γιατί αλλιώς δε θα πάρουμε τη δόση, θα… πτωχεύσουμε κ.τ.λ.

Οι τρεις καμπαλέρος της συγκυβέρνησης είναι αδίστακτοι! Δε σταματάνε πουθενά! Να δείτε στο τέλος θα φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών