Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 19, 2013

Αλβανοί ληστεύουν, αποφυλακίζονται και συνεχίζουν να ληστεύουν! Ρημάζουν τον τόπο αλλά δεν απελαύνονται!

Την ίδια ώρα που κάποιοι «αρμόδιοι» για την ασφάλεια του ελληνικού λαού ασχολούνται με το πώς θα στήσουν άθλιες προβοκάτσιες κατά της Χρυσής Αυγής, αλλοδαποί εγκληματίες ρημάζουν και τρομοκρατούν τους Έλληνες.

Έτσι, με τα πολλά, σπείρα «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αλβανία που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε βάρος οδηγών...
ταξί, σε πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, 22, 23 και 23 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές οι δύο από τους συλληφθέντες επιβιβάσθηκαν σε ταξί που οδηγούσε 27χρονος Έλληνας, ως πελάτες και του ζήτησαν να τους μεταφέρει στην Παιανία. Κατά τη διαδρομή, σε ερημικό σημείο, τον απείλησαν με περίστροφο και με μαχαίρι, του αφαίρεσαν τις εισπράξεις και τον αποβίβασαν βίαια από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, επιβίβασαν στο ταξί και τρίτο συνεργό τους και αμέσως μετά, φορώντας κουκούλες, λήστεψαν με την απειλή καραμπίνας και πιστολιού, δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στην Παλλήνη και στον Γέρακα, αρπάζοντας συνολικά περίπου 1.700 ευρώ. Οι δράστες ομολόγησαν, αλλά και αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια κυνηγητική καραμπίνα με κομμένη κάννη, ένα περίστροφο κρότου, φυσίγγια, κουκούλες και γάντια. Όπως διαπιστώθηκε, την κυνηγετική καραμπίνα την είχαν αφαιρέσει από εξοχική κατοικία που είχαν διαρρήξει στην Παλλήνη, όπου επίσης είχαν διαρρήξει και παρεκκλήσι που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Ακόμα είχαν διαπράξει μία ένοπλη ληστεία σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην Παλλήνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο ένας από τους 23χρονους, είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, την 26-11-2012 από τις φυλακές Αυλώνας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά ετών και τεσσάρων μηνών, για τέσσερις ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί, το 2009! Σε όλα τα κράτη του κόσμου, οι αλλοδαποί που φυλακίζονται για σοβαρά αδικήματα, απελαύνονται από τη χώρα αμέσως μετά την αποφυλάκισή τους. Μόνο στην «αντιρατσιστική» Ελλάδα του… συνταγματικού τόξου, αφήνονται να κυκλοφορούν ελεύθεροι για να ξανακάνουν τα ίδια!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών