Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 28, 2013

Η E.E. αποφάσισε να εξοπλίσει τους δολοφόνους του Συριακού λαού

Η  Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε στην σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την 27.05 (βράδυ) να αρθεί η απαγόρευση παροχής όπλων (εμπάργκο) στους αντιπάλους του Ασσάντ. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα κράτη-μέλη της Ε.Ε. θα μπορούν να προμηθεύουν με σύγχρονα όπλα τους δολοφόνους κανίβαλους ισλαμιστές που σφαγιάζουν τον συριακό λαό. Το συνονθύλευμα από Τούρκους, Τσετσένους, Σαλαφιστές και άλλους μουσουλμάνους φονιάδες θα συνεχίσει τις σφαγές με όπλα που θα προέρχονται από τους «δημοκράτες» της Ε.Ε.

Στην σύνοδο των Βρυξελών παρών ήταν και ο Υπ. Εξωτερικών Αβραμόπουλος, ο οποίος...
δεν εναντιώθηκε στην απόφαση να σφαγιάζονται καθημερινά με «ευρωπαϊκά» όπλα Χριστιανοί Ορθόδοξοι της Συρίας από ισλαμιστές δολοφόνουςΣτο διπλωματικό επίπεδο αυτή η απόφαση σημαίνει ότι το κάθε κράτος - μέλος της ΕΕ θα μπορεί με ιδία πρωτοβουλία να προμηθεύει με όπλα τον λεγόμενο « Ελεύθερο Συριακό Στρατό» (FSA) υπό την γελοία προϋπόθεση ότι τα όπλα θα χρησιμοποιούνται για την προστασία του συριακού λαού! Σημαίνει επίσης ότι ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες και για μη κράτη - μέλη να πράξουν το ίδιο. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ μόλις χθες τούρκοι, τσετσένοι και σαλαφιστές δολοφόνοι κατέσφαξαν όλους τους ελληνορθόδοξους κατοίκους του χωριού al –Duvair στα σύνορα της Συρίας με τον Λίβανο.
 
Η επιλογή του χρόνου λήψης της απόφασης άρσης του εμπάργκο πώλησης όπλων και εξοπλισμού προς τους αντάρτες της συριακής αντιπολίτευσης έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία οι δυνάμεις του συριακού στρατού με τη συμβολή της Χεζμπολάχ, προελαύνουν εκκαθαρίζοντας τους θύλακες των ισλαμιστών σφαγέων. Υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, οποιαδήποτε ειρηνευτική διάσκεψη προς τερματισμό των εχθροπραξιών, θα έβρισκε τον Άσαντ συμμετέχοντα από θέση ισχύος. Αυτός είναι ο ουσιαστικός λόγος της βρετανικής παρέμβασης, ούτως ώστε να αποδυναμωθεί κατά το μέτρο του δυνατού η υφιστάμενη ισχυρή διαπραγματευτική θέση του Σύριου Προέδρου.
 
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Μεγάλη Βρετανία προχωρά σε αυτή την κίνηση, ωμή παρέμβαση προς όφελος των ισλαμιστών σφαγέων, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ισλαμική επίθεση εις βάρος Βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο. Επιπρόσθετα, παρόμοιας μορφής επίθεση έγινε και στο Παρίσι, ενώ η Στοκχόλμη συνεχίζει να αποτελεί το επίκεντρο ταραχών, τις οποίες ξεκίνησαν μουσουλμάνοι μετανάστες. Η Ευρώπη δηλαδή, προχωρά στον εξοπλισμό ισλαμιστών ανταρτών οι οποίοι θα μπορούσαν κάλλιστα να στρέψουν τα όπλα τους ενάντια στην ίδια, τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία οι ισλαμικές απειλές προς τις ευρωπαϊκές χώρες αυξάνονται.
 
Μετά την απόφαση των Βρυξελλών, όπου ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συμφώνησε στην άρση του εμπάργκο όπλων προς τον «Ελεύθερο Συριακό Στρατό» , η μνημονιακή συγκυβέρνηση είναι συνυπεύθυνη μαζί με τους Τούρκους, Τσετσένους και Σαλαφιστές για τις σφαγές αθώων Ελληνορθόδοξων Χριστιανών στην Συρία.
 
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες βάφουν τα χέρια τους με αίμα αθώων πολιτών της Συρίας

Η Ευρώπη αποφάσισε να τροφοδοτήσει με οπλισμό τους "αντικαθεστωτικούς" και τους μισθοφόρους που σφάζουν ομαδικά αμάχους Σύριους πολίτες. Το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με εικόνες ανείπωτης βαρβαρότητας, κανιβαλισμό νεκρών στρατιωτών, αποκεφαλισμούς και ευνουχισμούς, για τους οποίους ευθύνονται οι ευνοούμενοι των ευρωπαίων ηγετών. Η θλιβερή συγκυβέρνηση είπε και αυτή "Ναι" στην απόφαση του αίσχους, που βάφει με αίμα τα χέρια των ευρωπαίων ηγετών. Την ίδια ώρα χιλιάδες Σύριοι Ορθόδοξοι δολοφονούνται και κακοποιούνται, ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη των δύο Ορθοδόξων Μητροπολιτών.

Η Ελλάς σύρεται σε μία ακόμη επαίσχυντη και απάνθρωπη συμμαχία της Ευρώπης με τούρκους, εβραίους και αμερικανούς, που με όπλα, χρήμα και πράκτορες χτυπούν τη νόμιμη συριακή κυβέρνηση. Ο Άσαντ θεωρείται ο τελευταίος στόχος, προτού ο διεθνής σιωνισμός στρέψει τα πυρά του προς το Ιράν. Η Ελλάς δεν έχει απολύτως καμία θέση σε αυτή τη διαμάχη, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πυρηνικό πόλεμο. Η Χρυσή Αυγή δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στην νόμιμη συριακή κυβέρνηση και την υποστήριξή της στον αγώνα του συριακού λαού για εθνική ανεξαρτησία.
 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών